Page 57 of 62 FirstFirst ... 52535455565758596061 ... LastLast
Results 841 to 855 of 916
Like Tree6Likes

I have the Bold 9930. The fix tells me "The device is unknown. Please use ... BlackBerry Smartphones forum

  1. #841
    MCRMBB's Avatar
    MCRMBB no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3

    Advertisement



    I have the Bold 9930. The fix tells me "The device is unknown. Please use a newer version of the loader software." Any idea where I can find the needed software?

  2. #842
    RogerG's Avatar
    RogerG no está en línea Stack Administrator
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    21,111
    Which fix are you using?

  3. #843
    MCRMBB's Avatar
    MCRMBB no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3
    Thanks for the reply.

    I'm running the BB storage Activation new.rar, from the first page of the thread.

  4. #844
    RogerG's Avatar
    RogerG no está en línea Stack Administrator
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    21,111
    Hm. That error message kinda sounds like it's looking for BlackBerry Desktop Manager, unless this fix won't work for OS7 devices.

    Have you tried the second method yet?

  5. #845
    MANUGE's Avatar
    MANUGE no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    3
    hiiiiiii i am very much happy.....i m using BB BOLD 9000, i was googled long houres to fix this, but urs second link is(.exe) worked in sec. thx a lottttttttttttt here is my 1GB INTERNAL AND 2GB EXTERNAL MEMORY.bb9000.jpg
    Attached Images Attached Images

  6. #846
    vaiteja's Avatar
    vaiteja no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    1
    I have the same problem as MCRMBB, both the fix says "The device is unknown. Please use a newer version of the loader software." I'm using Bold 9900 (software version 7.0 Bundle 1355). BB Desktop Software ver. 6.1.0.36. Any ideas?
    Last edited by vaiteja; 12-11-2011 at 07:31 AM.

  7. #847
    BlackLizard's Avatar
    BlackLizard no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    1
    it worked after like 15 tries.. dunno y it finally did but it did thanksss a million just keep running it.. phone was BB curve 8900 the fall hot fix worked no the other
    Last edited by BlackLizard; 12-18-2011 at 03:05 PM.

  8. #848
    lawlord35's Avatar
    lawlord35 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    2
    Hello Everyone. I am new to this forum. I recently got my Blackberry curve but my computer does not recongise my media card and I am unable to do anything with the media card. I am looking for some help.

  9. #849
    lawlord35's Avatar
    lawlord35 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    2
    Hey,

    Guys it did not work for me. my MSDOS says that it does not recognize 'hahanew' as an internal or external command and then it says pause, press any key etc. nothing else happens. i still have my problem.

  10. #850
    calvin89's Avatar
    calvin89 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    1
    Thank you a million ^^

  11. #851
    RogerG's Avatar
    RogerG no está en línea Stack Administrator
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    21,111
    Quote Originally Posted by calvin89 View Post
    Thank you a million ^^
    Glad it worked out for you!

  12. #852
    westernpeey's Avatar
    westernpeey no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    2

    Mass storage Issue

    hi, i know this thread is extremely old, but thanks a lot guys, u saved my bb!
    RogerG likes this.

  13. #853
    RogerG's Avatar
    RogerG no está en línea Stack Administrator
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    21,111
    Quote Originally Posted by westernpeey View Post
    hi, i know this thread is extremely old, but thanks a lot guys, u saved my bb!
    It's an oldie but a goodie! Welcome to PinStack. Glad it worked out for you.

  14. #854
    sandy112's Avatar
    sandy112 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    6
    Hi everyone...I have a 9000 running V4.6.0.282, (platform 4.0.0.235). I've been reading through this thread and have been trying the methods posted here and just cannot get it to work for me.

    I see the vast majority of people here posting their joy and jubilation and kudos to the original poster and am feeling extremely envious. I really wish I could get this to work, and have no idea why it's not happening for me.

    I want to upgrade my OS to v5, but can't do so without having my computer recognize my BB first, and it's not recognizing it. It will only charge my BB. With my BB connected, I've tried running both the "BB Storage Activation" BAT file and the calfix.exe file, and with both methods a DOS screen comes up and it says "Connecting to Bootrom:" with the flashing cursor beside it - that's it! Nothing else happens...it just stays that way until I close it. I'm really at a loss here, and am in desperate need of help. I don't know what I'm doing different from the legions of people finding success in this thread, and would be greatly indebted for any help that could put me over the top.

    Many thanks.

    EDIT: I'm running Windows 7.

  15. #855
    westernpeey's Avatar
    westernpeey no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    2
    hello sandy112,

    i could suggest you downloading BBSAK, its a desktop application that does "stuffs" with ur bb, so what you could do is this::
    1- download the bb os 5 setup to ur pc
    2- backup your third-party apps using BBSAK
    3- backup and sync your bb with your bb desktop software
    4- wipe off your bb using BBSAK
    5- load the OS downloaded using the BBSAK OS loader.

    Lemme know if it works
    Cheers!
    catstide likes this.


Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •