Page 6 of 62 FirstFirst ... 234567891011 ... LastLast
Results 76 to 90 of 916
Like Tree6Likes

thank you soo much this is awesome i was looking for weeks for this... BlackBerry Smartphones forum

  1. #76
    soccersick's Avatar
    soccersick no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    1

    Advertisement



    thank you soo much this is awesome
    i was looking for weeks for this

  2. #77
    Safiy's Avatar
    Safiy no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Aug 2008
    PIN/ID
    304d0ac5
    Posts
    720
    Quote Originally Posted by dannytgt View Post
    HI, firstly AWESOME PATCH; thanks a lot; and i got a question, i have an bb8100,with NO micro SD, and after the instalation of the patch; new disk F appear in my PC but i tried to access this folder and it show the message: please isert a disk into the unit F:; and therefore i cant access mi information on the internal memory.

    Again thanks for your preciuos help.
    Your pc is seeing the sd slot like an internal card reader when your bb is connected.
    Man In Black(berry)

  3. #78
    Safiy's Avatar
    Safiy no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Aug 2008
    PIN/ID
    304d0ac5
    Posts
    720
    Quote Originally Posted by smokekit View Post
    Unfortunatley this fix didn't remedy my issues. This guy's post sums up the behaviour of my 8130 with regards to "mass storage" after upgrading to v4.5:


    Any idea is appreciated! After upgrading the device software to version 4.5 earlier this week (BlackBerry 8800 with v4.5.0.69 (platform 2.7.0.72)) as proposed by T-Mobile and RIM Germany something has changed with the behaviour when connecting via USB as a mass storage device:

    Using a micro-SD card with 2 GB for some months now as a storage for MP3-Files which can be played with my Blue&Me system in my car. This is some kind of Microsoft Windows mobile platform (Automotive) providing playback of MP3-files etc connected via USB. This was never a problem with the previous software. It behaved as it should. Here is an example of what it previously did:

    "On your Blackberry device, you may or may not first see a message about insufficient current. It just means you can't charge your Blackberry with that PC USB port. Hit the escape key once (on your Blackberry device). You will be prompted a question : do you want to activate USB Mass Storage Mode. You can answer YES or NO. Answer YES."

    The message about insufficient current is important here because the Blue&Me system does not provide the current as proposed by USB-standards. Anyway after clicking this message/warning away the Blue&Me would recognize the mass storage and start playback.

    After upgrading to v4.5 there is no warning about current any more and the mass storage can't be recognized. I've checked both components: The B&M works fine with any other USB-devices connected, and the BB works fine with Windows after connecting via USB (presumably because there is enough current!). All standard settings in Options/Media card for enabling mass storage have been tested but without success.

    Has anyone encountered a similar behaviour with his (or her) BB and a low current USB-connection? Dows anyone know a workaround?
    Proper current is only needed for charging the phone. If your bb is already charged then your good for data transfer or listening to mp3's. As far as your new found inability to play mp3's, it may be the OS as it sounds like the only thing that changed. Try downgrading and see if it works again.
    Man In Black(berry)

  4. #79
    getoffthejs's Avatar
    getoffthejs no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    1
    THAAAANK YOU! This just saved my life!

  5. #80
    Mandizzle's Avatar
    Mandizzle no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    21CB937C
    Posts
    39
    Worked like a charm on my Bold.... thanks a lot.
    Blackberry BOLD 9700
    PIN: 21CB937C
    O/S: Hybrid

  6. #81
    AGP30's Avatar
    AGP30 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    1
    I am on cloud seven.....Kudos my friend Safiy, I was searching madly for this...and you are the angel who helped many of us....YES I am now able to see as removable disks (however it shows two drives, i donno why?).....on my BOLD

    Thanks a ton friend...

    Anil

  7. #82
    stnkyq2's Avatar
    stnkyq2 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Nov 2007
    PIN/ID
    IMTHTG
    Posts
    780
    I have downloaded, but will try it when I get home for my BOLD.
    "A clear cut vision is the best path to success.. persistence is the vehicle you arrive in..." -Rev. Run

    Crackberry @ddict for LIFE..........

  8. #83
    M5Manny's Avatar
    M5Manny no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    2
    The file link in the first post is not working. Can someone please repost or PM me a link.
    Thanks.

  9. #84
    M5Manny's Avatar
    M5Manny no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    2
    Nevermind. I got it. Thanks, you're a genius!

  10. #85
    joebaggg's Avatar
    joebaggg no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    1
    im not sure what im supposed to do with this file... im having the same issues but when i click the link on my BB browser it says "the item you selevted cannot be displayed. do you wish to save the item?" can anyone tell me what im doing wrong?

  11. #86
    camoko's Avatar
    camoko no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    1
    Thank You so much! I've been looking for a fix for a few days now. Worked great! Thanks again

  12. #87
    Safiy's Avatar
    Safiy no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Aug 2008
    PIN/ID
    304d0ac5
    Posts
    720
    Quote Originally Posted by joebaggg View Post
    im not sure what im supposed to do with this file... im having the same issues but when i click the link on my BB browser it says "the item you selevted cannot be displayed. do you wish to save the item?" can anyone tell me what im doing wrong?
    Attach ur bb and run .bat file from ur PC.
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  13. #88
    Safiy's Avatar
    Safiy no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Aug 2008
    PIN/ID
    304d0ac5
    Posts
    720
    Glad it worked for you all. Remember run hahanew.bat from ur PC with ur bb connected. Press any key on ur PC's keyboard, let ur bb reboot. That's it.
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  14. #89
    bcbbanga4l's Avatar
    bcbbanga4l no está en línea Stack level 5
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    24ac973e
    Posts
    1,265
    im doing everything but it reboots teh blackberry but when it comes back it says media card detected do you wish to format then it stays there for the longest.

  15. #90
    ss2mike's Avatar
    ss2mike no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    3
    when I run the batchfile it says not connected to desktop manager, then it says press any key to continue...I press any key and the same message appears, and the blackberry doesn't reboot. any ideas?

Page 6 of 62 FirstFirst ... 234567891011 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •