Results 1 to 10 of 10

I have Tmobile and was looking at a Samsung BlackJack 2. If I get a ... Android Smartphones forum

  1. #1
    samrozzi's Avatar
    samrozzi no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    49

    If i get a blackjack 2?

    Advertisement



    I have Tmobile and was looking at a Samsung BlackJack 2. If I get a blackjack can i just take my sim card and swap between my phones?

  2. #2
    icancn2u's Avatar
    icancn2u no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    722
    I have heard the the blackjack 2 will not work properly on a non 3g network.

  3. #3
    drdoom23's Avatar
    drdoom23 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    828
    ~via BB (wap.pinstack.com)~it will not work well on a non 3g network also u have to unlock it before you can do so,stick with phones that work well with tmo

  4. #4
    Berryadict's Avatar
    Berryadict no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    3,297
    ~via BB (wap.pinstack.com)~
    Should be no problem Sam

  5. #5
    samrozzi's Avatar
    samrozzi no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    49
    are you positive?

    i dont want to buy a phone then it doesnt work.

    how hard is it to unlock?

  6. #6
    Join Date
    Mar 2008
    PIN/ID
    LESS
    Posts
    1,757
    ~via BB (wap.pinstack.com)~its easy to unlock but purchasing a phone that is 3G and using it on a non-3G device just doesn't go too well.

  7. #7
    Berryadict's Avatar
    Berryadict no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    3,297
    ~via BB (wap.pinstack.com)~
    RS, as an At&t tech you're aware that my Curves were shipped in April with 3g cards. There's no problem whatsoever using EDGE.

  8. #8
    Join Date
    Mar 2008
    PIN/ID
    LESS
    Posts
    1,757
    Of course because most berrys who still use the old 64k Cingular branded sim cards did not always pick up the BIS features provisioned on accounts.~via BB (wap.pinstack.com)~

  9. #9
    Berryadict's Avatar
    Berryadict no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    3,297
    ~via BB (wap.pinstack.com)~
    Sam, check with Tmo tech. May be different than my At&t frame of reference. Tell them you're traveling out of the country and they'll give you unlock code.

  10. #10
    Join Date
    Mar 2008
    PIN/ID
    LESS
    Posts
    1,757
    Tmo cannot issue out unlock codes for att locked devices.~via BB (wap.pinstack.com)~

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •