Page 29 of 62 FirstFirst ... 2425262728293031323334 ... LastLast
Results 421 to 435 of 916
Like Tree6Likes

Exact error I get "The loader software is too old for this device. Please use ... BlackBerry Smartphones forum

  1. #421
    TTsoldier's Avatar
    TTsoldier no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    7

    Advertisement



    Exact error I get

    "The loader software is too old for this device. Please use a newer version"

  2. #422
    alimx's Avatar
    alimx no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    1
    Quote Originally Posted by TTsoldier View Post
    Exact error I get

    "The loader software is too old for this device. Please use a newer version"
    You need to downgrade your Device Software to the previous OS. It didn't work with OS 5.0.0.190 on my Bold, downgrade to 4.6 and restart the process again.. Now works like new.

    Thank you so much Safiy!!

  3. #423
    traxxas2323's Avatar
    traxxas2323 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    1

    didnt work

    couldnt get it to work on my 9530 and did as instructed

  4. #424
    Chenzo57's Avatar
    Chenzo57 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    1

    Thumbs up storm 9530 was fixed.

    this fixed the issue with my storm 9530. thanks.

  5. #425
    bilhrdn3's Avatar
    bilhrdn3 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    1

    Mass storage issue

    it took me awhile to figure out how to use this fix, but I got it. Thank you for your help.

  6. #426
    dezor's Avatar
    dezor no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    1

    Question Realy lost.

    Am i suppose to download this attachment to my BB then open it? Or do I download it to my PC. If I am suppose to put it on my BB how do i Open it after I save it?

  7. #427
    vip546's Avatar
    vip546 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    1
    For those asking why we need to do this fix, I will try to shed some light on it ....... It seems that when a BB is rebuilt by your carrier, (VZW in my case) it seems in their wisdom (or ignorance) they do not enable a latch in the device that allows for us to see the device and SD card as a drive on our PC ....... This DOS fix enables that latch and all is good in BB world again.

    Hope this helps the wondering minds ......

  8. #428
    vitaliy401's Avatar
    vitaliy401 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    1

    need help

    I downloaded the link through my blackberry 8120 but I do not know how to run the exe file. Please help.

  9. #429
    lagcon2's Avatar
    lagcon2 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    1
    Quote Originally Posted by Safiy View Post
    tested on 8xxx, might work on 9xxx. enjoy

    I just confirmed this does work with 9530. I believe this will fix all bb with this issue
    ~via BB (wap.pinstack.com)~9530
    Works great on 9350. 2 drives now show in Explorer [Vista 64] Why doesn't Blackberry post this fix?
    Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 6.0; WOW64; Trident/4.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; Media Center PC 5.0; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 1.1.4322; InfoPath.2; .NET CLR 3.0.30729; Creative AutoUpdate v1.10.10)

  10. #430
    cmptrsue's Avatar
    cmptrsue no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    1

    Thumbs up BB Storm mass storage issue

    Thank you. Your fix did the trick on my Blackberry Storm.

  11. #431
    TTsoldier's Avatar
    TTsoldier no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    7
    Quote Originally Posted by alimx View Post
    You need to downgrade your Device Software to the previous OS. It didn't work with OS 5.0.0.190 on my Bold, downgrade to 4.6 and restart the process again.. Now works like new.

    Thank you so much Safiy!!
    But I don't want to downgrade :'(

    After the downgrade and running the program, did you try upgrading again to see if the fix remains?

  12. #432
    rokchrist's Avatar
    rokchrist no está en línea Stack level 1
    Join Date
    May 2009
    Posts
    2
    Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; en-US) AppleWebKit/532.0 (KHTML, like Gecko) Chrome/3.0.195.25 Safari/532.0

  13. #433
    rokchrist's Avatar
    rokchrist no está en línea Stack level 1
    Join Date
    May 2009
    Posts
    2
    Wow, I've been struggling over this issue for 3 days. This worked great, exactly like everyone is saying. Thanks so much
    Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; en-US) AppleWebKit/532.0 (KHTML, like Gecko) Chrome/3.0.195.25 Safari/532.0

  14. #434
    Giant's Avatar
    Giant no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    1
    Wow, just found this thread and of course it worked perfectly! I have been brushing this off as a Windows 7 issue for the longest time, but now I see the light! Thanks!

  15. #435
    DeusExMachina's Avatar
    DeusExMachina no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    1
    Thanks Safiy!!! This worked flawlessly on my Curve 8310! Now I can use mass storage on my Mac! Again!!! Thanks alot!


Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •