Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 20 of 20

I know this is a very old thread, but I am having a similar problem, ... BlackBerry Multimedia forum

  1. #16
    bbgirl35's Avatar
    bbgirl35 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    14

    Re: WEB BROWSER ICON GONE!!

    Advertisement



    I know this is a very old thread, but I am having a similar problem, but the icon that is missing is the email icon.

    can someone help. This is an 6710, 16 mg, so it has 4.0 on it, but after activating, the email icon dissappears..

  2. #17
    imran's Avatar
    imran no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    3

    Re: WEB BROWSER ICON GONE!!

    Hi guys..
    was shocked as well that after a wipe, i totally lost my browser as well!
    kinda got me worried abit..
    anyway, i followed everything that u said and finally got it back!
    in fact, all i needed to do was re-register my books after the wipe.. i guess..
    but just dropping by to say THANKS A MILLION!

  3. #18
    miyoshiboy's Avatar
    miyoshiboy no está en línea Stack level 1
    Join Date
    May 2007
    Posts
    8

    Re: WEB BROWSER ICON GONE!!

    Same here. I just did a pull and a reload to take of memory eating programs...went to options, advanced and then host table, then bold, registered...browser back online. Thanks for the help. Love this forum.

  4. #19
    _Bulz_Eye_'s Avatar
    _Bulz_Eye_ no está en línea Stack level 3
    Join Date
    May 2006
    PIN/ID
    32c2287a
    Posts
    165

    Re: WEB BROWSER ICON GONE!!

    I think if you simply call tec support or if you are set up with your provider via web site-- simply have your services books sent to you. That will work . ~via BB (wap.pinstack.com)~

  5. #20
    pabambino's Avatar
    pabambino no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Apr 2007
    PIN/ID
    205A35D9
    Posts
    6

    Thumbs up Re: WEB BROWSER ICON GONE!!

    Thank you soooo much, flash24!! It worked like a charm! I'm so happy to see my browser icon again!


    Quote Originally Posted by flash24
    ~via BB (wap.pinstack.com)~option, advance option, host routing table, select the bold one, then register. If that didn't work then u need to call ur provider.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •