Results 1 to 13 of 13

I am a brand new BB user. I have palyed around with it, I think ... BlackBerry Multimedia forum

  1. #1
    phjr's Avatar
    phjr no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    6

    Change ringtones

    Advertisement



    I am a brand new BB user. I have palyed around with it, I think I have a decent feel for the basics. But for the life of me I can not figure out how to set up or change ringtones on my 8703e. Can anybody please help?

  2. #2
    ljbyar's Avatar
    ljbyar no está en línea Device Pro
    Join Date
    Jun 2006
    PIN/ID
    Ask Me
    Posts
    7,818

    Re: Change ringtones

    Welcome to the Stacks Phjr.

    To change the ringtone, go into Profiles/Select Profile you want to change/Click/Edit/Click on Phone/Edit and select the tone you want.

  3. #3
    phjr's Avatar
    phjr no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    6

    Re: Change ringtones

    Thank You, now I can play around a little more.

  4. #4
    Rcbjr's Avatar
    Rcbjr no está en línea Stack Pro
    Join Date
    May 2006
    PIN/ID
    PM - Ask
    Posts
    14,848

    Re: Change ringtones

    phjr, Welcome to PinStack.

    Let us know if there is anything else we can do to help with your BB.

    Rcbjr
    You Ask, We Will Answer
    Can’t Install theme via DM?No Additional Apps Found for Your Device
    Links to Usefull KB Articles

  5. #5
    cp6169's Avatar
    cp6169 no está en línea Device Pro
    Join Date
    Mar 2006
    PIN/ID
    3056468b
    Posts
    14,661

  6. #6
    martinwyatt's Avatar
    martinwyatt no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Apr 2007
    PIN/ID
    2054790A
    Posts
    4

    Re: Change ringtones

    Problem with changing options within a Pearl Theme. I choose the Themes icon and get a list, but there is no "EDIT" on the menu. How can I alter the vibrate/ringtone for incoming calls please?
    Martin - newie!

  7. #7
    kayos72's Avatar
    kayos72 no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    3,504

    Re: Change ringtones

    martin, welcome to the stacks
    you need to go to the profile icon click then at the bottom hit advanced then the active profile, then change what ever you want
    hope this helps
    Been a long while since last login. Sorry all, adjusting to a new life is great and hell at the same time!!

  8. #8
    martinwyatt's Avatar
    martinwyatt no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Apr 2007
    PIN/ID
    2054790A
    Posts
    4

    Re: Change ringtones

    Dear Kayos - Excellent, got it. Thanks very much. I might be able to hear the phone and answer it before it goes to voicemail now!!
    Cheers.
    Martin

  9. #9
    cp6169's Avatar
    cp6169 no está en línea Device Pro
    Join Date
    Mar 2006
    PIN/ID
    3056468b
    Posts
    14,661

  10. #10
    sjhamblin's Avatar
    sjhamblin no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    2

    Re: Change ringtones

    Along those lines on the Pearl, I have figured out how to change ringtones for individual callers, but once I assign one I can not see where I can change it to a different ringtone. Obviously I am missing something but I can't figure it out.

  11. #11
    kayos72's Avatar
    kayos72 no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    3,504

    Re: Change ringtones

    sj welcome to the stacks.
    you need to access the contact in the address book, then hit menu then edit then at the bottom is the ringtone for that caller.
    hope this helps
    Been a long while since last login. Sorry all, adjusting to a new life is great and hell at the same time!!

  12. #12
    cp6169's Avatar
    cp6169 no está en línea Device Pro
    Join Date
    Mar 2006
    PIN/ID
    3056468b
    Posts
    14,661

  13. #13
    sjhamblin's Avatar
    sjhamblin no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    2

    Re: Change ringtones

    Thanks, easier than I thought. I am synced to my Act Database so had lots of history records and didn't scroll far enough. Thanks so much for your help. Great site!

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •