Page 49 of 62 FirstFirst ... 4445464748495051525354 ... LastLast
Results 721 to 735 of 916
Like Tree6Likes

how do i do this... BlackBerry Smartphones forum

  1. #721
    akif1's Avatar
    akif1 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    1

    Advertisement



    how do i do this

  2. #722
    fanebecks's Avatar
    fanebecks no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    1

    MANY THANKS!!!!!!!!!!!!!

    I was having the same problem i have a blacberry 9000 bold and my pc would not recognize in mass storage mode. i've just installed this great software and now i can manage my media files. THANK YOU VERRY MUCH!!!!!

  3. #723
    MIKO7's Avatar
    MIKO7 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    1
    did not work on my torch 9800, still can not access mass storage, when i link my bb to my pc it shows up as 2 drives (is that normal?)

  4. #724
    pomiky's Avatar
    pomiky no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    1

    thanks tested on storm 9530

    thanks tested on storm 9530 work grat thank a mill

  5. #725
    hoja's Avatar
    hoja no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    1
    perfect 8830
    maravilloso

  6. #726
    horsy's Avatar
    horsy no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    11
    PLEASE help me. i am a BB newbie and i am trying to get my music and pictures on my BB but it keeps saying my mass storage is not on when it is. i have device manager desktop and media sync download and all i saying my mass storage mode needs to be turned on .PLEASE help me

  7. #727
    RogerG's Avatar
    RogerG no está en línea Stack Administrator
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    21,111
    Hi horsy. Welcome to PinStack.

    Please tell us what your media card settings are.

  8. #728
    RogerG's Avatar
    RogerG no está en línea Stack Administrator
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    21,111
    You can try the method in the first couple of posts of this thread or try this:

    Connect your device to the PC via the USB cable, then click on this link to run a fix program.

  9. #729
    horsy's Avatar
    horsy no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    11

    HELP ME

    Compression: Enabled
    MEdia Card Support: on
    mass storage mode support: on
    Auto enabled mass storage mode when connected: yes

    at the bottom it says media card is not available because mass storage mode is currently in use.

  10. #730
    RogerG's Avatar
    RogerG no está en línea Stack Administrator
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    21,111
    Change the setting for auto-enable to "prompt", so you can decide what you want to do when you connect the device to the PC.

    I think you're fine. It's just that when you have mass storage mode enabled, you're not able to access the card via the PC. Turn it off and then reconnect to the PC. You should then see the device pop up as an additional drive and you'll be able to access the files on the card.

  11. #731
    horsy's Avatar
    horsy no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    11
    i clicken the link sent by roger G and it is rebootin my BB at this moment .. so after this is done you want me to still change it to prompt?

  12. #732
    horsy's Avatar
    horsy no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    11
    i tried the changing it to prompt and it did not work when i did it the first time

  13. #733
    RogerG's Avatar
    RogerG no está en línea Stack Administrator
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    21,111
    Yes. When you connect, say "No" to enable mass storage.

    You didn't need to run that program.

  14. #734
    RogerG's Avatar
    RogerG no está en línea Stack Administrator
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    21,111
    What didn't work?

  15. #735
    horsy's Avatar
    horsy no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    11
    i ran the programme and it is working i see it in my computers.. THANK you sooo much


Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •