Page 1 of 61 123456 ... LastLast
Results 1 to 15 of 915
Like Tree6Likes

Instruction summary: Extract the attached files into a folder. Connect your device to the PC. ... BlackBerry Smartphones forum

  1. #1
    Safiy's Avatar
    Safiy no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Aug 2008
    PIN/ID
    304d0ac5
    Posts
    720


    Instruction summary:
    1. Extract the attached files into a folder.
    2. Connect your device to the PC.
    3. Run BB storage Activation new.bat from the folder.
    4. Allow batch file to run (should be quick).
    5. Click any key.
    6. Wait for device to reboot.


    If that doesn't work, try this:
    1. Connect your device to the PC.
    2. Click on this file: http://www.blackberry.com/hotfix/2009fall/calfix.exe
    3. Wait for device to reboot.


    Either way, the device should then show as a removable disk and Mass Storage Mode should work.
    Attached Files Attached Files
    Last edited by RogerG; 02-09-2011 at 01:29 PM. Reason: Post summary of all instructions.....
    petutci likes this.

  2. #2
    RogerG's Avatar
    RogerG no está en línea Stack Administrator
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    21,109
    Blog Entries
    1
    Safiy,

    Can you please explain what this is/does?

    Thanks,
    Roger
    It's always darkest before the dawn, so if you're gonna steal your neighbor's newspaper, that would be the time to do it.

    Technical Support Blog | Forum Rules and Guidelines | Theme Posting Rules and Guidelines | Trust Level Explained

  3. #3
    Safiy's Avatar
    Safiy no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Aug 2008
    PIN/ID
    304d0ac5
    Posts
    720

    Thumbs up

    Some people are have issues with Mass storage (PC won't recognize SD even in disk management) This will fix it.
    Run hahanew batch file
    Press any key
    Wait till reboot
    close
    Thats all

    After BB reboots PC will recognize as Drive again
    Last edited by Safiy; 12-22-2008 at 01:25 AM. Reason: to correct info

  4. #4
    Nah.uhh's Avatar
    Nah.uhh no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    6
    Tried on 8310, worked in seconds...
    (Btw this undid the damage mfi multiloader did when unlocking.)
    Well from what I know theonly thing the multiloader screws with if your mass storage, this did fix it.
    Thanks tons

  5. #5
    Safiy's Avatar
    Safiy no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Aug 2008
    PIN/ID
    304d0ac5
    Posts
    720
    seems people are coming from other places to get this. Glad I could help.
    Last edited by Safiy; 12-19-2008 at 12:59 PM.

  6. #6
    BBtouch's Avatar
    BBtouch no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    2
    Thank you this works 8320 fixed

  7. #7
    s2kneSs's Avatar
    s2kneSs no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Dec 2008
    PIN/ID
    ASK
    Posts
    197
    Thank you so much for this Safiy. I don't know how you pulled this off but it works!! Now I can transfer files at an instance of drag and drop rather than going through Roxio.

  8. #8
    Safiy's Avatar
    Safiy no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Aug 2008
    PIN/ID
    304d0ac5
    Posts
    720
    No Problem. Let's just say I know people that know people.

  9. #9
    Jaywills's Avatar
    Jaywills no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    1
    Jus joined. I had the same prob and was searching google. thank you

  10. #10
    mDRagON-'s Avatar
    mDRagON- no está en línea Stack level 3
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    215c161f
    Posts
    372
    Was freaking out untill I found this file elsewhere. Now I'm back in business with an unlocked phone.
    "It’s been a long time coming, but tonight, because of what we did on this day, in this election, at this defining moment, change has come to America". - Barack Obama

    www.twitter.com/waydavis

  11. #11
    revsnet's Avatar
    revsnet no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jul 2008
    PIN/ID
    242AB310
    Posts
    2
    I'm a newbie and I'm having this same issue. Can you explain to me how to install this fix to my bb? Do I run it on my pc then install it with desktop manager. When I click on hahanew, I get what looks like a DOS window for less than a second then nothing.

  12. #12
    Safiy's Avatar
    Safiy no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Aug 2008
    PIN/ID
    304d0ac5
    Posts
    720
    Sorry about that double click the batch file, dos window opens, press any key, all done. wait for bb to reboot
    Last edited by Safiy; 12-21-2008 at 08:35 PM.
    Man In Black(berry)

  13. #13
    revsnet's Avatar
    revsnet no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jul 2008
    PIN/ID
    242AB310
    Posts
    2

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by Safiy View Post
    Sorry about that double click the batch file, dos window opens, press any key, all done. wait for bb to reboot
    Thank you! All better now!

  14. #14
    catstide's Avatar
    catstide no está en línea Stack Professional
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    wut?
    Posts
    6,673
    Blog Entries
    1
    thanks for helping folks safiy. honestly i haven't heard of people having trouble with this...i'll now pull my head out of the sand and take a look around.
    lighten up...life's too short

    my favorite cydia apps and hacks

  15. #15
    Safiy's Avatar
    Safiy no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Aug 2008
    PIN/ID
    304d0ac5
    Posts
    720
    It happens after using "RIM's tool" to unlock your BB, unless you have the new one.
    Last edited by Safiy; 12-24-2008 at 09:33 AM. Reason: better info
    Man In Black(berry)

Page 1 of 61 123456 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •