Results 1 to 8 of 8

Hi everyone, I'm having some issues getting a bb pearl 8110 syncing on a mac. ... Macs & MacBooks forum

  1. #1
    Darkaza's Avatar
    Darkaza no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    5

    bb pearl 8110 syncing on a mac

    Advertisement



    Hi everyone,

    I'm having some issues getting a bb pearl 8110 syncing on a mac. It seems like the bb is just not communicating with pocketmac.

    details:
    - mac os v10.4.11
    - pocketmac 4.0.20b
    - Old blackberry (8700) connects fine. (was replaced after being dropped, plastic casing is smashed in on 3 corners, still syncs tho)
    - I'm using the same usb cable for the new bb. (tried a diff cable too)
    - New bb does mount so i can access data on the bb.
    - Tried setting up a bluetooth connection between the mac & bb, I can transfer the address book, but wont connect in pocketmac. (including fiddling with bluetooth port settings)
    - I tried uninstalled and removed all traces of pocketmac, and reinstalled, no change.
    - tried a wipe of the bb same issue.
    - bb works fine on my fiancé's pc laptop
    - I tried completely disabling mass storage mode. still no sync.

    Any Thoughts, suggestions so that i can get this thing to sync?

  2. #2
    pda.teck's Avatar
    pda.teck no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Jan 2007
    PIN/ID
    210DAC53
    Posts
    1,252
    Hi Darkaza, Here is a link to the Mac info I know about, Soory I can't help more, I quit working on MACs back in the DOS days.
    http://blackberryforums.pinstack.com...pocketmac.html
    J. "Wyatt" Croom
    Blackberry 8520
    Spelling doesn’t determine your I.Q.
    (\_/)
    (0_0)
    (")-(")

  3. #3
    Darkaza's Avatar
    Darkaza no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    5
    Been through that already. didnt find anything that would help me in this case.

    Quote Originally Posted by pda.teck View Post
    Hi Darkaza, Here is a link to the Mac info I know about, Soory I can't help more, I quit working on MACs back in the DOS days.
    http://blackberryforums.pinstack.com...pocketmac.html

  4. #4
    pda.teck's Avatar
    pda.teck no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Jan 2007
    PIN/ID
    210DAC53
    Posts
    1,252
    Sorry then, Possible a call to RIM, this has to go through your Provider though.
    J. "Wyatt" Croom
    Blackberry 8520
    Spelling doesn’t determine your I.Q.
    (\_/)
    (0_0)
    (")-(")

  5. #5
    Darkaza's Avatar
    Darkaza no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    5
    I know my providers support is absolute ****, thats why i started asking here first. oh well guess i have no choice.

    suppose i can always install windows on the mac and be done with osx.

    thanks anyway

    Quote Originally Posted by pda.teck View Post
    Sorry then, Possible a call to RIM, this has to go through your Provider though.

  6. #6
    pda.teck's Avatar
    pda.teck no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Jan 2007
    PIN/ID
    210DAC53
    Posts
    1,252
    Well you might wait a bit, some one that knows more might show up.You could use Bootcamp to load windows, that is the only thing you need it for it seems.
    J. "Wyatt" Croom
    Blackberry 8520
    Spelling doesn’t determine your I.Q.
    (\_/)
    (0_0)
    (")-(")

  7. #7
    markgallant's Avatar
    markgallant no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    430
    Try disabling Mass Storage mode on the device when connected. Also make sure that Pocketmac is completely closed before you connect the device to the mac.

  8. #8
    Darkaza's Avatar
    Darkaza no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    5
    moved over to missing sync - all working now. shame i had to pay for it, but suppose its cheaper than a copy of windows.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •