Results 1 to 7 of 7

Ok, so i have to take a major step BACKWARDS!!!! I currently have a BB8830 ... Android Smartphones forum

  1. #1
    helfy's Avatar
    helfy no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jan 2007
    PIN/ID
    319e83e4
    Posts
    8

    NEW COMPANY FORCES ME TO GO NON BB and USE WM6 with EXCHANGE can i ....

    Advertisement



    Ok, so i have to take a major step BACKWARDS!!!! I currently have a BB8830 and used it with BES on my OLD COMPANY. Now my new company only has WM6 push email with exchange so i have to use a PDA/Smartphone. I haev decided to go with ATT TILT (tytan II). I see that they have BB CONNECT.
    QUESTION: Can i use BB connect AND exchange push on the same device or do i have to use one or the other? Thanks in advance for the answer.

  2. #2
    azmoto's Avatar
    azmoto no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    51

    Re: NEW COMPANY FORCES ME TO GO NON BB and USE WM6 with EXCHANGE can i ....

    What are you going to hook the blackberry up to if your company only has exchange? What kind of device did your new less forward thinking company give you? (Please god do not say anything that has the word Motorola in it)

  3. #3
    DCookSta's Avatar
    DCookSta no está en línea Device Pro
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    312C4157
    Posts
    2,331

    Re: NEW COMPANY FORCES ME TO GO NON BB and USE WM6 with EXCHANGE can i ....

    I'm not sure what would stop the device from being able to use both connections, but not sure if its worth it. Now, BB connect may have changed since we last used it on an E62, but all BB connect did was push emails to you phone. Calendar and contacts didn't sync wirelessly and must be done through a pc.

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  4. #4
    untjoker's Avatar
    untjoker no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    405

    Re: NEW COMPANY FORCES ME TO GO NON BB and USE WM6 with EXCHANGE can i ....

    Quote Originally Posted by azmoto View Post
    What are you going to hook the blackberry up to if your company only has exchange? What kind of device did your new less forward thinking company give you? (Please god do not say anything that has the word Motorola in it)
    Great question LOL I was wondering that also. If your company does not have Blackberry Enterprise Server (or they won't let you forward all your work emails to a personal account, which you could then use BIS and could use bb connect) then you don't need blackberry connect.
    Yes, I've been diagnosed with Phantom Vibration Disorder.....

  5. #5
    BobL's Avatar
    BobL no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    69

    Re: NEW COMPANY FORCES ME TO GO NON BB and USE WM6 with EXCHANGE can i ....

    BIS can retrieve email from MS Exchange if you have Outlook Web Access.

  6. #6
    cliffr39's Avatar
    cliffr39 no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Feb 2007
    PIN/ID
    317ASKME
    Posts
    3,064

    Re: NEW COMPANY FORCES ME TO GO NON BB and USE WM6 with EXCHANGE can i ....

    Quote Originally Posted by untjoker View Post
    Great question LOL I was wondering that also. If your company does not have Blackberry Enterprise Server (or they won't let you forward all your work emails to a personal account, which you could then use BIS and could use bb connect) then you don't need blackberry connect.
    they could still use it for their personal email accounts I would think
    ~A BlackBerry without a data plan is just a berry without the crack.~
    Links to common questions.

  7. #7
    untjoker's Avatar
    untjoker no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    405

    Re: NEW COMPANY FORCES ME TO GO NON BB and USE WM6 with EXCHANGE can i ....

    Quote Originally Posted by cliffr39 View Post
    they could still use it for their personal email accounts I would think
    Have you ever tried to run BB Connect with Exchange push at the same time? it's a nightmare, but I guess if he really wanted to he could set it up like that, I highly would advise against it though.
    Yes, I've been diagnosed with Phantom Vibration Disorder.....

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •