Page 6 of 24 FirstFirst ... 234567891011 ... LastLast
Results 76 to 90 of 347

memory leaks for sure on 152 and 133. I believe it's in the OS since ... BlackBerry Smartphones forum

  1. #76
    bglawrence's Avatar
    bglawrence no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Apr 2007
    PIN/ID
    2746CB17
    Posts
    312

    Advertisement



    memory leaks for sure on 152 and 133. I believe it's in the OS since it happens in standard Apps like the cam. Never stuck with 114 long enough to know when I got the phone? anyone having leaks other than me and javatyger?

  2. #77
    lcgtr's Avatar
    lcgtr no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    24ACB469
    Posts
    341
    dont think im going to upgrade my os either just yet. I can do streaming radio, txt and web browsing and picture taking and still doesn't freeze up, everything works well. Havent had any problems (besides the camera flash) so when something of great signifcance comes up then maybe...just maybe i might upgrade lol.
    Media POWERHOUSE- 8900 Curve
    When your surrounded by the Palm Pre, Iphone 3gs and T-mobile mytouch (G2) makes me wonder about blackberry.

  3. #78
    blackninja's Avatar
    blackninja no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    spam=no
    Posts
    1,322
    Quote Originally Posted by Lavagirl View Post


    OP Updated ~ thanks ranx
    latest link is dead, Lg

    -edit-

    the .152 link is leading to Wind's .133 in drop down list.

    -edit-

    home and since I went and dl'd anyway, updated link:

    https://www.blackberry.com/Downloads...9A7B9BFE74D58B
    Last edited by blackninja; 02-18-2009 at 02:07 AM.

  4. #79
    blackninja's Avatar
    blackninja no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    spam=no
    Posts
    1,322
    suggestion for anyone linking Lavagirl to OS', in the future avoid using any of the "session" based links (contains 'session' in physical link address) as those links are temporary and can die, or even later on lead to a completely different download. the hard links (code=) will not expire.

    WATAA!

  5. #80
    Lavagirl's Avatar
    Lavagirl no está en línea PINStacked!
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    AoleLava
    Posts
    10,877
    link fixed ~ thanks ninja

  6. #81
    islandpinoy's Avatar
    islandpinoy no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    2884AE28
    Posts
    127
    Hey Stackers...

    Quick question...just upgraded to .152...something is up, when i open my browser says i dont have a data plan(which i do), but BBM is working, facebook is working, twitter is not working..any one have any ideas why it says no data plan...sent the service books, registered and pulled the battery but still no browser...

    Help

    Thanks in advance.
    ***RIP<3MD***

  7. #82
    javatyger's Avatar
    javatyger no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Aug 2007
    PIN/ID
    U5W15H
    Posts
    645
    Check your browser properties, and make sure internet explorer is your default. Happens a lot I've seen when that setting is not correct.
    ~via smartphone wap.pinstack.com~

  8. #83
    islandpinoy's Avatar
    islandpinoy no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    2884AE28
    Posts
    127
    thanks Java...no luck on that..
    ***RIP<3MD***

  9. #84
    javatyger's Avatar
    javatyger no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Aug 2007
    PIN/ID
    U5W15H
    Posts
    645
    Sorry. Usually fixes things. Weird you're having that issue, because I haven't experienced one yet with .152
    ~via smartphone wap.pinstack.com~

  10. #85
    islandpinoy's Avatar
    islandpinoy no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    2884AE28
    Posts
    127
    Java... you think which DM i used would make a difference..
    ***RIP<3MD***

  11. #86
    melissaox's Avatar
    melissaox no está en línea Device Pro
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    5,344
    Did you resend the service books?
    ~via smartphone wap.pinstack.com~

  12. #87
    islandpinoy's Avatar
    islandpinoy no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    2884AE28
    Posts
    127
    Hey everyone..thanks for you help... Didn't realize, after the upgrade I was on wifi and needed EDGE for the data plan to register. Once I left my office and picked up EDGE everything was good.
    Thanks
    ~via smartphone wap.pinstack.com~

  13. #88
    javatyger's Avatar
    javatyger no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Aug 2007
    PIN/ID
    U5W15H
    Posts
    645
    It shouldn't. I used 4.7 but 4.6 should be fine. I've done upgrades for clients at work and they haven't had any issues. May you might want to try reinstalling. Sorry I can't be more help.
    ~via smartphone wap.pinstack.com~

  14. #89
    bcbbanga4l's Avatar
    bcbbanga4l no está en línea Stack level 5
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    24ac973e
    Posts
    1,265
    keep up the good ino thanks guyz

  15. #90
    jfcooley's Avatar
    jfcooley no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    7,479
    I'm confused. All other updates on my 8310 took a great deal of time. I just used app loader to upgrade my 8900 to .133 and before I was finished creating a post it was finished. Everything seems ok on the phone, but I've never seen an upgrade take less than a few minutes. Is that normal for the 8900 now?

Page 6 of 24 FirstFirst ... 234567891011 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •