Page 15 of 27 FirstFirst ... 1011121314151617181920 ... LastLast
Results 211 to 225 of 405

Okay some other programs that don't work. Yahoo go 2 and Pinstack chat launcher doesn't ... RIM Handheld OS forum

  1. #211
    tj2311111's Avatar
    tj2311111 Guest

    Re: 4.3 on 8100

    Advertisement



    Okay some other programs that don't work. Yahoo go 2 and Pinstack chat launcher doesn't work, throws an Java error. Also Vtap doesn't work , doesn't connect to network.

  2. #212
    tj2311111's Avatar
    tj2311111 Guest

    Re: 4.3 on 8100

    And beamberry doesn't connect to network.

    I might have to roll back to the .107. Os until the bugs have been worked out. It has nice features but there's still problems, as this is probably the beta 4.3 os

  3. #213
    tj2311111's Avatar
    tj2311111 Guest

    Re: 4.3 on 8100

    Opera mini 4 doesn't connect to internet. I have the apn set to wap.voicestream.com and doesn't work.

  4. #214
    vince1's Avatar
    vince1 no está en línea Community Pro
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    Stack
    Posts
    3,676

    Re: 4.3 on 8100

    Just installed and when I leave the phone alone for a min, when screen turns off the phone resets?
    Anyoine else having this problem?
    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  5. #215
    LaTuFu's Avatar
    LaTuFu no está en línea Stack level 9
    Join Date
    Apr 2007
    PIN/ID
    Just Ax
    Posts
    7,861

    Re: 4.3 on 8100

    Quote Originally Posted by CaCHooKa Man View Post
    hmm. my browsers not working. well media net works but the regular blackberry browser doesnt show up. i cant even select it as the default viewer in settings. ive resent my service books a couple times and its still not showing up.
    Yeah, I'm noticing that too. I did not delete the vendor.alx file when I loaded it, however. That might be why. Did you delete the vendor file?

    I'm bumping into many of the issues that teamjordan has outlined. I think I'm headed back to 4.2 also. Which is a shame, since I love all of the UI improvements on this OS. Hopefully the improvements are on the way.
    If I knew where I was going, I might already be there. -- Cross Canadian Ragweed.

  6. #216
    tj2311111's Avatar
    tj2311111 Guest

    Re: 4.3 on 8100

    Yeah it is a shame. I was loving the way sure type was working, it was flawless and the new look was amazing. But its still too buggy to use on a everyday basis.

    As for the browser not working. You have to delete the vendor.alx file when your upgrading. Thats gonna throw off alot of features. Just like what LaTuFu mentioned. Also make sure you have you APN settings set in options correctly.

  7. #217
    alwaysbelieve1's Avatar
    alwaysbelieve1 no está en línea Stack level 5
    Join Date
    May 2007
    Posts
    835

    Re: 4.3 on 8100

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

    Wow! The only big bug I'm getting is the camera issue.

  8. #218
    tj2311111's Avatar
    tj2311111 Guest

    Re: 4.3 on 8100

    ^^

    All your applications work. I couldn't get some to work no matter what I do. That paired with the camera issue, i thought it would be best to downgrade.

  9. #219
    alwaysbelieve1's Avatar
    alwaysbelieve1 no está en línea Stack level 5
    Join Date
    May 2007
    Posts
    835

    Re: 4.3 on 8100

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

    What I found for most apps to work is NOT to try running them right away. I had to uninstall many and the reinstall them.

    Also I had to restart my phone about 5 or 6 times before all rendering and whatever it does to be done.

    Now except for the camera issue mine is working great.

  10. #220
    tj2311111's Avatar
    tj2311111 Guest

    Re: 4.3 on 8100

    I restarted my phone many times didn't work for me. But I didn't reinstall the programs at all, that could've worked. So Opera Mini 4 works perfectly for you on that OS?

  11. #221
    takadante's Avatar
    takadante no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jul 2007
    PIN/ID
    24B2C963
    Posts
    441

    Re: 4.3 on 8100

    I'm trying to edit the camera .cod file to see where the null is hanging around.

  12. #222
    alwaysbelieve1's Avatar
    alwaysbelieve1 no está en línea Stack level 5
    Join Date
    May 2007
    Posts
    835

    Re: 4.3 on 8100

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

    I don't use Opera as I couldn't get it to work on ANY OS. It is of no use to me.

    Maybe some apps just don't play well together on this OS, but you MUST reinstall.

    Actually I saw many of my apps that didn't work initially appear in the Setting/Advanced/applications section, but I had to icon to run them. That got me thinking. All I did was eithe uninstall it and then reinstall it or just simply reinstall them and bingo! They all worked except for the camera and color pearl, but I never did anything to color pearl. All that does is give me a plain white lighted pearl ball to stare at. I used to have an awesome green color that was the same color as Luke Skywalker's light saber. Yeah I was cool!

  13. #223
    alwaysbelieve1's Avatar
    alwaysbelieve1 no está en línea Stack level 5
    Join Date
    May 2007
    Posts
    835

    Re: 4.3 on 8100

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

    I meant to say that I "had NO icon to run them".

  14. #224
    tj2311111's Avatar
    tj2311111 Guest

    Re: 4.3 on 8100

    You have no clue what your missing with Opera Mini 4. Its amazing much better than even that new BB browser in the 4.3 OS. Major reason why I downgraded.

    I should of thought about uninstalling and reinstalling them. Seems so simple yet I forgot about it. I was busy messing with the permissions and etc. The reason why some wouldnt work is they were developed for 4.2 OS's not 4.3 (wasnt available for developers), thats why some dont work together with this OS. Like color Pearl is a good example.


    Edit: I had the icons they just didnt work. They went to the program but threw errors.

  15. #225
    LaTuFu's Avatar
    LaTuFu no está en línea Stack level 9
    Join Date
    Apr 2007
    PIN/ID
    Just Ax
    Posts
    7,861

    Re: 4.3 on 8100

    I'm reloading 4.3 for the third time. I did a jl_cmdr wipe, and the only way I can get the DM to recognize any OS for reloading is if I have 4.3 in the apploader folder. I did delete the vendor file this time around, so hopefully that will clear up the "medianet only" browser issue. I was able to get Opera Mini 4 to work, and I did get the Pinstack Launcher to download before this latest attempt to reload. So I'll start over again here shortly. If I can get it to work, I may just ride it out w/o a camera until a better OS version is released. I like the other improvements that much.
    If I knew where I was going, I might already be there. -- Cross Canadian Ragweed.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •