Results 1 to 10 of 10

I would like to change my 8330 to the titanium housing that att has. Is ... BlackBerry Accessories forum

  1. #1
    armenvzw's Avatar
    armenvzw no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    142

    titanium housing

    Advertisement



    I would like to change my 8330 to the titanium housing that att has. Is that possible. Probally not.
    VZW STORM 9530

  2. #2
    Nicholaus's Avatar
    Nicholaus no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    263
    Quote Originally Posted by armenvzw View Post
    I would like to change my 8330 to the titanium housing that att has. Is that possible. Probally not.
    You can change the housing on your curve. cnn.cn is a good place to buy replacement housings for your 8330.

  3. #3
    Nicholaus's Avatar
    Nicholaus no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    263
    There is a cool black housing with black keyboard

  4. #4
    armenvzw's Avatar
    armenvzw no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    142
    Quote Originally Posted by Nicholaus View Post
    There is a cool black housing with black keyboard
    thanks checking it out now!
    VZW STORM 9530

  5. #5
    armenvzw's Avatar
    armenvzw no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    142
    Man I don't know if I want the black or titanium. Can't decide.

  6. #6
    Nicholaus's Avatar
    Nicholaus no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    263
    I put the titanium one on my 8300, but if I had the choice now, I would probably choose the black one. That's just me though.

  7. #7
    rbn85's Avatar
    rbn85 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Nov 2007
    PIN/ID
    24538FBF
    Posts
    215
    Wait... The keyboard on the 8330 its different that the 8300,8310 and 8320 just in case..is it possible to put the 8330 keys on a 8310 or vice versa??....

  8. #8
    Nicholaus's Avatar
    Nicholaus no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    263
    Quote Originally Posted by rbn85 View Post
    Wait... The keyboard on the 8330 its different that the 8300,8310 and 8320 just in case..is it possible to put the 8330 keys on a 8310 or vice versa??....
    On the site, it says that the keyboard will fit any 83xx.

    EDIT: Just the keys, I don't think the full tray will fit
    Last edited by Nicholaus; 12-01-2008 at 01:39 AM.

  9. #9
    armenvzw's Avatar
    armenvzw no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    142
    Quote Originally Posted by Nicholaus View Post
    I put the titanium one on my 8300, but if I had the choice now, I would probably choose the black one. That's just me though.
    Yea it probally would look clean. I may get the black.
    Last edited by armenvzw; 12-01-2008 at 09:48 AM.

  10. #10
    rbn85's Avatar
    rbn85 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Nov 2007
    PIN/ID
    24538FBF
    Posts
    215
    Quote Originally Posted by Nicholaus View Post
    On the site, it says that the keyboard will fit any 83xx.

    EDIT: Just the keys, I don't think the full tray will fit
    Keys will fit but thew housing its different, the LED its higher in the 8330...and the top keys are shaped different asswell.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •