Page 6 of 27 FirstFirst ... 234567891011 ... LastLast
Results 76 to 90 of 405

Im not an expert on messing with the .cod files. So im not sure what ... RIM Handheld OS forum

  1. #76
    tj2311111's Avatar
    tj2311111 Guest

    Re: 4.3 on 8100

    Advertisement



    Im not an expert on messing with the .cod files. So im not sure what could be the consequences if you mess something up. But I suspect it wouldnt be too good. Honestly I wouldnt bother messing with it, never know what could happen. You can always make a copy and replace it with the original if you mess up. But I wouldnt do it.

  2. #77
    srl7741's Avatar
    srl7741 no está en línea Stack Professional
    Join Date
    May 2006
    PIN/ID
    Retired
    Posts
    6,359

    Re: 4.3 on 8100

    Before downloading the 4.3 O.S for the 8100 please read all the prior posts so that you fully understand what you may experience after the install is complete. It appears there will be some camera issues.

    For now here is the download link.

    http://www.mobile41.com/theme_tools.htm (8100 O.S 4.3.1.14)


    enjoy




    ps. Thanks Alwaysbelieve1 and LaTuFu and teamjordan23

  3. #78
    LaTuFu's Avatar
    LaTuFu no está en línea Stack level 9
    Join Date
    Apr 2007
    PIN/ID
    Just Ax
    Posts
    7,861

    Re: 4.3 on 8100

    Quote Originally Posted by teamjordan23 View Post
    Im not an expert on messing with the .cod files. So im not sure what could be the consequences if you mess something up. But I suspect it wouldnt be too good. Honestly I wouldnt bother messing with it, never know what could happen. You can always make a copy and replace it with the original if you mess up. But I wouldnt do it.

    hehe. It's all good. Its pretty simple as long as you don't delete the old files, just rename them. I'll give it a try and see what happens. Got nothing to lose!
    If I knew where I was going, I might already be there. -- Cross Canadian Ragweed.

  4. #79
    alwaysbelieve1's Avatar
    alwaysbelieve1 no está en línea Stack level 5
    Join Date
    May 2007
    Posts
    835

    Re: 4.3 on 8100

    Well let's find out with someone's spare BB Pearl laying around. I know some people got em and are just upgrading to upgrade. If they wouldn't mind experimenting then that would be great.

    Then post back the results and steps if successful.

    Thanks
    Bob Garon II, Kettlebell Coach

    Fitness Has Nothing To Do With Looking Good.
    BobGaronTraining.com

    Follow Me At:
    Twitter
    Facebook

  5. #80
    challigan23's Avatar
    challigan23 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Aug 2007
    PIN/ID
    242E2B51
    Posts
    82

    Re: 4.3 on 8100

    well, i still cannot even get the file to download or unzip without the error messages.

  6. #81
    tj2311111's Avatar
    tj2311111 Guest

    Re: 4.3 on 8100

    Quote Originally Posted by LaTuFu View Post
    hehe. It's all good. Its pretty simple as long as you don't delete the old files, just rename them. I'll give it a try and see what happens. Got nothing to lose!


    Alright. If you feel you can do it and have nothing to lose, go for it. Just becareful messing with the files. I would compare the camera .cod files to an old one first to see if there are any differences. Good Luck and report back with any findings.

  7. #82
    tj2311111's Avatar
    tj2311111 Guest

    Re: 4.3 on 8100

    man you guys werent kidding. Its really slow, Im on the homescreen and it is throwing up a loading icon for awhile.

  8. #83
    challigan23's Avatar
    challigan23 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Aug 2007
    PIN/ID
    242E2B51
    Posts
    82

    Re: 4.3 on 8100

    I'm nearly certain the issues i've had downloading/unzipping 4.3 are due to my lousy network connection here at work. No worries, i'll try when I get back to the house!

  9. #84
    alwaysbelieve1's Avatar
    alwaysbelieve1 no está en línea Stack level 5
    Join Date
    May 2007
    Posts
    835

    Re: 4.3 on 8100

    Quote Originally Posted by teamjordan23 View Post
    man you guys werent kidding. Its really slow, Im on the homescreen and it is throwing up a loading icon for awhile.
    Don't worry. It gets way better. Mine is running like a dream now.
    Bob Garon II, Kettlebell Coach

    Fitness Has Nothing To Do With Looking Good.
    BobGaronTraining.com

    Follow Me At:
    Twitter
    Facebook

  10. #85
    alwaysbelieve1's Avatar
    alwaysbelieve1 no está en línea Stack level 5
    Join Date
    May 2007
    Posts
    835

    Re: 4.3 on 8100

    I've had to reload a lot of my apps so people just be ready for that.
    Bob Garon II, Kettlebell Coach

    Fitness Has Nothing To Do With Looking Good.
    BobGaronTraining.com

    Follow Me At:
    Twitter
    Facebook

  11. #86
    tj2311111's Avatar
    tj2311111 Guest

    Re: 4.3 on 8100

    BTW I think I know why Color Pearl doesnt work. Its not meant for the 4.3 OS on a Pearl. Ill try and delete it and reinstall it and see if that works but Im sure it wont.

    Im getting that error with the camera. Tried looking under settings to see if there was a new option that threw it off but nothing. It has to be a camera .cod file problem now. Dont know what they couldve changed if this OS was meant for the Pearl 1 though.

  12. #87
    alwaysbelieve1's Avatar
    alwaysbelieve1 no está en línea Stack level 5
    Join Date
    May 2007
    Posts
    835

    Re: 4.3 on 8100

    So LaTuFu have you tried switching the .cod files for the camera yet?
    Bob Garon II, Kettlebell Coach

    Fitness Has Nothing To Do With Looking Good.
    BobGaronTraining.com

    Follow Me At:
    Twitter
    Facebook

  13. #88
    LaTuFu's Avatar
    LaTuFu no está en línea Stack level 9
    Join Date
    Apr 2007
    PIN/ID
    Just Ax
    Posts
    7,861

    Re: 4.3 on 8100

    working on it right now. let you know in a couple of minutes the results.
    If I knew where I was going, I might already be there. -- Cross Canadian Ragweed.

  14. #89
    tj2311111's Avatar
    tj2311111 Guest

    Re: 4.3 on 8100

    Something interesting. In the camera a new icon pops up next to the flash symbol to the left. Its a exclamation mark in a white circle. Never saw that before, can be a clue as to why the camera doesnt work. I notice it goes on and off at certain times.


    Anyone notice this?
    Last edited by tj2311111; 11-10-2007 at 09:36 PM.

  15. #90
    LaTuFu's Avatar
    LaTuFu no está en línea Stack level 9
    Join Date
    Apr 2007
    PIN/ID
    Just Ax
    Posts
    7,861

    Re: 4.3 on 8100

    Didn't work. Fast track to a brick. Got the white screen of death, so I had to go back and reload the original .cod file. That didn't work either, still getting WSOD. May have to wipe and reload. If I do, I'm dropping back to .101 until the camera issue gets fixed.
    If I knew where I was going, I might already be there. -- Cross Canadian Ragweed.

Page 6 of 27 FirstFirst ... 234567891011 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •