Page 15 of 18 FirstFirst ... 101112131415161718 LastLast
Results 211 to 225 of 257

i downloaded the java commander,,but it wil nt connect to the fone what shud i ... BlackBerry Smartphones forum

  1. #211
    dusu23's Avatar
    dusu23 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    12

    Advertisement



    i downloaded the java commander,,but it wil nt connect to the fone what shud i do,,an can any 1 post a better link for the new java commander

  2. #212
    dusu23's Avatar
    dusu23 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    12
    can ssum 1 help me plz i just got this fone and really want it to work

  3. #213
    GaryF's Avatar
    GaryF no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    May 2007
    Posts
    5,432
    Hi dusu,

    Lets see if we can help you out...what exactly is the issue you are having and what have you tried so far?
    BlackBerry® Certified Support Specialist
    The Shark Tank

  4. #214
    dusu23's Avatar
    dusu23 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    12
    i have the jvm error 102,,i read the thread,downloaded the desktop manager,downloaded the os for the 8100 tmobile,downloaded the java commander v 1.90 ,i followed insstructions to the tee,,but the fone will nt connect when i choose to wipe the system,,plz tel me u can help me

  5. #215
    GaryF's Avatar
    GaryF no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    May 2007
    Posts
    5,432
    dusu,

    Please confirm that Desktop Manager does not recognize the device?
    If so, take a look at the step by step instructions in this thread:
    How To Re-Install OS When Computer Won't Recognize The Device Is Connected

    Give this a try and post back your results.
    BlackBerry® Certified Support Specialist
    The Shark Tank

  6. #216
    dusu23's Avatar
    dusu23 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    12
    yes when i plug in the fone the computer does nt recognise the fone,,,will the strp which u gave me,take off the error 102?

  7. #217
    GaryF's Avatar
    GaryF no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    May 2007
    Posts
    5,432
    Yes,

    You need to reinstall your device operating system and the link provides the steps to do that when your device is not recognized by desktop manager.

    You might also try going to this folder on your PC (same place you deleted the vendor file)
    C:\Program Files\Common Files\Research In Motion\AppLoader
    And try the application there called LOADER
    See if if works any better for you.
    BlackBerry® Certified Support Specialist
    The Shark Tank

  8. #218
    dusu23's Avatar
    dusu23 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    12
    hi gary



    im folowing this thread but it stil wont load,,its nt responding on the destop

  9. #219
    GaryF's Avatar
    GaryF no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    May 2007
    Posts
    5,432
    Keep trying...it should work eventually. Exactly where is it failing?
    BlackBerry® Certified Support Specialist
    The Shark Tank

  10. #220
    dusu23's Avatar
    dusu23 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    12
    thanks for yur help gary,,it is working like a charm now

  11. #221
    ridnstrappddog's Avatar
    ridnstrappddog no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    1

    JVM Error 517?!?!!?

    okay so i have tried all this and when i rum jl_cmder and choose 4 wipe it just sais y for yes n for no.. i press y then it says type blackberry. so i do. nothing happens. i press enter. it goes back to the jl cmder screen and nothing happenes with my blackberry curve 8310. it still saiys jvm error 517 PLEASE HELPP MEE

  12. #222
    vbo781's Avatar
    vbo781 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    3
    the java commander link doesnt work is the any other link please help me

  13. #223
    vbo781's Avatar
    vbo781 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    3
    i download the jl commander but when i tried to run it it say C:\PROGARAM FILES\JL CMDER\JL CMDER.CMD THE SPECIFIED PATH DOES NOT EXIST CHECK THE PATH ,AND THEN TRIED AGAIN

  14. #224
    Rcbjr's Avatar
    Rcbjr no está en línea Stack Pro
    Join Date
    May 2006
    PIN/ID
    PM - Ask
    Posts
    14,848
    Are you running it from the sane account that was used to install it? I've soon that error when trying to run freon a different (Non Admin) account.

    Rcbjr
    You Ask, We Will Answer
    Can’t Install theme via DM?No Additional Apps Found for Your Device
    Links to Usefull KB Articles

  15. #225
    getamillion's Avatar
    getamillion no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    1
    hey man thanks for this article.
    Last edited by GaryF; 02-06-2009 at 01:02 PM. Reason: remove bad link


Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •