Page 1 of 24 123456 ... LastLast
Results 1 to 15 of 347

Be sure to delete vendor.xml file if those listed are not your Official carrier. Follow ... BlackBerry Smartphones forum

  1. #1
    Lavagirl's Avatar
    Lavagirl no está en línea PINStacked!
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    AoleLava
    Posts
    10,877

    Latest Official OS for Curve 8900 - As of July 28, 2010



    Be sure to delete vendor.xml file if those listed are not your Official carrier.
    Follow This thread for help upgrading OS.

    Always backup using DM prior to upgrade!

    Desktop Manager 5.0

    Desktop Manager 4.7

    Desktop Manager 4.6

    Desktop Manager 4.3


    Click carrier name for download link













    Last edited by pdxmatts; 08-16-2010 at 02:32 AM. Reason: OS Update

  2. #2
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    AskMe
    Posts
    3,806

  3. #3
    javatyger's Avatar
    javatyger no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Aug 2007
    PIN/ID
    U5W15H
    Posts
    645
    Any difference or bug fixes when compared to the Rogers 4.6.1.94??
    (I hope it would fix the text box word wrap issue. Damn annoying. >
    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  4. #4
    iliveinyourhead's Avatar
    iliveinyourhead no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    14
    java. there is 101 before 109. and i have yet to have any issues with 101 i just loaded 109 but haven't used it much yet.

  5. #5
    javatyger's Avatar
    javatyger no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Aug 2007
    PIN/ID
    U5W15H
    Posts
    645
    Does 101 still have the text box issue??

  6. #6
    iliveinyourhead's Avatar
    iliveinyourhead no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    14
    New one is out...

    BlackBerry Handheld Software v4.6.1.185 (Multilanguage)

    Package Version: 4.6.1.185
    Consisting of:

    * Applications: 4.6.1.114
    * Software Platform: 4.2.0.76
    * File name: 8900M_PBr4.6.1_rel185_PL4.2.0.76_A4.6.1.114_Telefo nica_Venezuela.exe
    * File size: 118.17MB

  7. #7
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    AskMe
    Posts
    3,806
    Venezuela ! gracias por este regalo ! Going on my 8900 right now !

    edit:


    We're Sorry...
    You've entered this page in error because you have the incorrect link.

    Please make sure that you have the correct link to download BlackBerry software.

    If you have any questions, please contact the webmaster.

    Lava, is your link wrong or has the OS been pulled ?


    edit 2 : OS is still there.
    Correct link https://www.blackberry.com/Downloads...CACC2C2F2F26C7

    Last edited by ranxoren; 01-08-2009 at 06:05 PM.

  8. #8
    Lavagirl's Avatar
    Lavagirl no está en línea PINStacked!
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    AoleLava
    Posts
    10,877
    Thanks ranx ~ double checked and it's working.

  9. #9
    iliveinyourhead's Avatar
    iliveinyourhead no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    14
    .109 doesn't seem to have the "now playing" menu selection when there is media playing in the back ground..

  10. #10
    milz's Avatar
    milz no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    25701BC7
    Posts
    108
    My application loader is recognising that that there is a newer OS version installed, but when I click on it, and then 'next', it searches and then a message says 'no software update is required for your device' What do I do now?

  11. #11
    Lavagirl's Avatar
    Lavagirl no está en línea PINStacked!
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    AoleLava
    Posts
    10,877
    Quote Originally Posted by milz View Post
    My application loader is recognising that that there is a newer OS version installed, but when I click on it, and then 'next', it searches and then a message says 'no software update is required for your device' What do I do now?
    You need to delete any existing OS that may be installed on your PC and also delete the vendor.xml file
    from PC.
    Follow instructions in the "How To" thread I posted in the OP and you should be good to go.

  12. #12
    milz's Avatar
    milz no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    25701BC7
    Posts
    108
    I have wiped the existing OS. Following the info of how to install the new OS, I'm still getting the same message when I try to upload via applications wizard

  13. #13
    Lavagirl's Avatar
    Lavagirl no está en línea PINStacked!
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    AoleLava
    Posts
    10,877
    Did you delete the vendor.xml file?

  14. #14
    milz's Avatar
    milz no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    25701BC7
    Posts
    108
    Yes, I deleted it.

  15. #15
    GaryF's Avatar
    GaryF no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    May 2007
    Posts
    5,432
    Hi Milz,

    Whats your current situation, any progress?
    Make sure you have done the following:

    1. Deleted any existing Operating systems from your PC
    2. Downloaded an operating system that is for your specific device.
    3. Installed on your PC after downloading (the file you Dl'd is an installer and must be executed)
    4. Deleted the vendor file (if this is not from your original carrier) Found here:
    C:\Program Files\Common Files\Research In Motion\AppLoader

    Then try this. In the same directory as above, launch the application called LOADER
    Make sure your device is attached directly to your PC, not an external hub, and whatever you do, do NOT disturb or unplug the device during the upgrade, no matter how long it seems to be taking. Unless you get an error message on your PC, the application is still at work.
    Last edited by GaryF; 01-08-2009 at 11:19 PM.
    BlackBerry® Certified Support Specialist
    The Shark Tank

Page 1 of 24 123456 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •