Page 8 of 11 FirstFirst ... 34567891011 LastLast
Results 106 to 120 of 151
Like Tree1Likes

Link to Download OS 148?, i could only find OS 172 in the links on ... BlackBerry Smartphones forum

  1. #106
    saneen's Avatar
    saneen no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    142

    Link to Download OS 148

    Advertisement



    Link to Download OS 148?, i could only find OS 172 in the links on first page.

  2. #107
    saneen's Avatar
    saneen no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    142

    v4.7.0.195 OS for Storm 9500

    How stable is v4.7.0.195, Any one kindly suggest.

  3. #108
    Lavagirl's Avatar
    Lavagirl no está en línea PINStacked!
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    AoleLava
    Posts
    10,877
    Quote Originally Posted by saneen View Post
    How stable is v4.7.0.195, Any one kindly suggest.
    The official OS is 4.7.0.141 - you're listing the package version.

  4. #109
    saneen's Avatar
    saneen no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    142
    Quote Originally Posted by Lavagirl View Post
    The official OS is 4.7.0.141 - you're listing the package version.
    Is this OS 141 stable.........and is there a way to get OS 148 for 9500 i could not find it here under vodofone..........kindly help

  5. #110
    MStrawder's Avatar
    MStrawder no está en línea Stack Pro
    Join Date
    Jul 2008
    PIN/ID
    Ask
    Posts
    1,825
    Version 4.7.0.167 is now available from RIM. The OS is from Taiwan Mobile and is available for download here.
    "Our greatest fear is not that we are inadequate, but that we are powerful beyond measure" ~ Marianne Williamson
    Current OS list by device
    How to upgrade your OS

  6. #111
    kcschultz's Avatar
    kcschultz no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Nov 2006
    PIN/ID
    At rest
    Posts
    56
    Can you put a 9500 os on a 9530?

  7. #112
    MStrawder's Avatar
    MStrawder no está en línea Stack Pro
    Join Date
    Jul 2008
    PIN/ID
    Ask
    Posts
    1,825
    To the best of my knowledge, no, as like any other OS, they're device specific. The 8120 OS is different then the 8130, etc..
    "Our greatest fear is not that we are inadequate, but that we are powerful beyond measure" ~ Marianne Williamson
    Current OS list by device
    How to upgrade your OS

  8. #113
    97vrsix's Avatar
    97vrsix no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    1
    OK have a question, Though I may be in the wrong home to ask... I have the storm.. And it is unlocked... Woking with my T-mobile Sim card... Im in the us.. And I would like to add the new software.. Why?

    1. This was my buddies phone... Still say's verizon (Not a big deal) But his phone number is listed as the phone number for voice mail... So when I try to call him on the new phone.. Guess what, Goes to my voice mail. So I figured that a re-flash with new software would take care of that..
    2. I was wondering if maybe the software from one of the new t-mobile phone would work for it? I saw something at another web site, and they said they were using a software pack for a t-mo (let's just say, i don't think the model is right, but it's an example) 8900, using on the storm..
    3. I did have it unlocked by Verizon, SO I can use different sim cards in it, Mainly t-mobile..

    Sorry if the question has been asked. I did read though some post.. But nothing poped out at me,,, I could just be getting old, or it's just late! lol

    thanks for your help!

  9. #114
    Amigotek's Avatar
    Amigotek no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    21D7B3C6
    Posts
    1,569
    1. Pull the dial screen up and dial ##000000 . That will pull up a manual programming menu and if I recall correctly you can change the number the phone thinks it has along with the voicemail number.

    2. You can use software for a 9530 only on it (not counting hybrid 9500/9530 software but that requires some understanding of what can and can't be changed). Since it does not exist on T-Mobile, no T-Mobile software will work on the unit.

    Zo

  10. #115
    jakaro's Avatar
    jakaro no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    166
    im having people tell me that my voice calls are all jarbled with .148 and im in perfect reception. anybody know of a better os?

  11. #116
    thechadj's Avatar
    thechadj no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    690
    Quote Originally Posted by jakaro View Post
    im having people tell me that my voice calls are all jarbled with .148 and im in perfect reception. anybody know of a better os?
    How are you sure that it is an OS?
    are you using any skin on your phone? if so maybe try and remove it around the area where the mic is and see if there is an improvement.

    i have not really had an issue with this being an os issue at all. Sometimes the mic pic up is quite finicky so be sure you are not using your shoulder as a holder for your phone...

    hope that might help.
    good luck
    regards
    cHAd
    P I N S T A C K E R F O R L I F E!

  12. #117
    Osco414's Avatar
    Osco414 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    6
    for 9530 Storm, just bought, came with .148, downloaded .167 and deleted Vendor.xml...clicked on Loader, and will not recognize .167 at all. Am I missing something? I had DM 5.0, downgraded to 4.7, still nothing? Is there anything I can do? Somebody pleasse make my day! haha

  13. #118
    MotoUp's Avatar
    MotoUp no está en línea BES Pro
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    3,360

    Storm OS version 5.0.0.328 Available now!

    http://vzw.smithmicro.com/blackberry/

    Get it before the servers crash from being overloaded.

  14. #119
    moderncowboy's Avatar
    moderncowboy no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    AskMe
    Posts
    7,297
    Installing via web updater as I download to PC as well....

  15. #120
    MotoUp's Avatar
    MotoUp no está en línea BES Pro
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    3,360
    Dang it, I forgot about this thread. Thanks for moving it for me...

Page 8 of 11 FirstFirst ... 34567891011 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •