Results 1 to 7 of 7

I currently own two bb's, a 7520 and a 7100i. I was wondering if you ... Blackberry 7700/7200 & older forum

  1. #1
    deezndc's Avatar
    deezndc no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2006
    PIN/ID
    3034d119
    Posts
    277

    Switching Handhelds

    Advertisement



    I currently own two bb's, a 7520 and a 7100i. I was wondering if you can switch between the two without calling nextel or is that impossible. I want to switch to the 7100i just to see how it feels compared to the 7520. Anybody got any ideas?
    "A censor is a man who knows more than he thinks you ought to."

    When they discover the center of the universe, a lot of people will be disappointed to discover they are not it.
    - Bernard Bailey

  2. #2
    deezndc's Avatar
    deezndc no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2006
    PIN/ID
    3034d119
    Posts
    277
    Is this a forbidden question or something?


    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  3. #3
    cp6169's Avatar
    cp6169 no está en línea Device Pro
    Join Date
    Mar 2006
    PIN/ID
    3056468b
    Posts
    14,661
    The 7520 takes a white 32k sim and the 7100i takes a 64k yellow sim. The two are not compatible, but to answer your question honestly, yes you can switch them.

    The proper way to do this is to let Nextel know you are swapping, but if it is only for a short period of time thats fine. Make sure if you decide to keep the 7100i you activate the yellow sim...

  4. #4
    ljbyar's Avatar
    ljbyar no está en línea Device Pro
    Join Date
    Jun 2006
    PIN/ID
    Ask Me
    Posts
    7,818
    Deez, I'm not that familiar with Nextel. Does your unit have a SIM card? If so, just switch it out to the other 1 and you don't need to call Nextel.

  5. #5
    deezndc's Avatar
    deezndc no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2006
    PIN/ID
    3034d119
    Posts
    277
    Well....I already tried the sim card switch and that made the 7100i read "sim card error" at the top of the home screen. CP, after letting nextel know would I just "change handheld" on the BIS website?

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  6. #6
    cp6169's Avatar
    cp6169 no está en línea Device Pro
    Join Date
    Mar 2006
    PIN/ID
    3056468b
    Posts
    14,661
    Nextel will process the swap for you from the 7520 to the 7100i, then you can do just what you said, change handheld.

    Im curious as to why you got the sim card error, I just swapped mine and they both work fine...

  7. #7
    deezndc's Avatar
    deezndc no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2006
    PIN/ID
    3034d119
    Posts
    277
    Good question....lemme go get on my pc and I'll swap em again. do you have service on both handhelds?

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •