Results 1 to 11 of 11

Can I use the card from my pearl for the curve without reformatting?... BlackBerry Multimedia forum

  1. #1
    team_mom's Avatar
    team_mom no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    30429219
    Posts
    60

    sd card question

    Advertisement



    Can I use the card from my pearl for the curve without reformatting?

  2. #2
    RogerG's Avatar
    RogerG no está en línea Stack Administrator
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    21,111
    Good question! Anybody?

  3. #3
    Brian80's Avatar
    Brian80 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    257
    I did but I did have a couple of the known problems like the phone restarting. You could always back the card up on the computer and then reformat it then put everything back on the card though thats what I would reccomend

  4. #4
    KalebsDad78's Avatar
    KalebsDad78 no está en línea Device Pro
    Join Date
    Jun 2006
    PIN/ID
    Just Ask
    Posts
    2,044
    I had no problems moving my SD card from my 8830 to the 8330.
    New User? - Read the NEW USERS GUIDE

  5. #5
    hotfairy87's Avatar
    hotfairy87 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2008
    PIN/ID
    7A40CB17
    Posts
    75
    when removing your sd card from another bb it could have difference software programed on too it so its best if you save your sd card to your computer then reload it up so you wont have any problems...

    i think that the 8830 and 8330 have similar programs so that you dont have to do that.....

  6. #6
    wyy183's Avatar
    wyy183 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Aug 2008
    PIN/ID
    24AAA616
    Posts
    143
    I moved mine from a 8100 pearl to a 8320 Curve with no issues, everything worked just fine.

    When I upgraded my curve to OS 4.5, I had no issues with my media card. I did reformat it a couple of days ago for the fun of it. Again, no issues.


    David

  7. #7
    team_mom's Avatar
    team_mom no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    30429219
    Posts
    60
    I don't think I have ever backed up the sd card. Firs it back up automatically when you sync with dm?

    . ~via BB (wap.pinstack.com)~

  8. #8
    Brian80's Avatar
    Brian80 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    257
    When I say back up I mean move evrything onto your desktop the reformat the card then put everything back on the card

  9. #9
    Akim281's Avatar
    Akim281 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jul 2007
    PIN/ID
    216E72B9
    Posts
    69
    i've never had to do any reformatting and i switch back and forth from my pearl to the curve all the time

  10. #10
    cgaliffi's Avatar
    cgaliffi no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Jan 2008
    PIN/ID
    22D95A46
    Posts
    703
    I swapped my card from a Pearl to the 8830 and then to my Curve with no issues.~via BB (wap.pinstack.com)~

  11. #11
    wolfeman75's Avatar
    wolfeman75 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Feb 2007
    PIN/ID
    23EF9EE6
    Posts
    14

    Yeppers!

    I moved the card from my pearl to my curve without any problems.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •