Results 1 to 11 of 11

Some of the new roms have a business card scanner.built in which is really cool. ... Android Smartphones forum

  1. #1
    disturkis4u's Avatar
    disturkis4u no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    370

    business card scanner

    Advertisement



    Some of the new roms have a business card scanner.built in which is really cool. Is there a way I can download the app without using the Rom itself ?
    Mozilla/5.0 (Linux; U; Android 1.5; en-gb; HTC Hero Build/CRB43) AppleWebKit/528.5+ (KHTML, like Gecko) Version/3.1.2 Mobile Safari/525.20.1

  2. #2
    rdills's Avatar
    rdills no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    Huh?
    Posts
    1,255
    Business card scanner? Haven't seen that yet. How does it work?
    Mozilla/5.0 (Linux; U; Android 1.5; en-us; T-Mobile myTouch 3G Build/COC10) AppleWebKit/528.5+ (KHTML, like Gecko) Version/3.1.2 Mobile Safari/525.20.1
    Last edited by rdills; 09-09-2009 at 12:20 PM.

  3. #3
    disturkis4u's Avatar
    disturkis4u no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    370
    You take a picture of the card and it fills out a contact for you with the info on the card ... evil hero and another Rom have it now.
    Mozilla/5.0 (Linux; U; Android 1.5; en-gb; HTC Hero Build/CRB43) AppleWebKit/528.5+ (KHTML, like Gecko) Version/3.1.2 Mobile Safari/525.20.1

  4. #4
    rdills's Avatar
    rdills no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    Huh?
    Posts
    1,255
    That sounds amazing!
    Mozilla/5.0 (Linux; U; Android 1.5; en-us; T-Mobile myTouch 3G Build/COC10) AppleWebKit/528.5+ (KHTML, like Gecko) Version/3.1.2 Mobile Safari/525.20.1

  5. #5
    disturkis4u's Avatar
    disturkis4u no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    370
    It is =)
    Mozilla/5.0 (Linux; U; Android 1.5; en-us; T-Mobile G1 Build/CRC1) AppleWebKit/528.5+ (KHTML, like Gecko) Version/3.1.2 Mobile Safari/525.20.1

  6. #6
    moderncowboy's Avatar
    moderncowboy no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    AskMe
    Posts
    7,297
    This would come in very handy on all platforms. Very interesting.
    BlackBerry8330/4.5.0.169 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/106

  7. #7
    disturkis4u's Avatar
    disturkis4u no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    370
    The htc fuze has it built in on a windows platform.
    Mozilla/5.0 (Linux; U; Android 1.5; en-us; T-Mobile G1 Build/CRC1) AppleWebKit/528.5+ (KHTML, like Gecko) Version/3.1.2 Mobile Safari/525.20.1

  8. #8
    tiascurve66's Avatar
    tiascurve66 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    4U2ASKME
    Posts
    605
    Wow I really need something like that.
    BlackBerry8310/4.5.0.81 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/102

  9. #9
    disturkis4u's Avatar
    disturkis4u no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    370
    I got the biz card reader! Woohoo so happy!

  10. #10
    rdills's Avatar
    rdills no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    Huh?
    Posts
    1,255
    I have it too. Came with the sense ROM. How did you get it?
    You can't learn anything if you're talking!

  11. #11
    disturkis4u's Avatar
    disturkis4u no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    370
    Well I'm using it on cyan. If you dl a rom that includes it (in this case sensehero but I've seen it in others), you can use a file manager like astro to go to the rom, then the data folder, then app folder, and go to biz card reader and it will let you install to your current rom. I also got teete, pdf viewer, and better terminal pro this way. Going to get quake 2 also if I can. just mad I didn't figure it out sooner

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •