Results 1 to 11 of 11

Hi, I am a new forum member, but I had a question on iSync and ... Macs & MacBooks forum

  1. #1
    tkn's Avatar
    tkn
    tkn no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    2

    BB 8700c, PocketMac, iSync

    Advertisement



    Hi, I am a new forum member, but I had a question on iSync and the Blackberry. According to what I read about PocketMac, you have a choice of either using the PocketMac software or iSync.

    The PocketMac SyncManager seems to work fine for me, but I really want to use iSync. But iSync does not seem to want to be able to find the BB when it is attached and I select "Add New Device".

    Is there something obvious I am missing, or is my understanding incorrect?

    Thanks...

  2. #2
    Rcbjr's Avatar
    Rcbjr no está en línea Stack Pro
    Join Date
    May 2006
    PIN/ID
    PM - Ask
    Posts
    14,848

    Re: BB 8700c, PocketMac, iSync

    tkn, Welcome to PinStack.

    Not being a mac user, I really can't help you, but wanted to welcome you anyway. Let us know if there is anything else we can do to help with your BB.

    Rcbjr
    You Ask, We Will Answer
    Can’t Install theme via DM?No Additional Apps Found for Your Device
    Links to Usefull KB Articles

  3. #3
    chatster18's Avatar
    chatster18 no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Nov 2006
    PIN/ID
    ASK
    Posts
    1,121

    Re: BB 8700c, PocketMac, iSync

    tkn,

    I had the same problem, still not sure why its not working. I just yous PocketMac, and you can still sync everything else with it.
    it's always greener with the other carrier...

  4. #4
    rileco's Avatar
    rileco no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Dec 2005
    PIN/ID
    2038D3B9
    Posts
    23

    Re: BB 8700c, PocketMac, iSync

    Are you using pocketmac v.3 or v.4? v.4 does not work with isync.

  5. #5
    tkn's Avatar
    tkn
    tkn no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    2

    Re: BB 8700c, PocketMac, iSync

    Quote Originally Posted by rileco
    Are you using pocketmac v.3 or v.4? v.4 does not work with isync.
    Well, that seems to be the answer I was looking for. I am using v.4.

    That really is too bad, as it seems like a step backwards in functionality. I would much rather use the built-in syncing than another application, plus now to keep things synced, I have to run two syncing apps.

  6. #6
    cp6169's Avatar
    cp6169 no está en línea Device Pro
    Join Date
    Mar 2006
    PIN/ID
    3056468b
    Posts
    14,661

    Re: BB 8700c, PocketMac, iSync

    Hello tkn, welcome to pinstack. Im looking forward to your mac experience.

  7. #7
    Terrytwn's Avatar
    Terrytwn no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    3
    iSync can find the BB but it will not sync with it. Your only option right now is to use PocketMac. I've been using PM for about six months now and it has been working ok with my 8707g. Of course nothing is perfect so I'm having some problems now - but I'm sure it is due to the double-byte Chinese character issue

  8. #8
    Ruminator's Avatar
    Ruminator no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Apr 2006
    PIN/ID
    23d2215a
    Posts
    338
    I'm using PM 4 and it works OK with contacts and calendars but NOT tasks. I'm able to sync addresses and appointments from my BB to the Mac mostly OK. There are issues with reliability, though. It doesn't always work. We need better tools. I hope we get them sometime!

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  9. #9
    dcprettiboi's Avatar
    dcprettiboi no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    4

    Re: BB 8700c, PocketMac, iSync

    i have a pearl and im trying to put apps on my bb using pocketmac on the mac computer. Does anyone no how to

  10. #10
    wxboss's Avatar
    wxboss no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    21DA38F3
    Posts
    478

    Re: BB 8700c, PocketMac, iSync

    Quote Originally Posted by dcprettiboi
    i have a pearl and im trying to put apps on my bb using pocketmac on the mac computer. Does anyone no how to
    The only way I have been successful so far is to do a battery pull on the phone, restart my Mac, then sync. It's a pain, but it worked.

  11. #11
    bob_anderson's Avatar
    bob_anderson no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    5

    Re: BB 8700c, PocketMac, iSync

    Maybe someone can help me out, I'v been using PocketMac for over 6 months and just recently upgraded to V4. Now, for some reason i cannot sync my Contacts. I want it to sync with Address book and it gives me an unexpected error: Bad default category.

    Anyone know how to fix it? i've delt with blackberry technicians for all night and they can't even figure it out.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •