Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 68

Originally Posted by GaryF Ok, lets try this. Remove the OS you installed from your ... BlackBerry Smartphones forum

  1. #31
    E10004's Avatar
    E10004 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    12

    Advertisement



    Quote Originally Posted by GaryF View Post
    Ok, lets try this. Remove the OS you installed from your PC using the control panel. Then download 4.5.0.139 from this link:

    See if this works any better. (let me know if you have trouble with the link)

    https://www.blackberry.com/Downloads...1A967CAC7CA1B9
    I have the OS install removed now via Control Panel, but this link isn't working for me.

  2. #32
    GaryF's Avatar
    GaryF no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    May 2007
    Posts
    5,432
    https://www.blackberry.com/Downloads...C068A355BBA31A

    Sorry. Try this link, just MAKE SURE you are getting the correct OS and it is for your device.
    BlackBerry® Certified Support Specialist
    The Shark Tank

  3. #33
    E10004's Avatar
    E10004 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    12
    Quote Originally Posted by GaryF View Post
    https://www.blackberry.com/Downloads...C068A355BBA31A

    Sorry. Try this link, just MAKE SURE you are getting the correct OS and it is for your device.
    That's the same location and package I downloaded before and not able to upgrade to. The install runs fine, shows up in Add/Remove Programs but neither the Desktop Manager nor loader.exe recognizes it to install it.

  4. #34
    RogerG's Avatar
    RogerG no está en línea Stack Administrator
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    21,111
    What version of DM are you running, E?

  5. #35
    E10004's Avatar
    E10004 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    12
    Running 4.7 version of the DM.

  6. #36
    RogerG's Avatar
    RogerG no está en línea Stack Administrator
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    21,111
    Let's try one more thing if you don't mind. Uninstall DM 4.7 using the instructions here, then download and install 4.6 from here instead. 4.7 has been known to cause this sort of upgrade issue.

    Uninstalling DM might also take the OS with it (which isn't necessarily a bad thing), so you might also need to reinstall your OS of choice. Might not hurt to reboot your PC after you've gotten fresh copies of DM and the OS.

  7. #37
    StephenGuy's Avatar
    StephenGuy no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Dec 2007
    PIN/ID
    30636d59
    Posts
    319
    I struggled for days to get DM to recognize the new OS for my storm. It would show up in the list if I went into app loaded and clicked upgrade OS, but after selecting it, the next screen would tell me there were no updates.

    I found this guide, realized I had 12 OS's installed on my computer for other devices (oops), and I never knew to take out the memory card. I ended up using loader.exe and it knew what was up. Its loading my new OS onto the storm right now, and a whole lot faster than I have had any other upgrade go.

    I'm pretty sure this will be a clean install, if not I will report back here. Thanks for the guide, and thanks for the gigs space those old OS's were taking up!
    -Remember, today is the tomorrow you worried about yesterday.

  8. #38
    shawndotting's Avatar
    shawndotting no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    39
    rogro thanks for the guide i am good with the 4.5 but will the restriction come back

  9. #39
    RogerG's Avatar
    RogerG no está en línea Stack Administrator
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    21,111
    So you were able to remove the IT policies? No, they will not come back with a new OS upgrade.

  10. #40
    lissyv00's Avatar
    lissyv00 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    3
    I have tmobile and it is not allowing me to upgrade, any suggestions?

  11. #41
    RogerG's Avatar
    RogerG no está en línea Stack Administrator
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    21,111
    lissy, welcome to PinStack!

    Can you please provide more details? Have you followed the instructions in the first post? What device do you have? What OS do you have currently and which one are you trying to upgrade to? What version of Desktop Manager do you have?

  12. #42
    calcamcol's Avatar
    calcamcol no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    1

    operating system

    used jl cmder to wipe and restore to factory settings but no operating system loaded.cant even use back up created in desktop manageer.help

  13. #43
    fatboy97's Avatar
    fatboy97 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    213
    Quote Originally Posted by calcamcol View Post
    used jl cmder to wipe and restore to factory settings but no operating system loaded.cant even use back up created in desktop manageer.help
    Load an OS version on your PC... delete the Vendor.xml file, connect your device to your PC, then start the Loader.exe file in the same location as the Vendor.xml file you just deleted... this should load the OS... you should have used Desktop Manger to make a backup prior to wiping your device with jl cmder.

  14. #44
    sexychocolate's Avatar
    sexychocolate no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Feb 2010
    PIN/ID
    20FE43D1
    Posts
    15
    im running 5.0

  15. #45
    adnank's Avatar
    adnank no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    3
    Dear All, i am a new member of pinstack, i just wana share one thing that before instaling new OS don't forget to disconnect your internet connection with the PC, because in most of the cases in the last step of instalation where DM tries to connect to the device your PC will hang for a long time some times more than 2 to 3 hours, but if you act vice versa i.e. disconnect your internet connection that won't happen.... :-)

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •