Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 33

another thing it was saying was Application Loader was unable to connect with your device.. ... BlackBerry Smartphones forum

  1. #16
    brandon466's Avatar
    brandon466 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    11

    Advertisement



    another thing it was saying was Application Loader was unable to connect with your device.. what to do??????

  2. #17
    brandon466's Avatar
    brandon466 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    11
    Unspecified error encountered [J:0x00000005], thats the msg I'm getting now . . . what to do????

  3. #18
    brandon466's Avatar
    brandon466 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    11
    roger??? you there bro???????

  4. #19
    jfcooley's Avatar
    jfcooley no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    7,479
    Give him a bit. He's getting older so give him a bit ')

  5. #20
    brandon466's Avatar
    brandon466 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    11
    hellloooooooo????

  6. #21
    brandon466's Avatar
    brandon466 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    11
    can u help?

  7. #22
    jfcooley's Avatar
    jfcooley no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    7,479
    Have you attempted to reload your os ?

  8. #23
    jfcooley's Avatar
    jfcooley no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    7,479
    Nevermind. Backtracked in this thread. I'll asunder you used the bbsak method Roger posted in 13.

    Know you are wanting a fix, and imm sure someone can get you square. Just sit tight. Roger or Mark will see this soon enough.

  9. #24
    jfcooley's Avatar
    jfcooley no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    7,479
    PM'd Roger.

  10. #25
    brandon466's Avatar
    brandon466 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    11
    after i wipe the device bb8220 with BBSAK and tried updating the software, a message comes up saying "Unable to reconnect to the device during a multi-stage load operation.

    Unspecified error encountered [J:0x00000005]". I don't know what to do from here. Some please help!!

  11. #26
    RogerG's Avatar
    RogerG no está en línea Stack Administrator
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    21,111
    Okay, Brandon.....take it easy. We are all volunteers here and might not be readily available to help you.

    What is the status of your device? Is it on error 507?

    Do you have the OS you want installed on your PC?

  12. #27
    brandon466's Avatar
    brandon466 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    11
    right now it is a blank white screen . . . and yes i have the OS

  13. #28
    RogerG's Avatar
    RogerG no está en línea Stack Administrator
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    21,111
    Also, make sure you have only ONE version of the OS on your PC. Uninstall everything else through the Control Panel.

  14. #29
    jfcooley's Avatar
    jfcooley no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    7,479
    Are you using a USB hub?
    All indications are (from quick sear h) seems to be with power to the device.

    Found this:

    The steps I did to bring my 8100 back to life:
    The first thing I did was wiping the 8100 using JL_comander.
    After that, I reinstalled the OS.
    While reinstalling the OS, I got an error message on my DM: Unable to reconnect to the device during a multi-stage load operation. I knew that the problem was related to insufficient power, therefore I just swap the USB connection to the USB port that generates more power to solve the connection problems.

    I was able to reinstall the OS after swaping the USB port. I was able to make calls, send/receive text etc while the 8100 was still connected to the USB port. However, it switched off and keeped restarting after I disconnected the USB port. I checked the battery and I found that the battery was fine. I assumed that the problem was related to the electrical connection between the battery and the mainboard. I then dismantled the pearl, cleaned the mainboard using a brush, wiped the all the electrical connections using a cotton bud wetted with alcohol. I left the mainboard until the alcohol fully evaporated. Put everything back and fully charged the battery Switch the 8100 on.....and it works....

  15. #30
    brandon466's Avatar
    brandon466 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    11
    ok i wipe the device again and it saying "reload software 507"

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •