Page 2 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 16 to 30 of 67

I installed the firmware for Rogers 4.2.51 and that fixed this problem.. I am using ... BlackBerry Accessories forum

  1. #16
    jschurbon's Avatar
    jschurbon no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    2

    Re: MicroSD Max size

    Advertisement



    I installed the firmware for Rogers 4.2.51 and that fixed this problem.. I am using a 2GB micrsd card and the device works just fine.

  2. #17
    bob99smith's Avatar
    bob99smith no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    9

    Re: MicroSD Max size

    Can T-Mobile USA customers install the same upgrade for 2.0 GB compatability? Has anyone tried this?

  3. #18
    ernestdefoe's Avatar
    ernestdefoe no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2006
    PIN/ID
    218D1F76
    Posts
    119

    Re: MicroSD Max size

    I don't know how that would work with the T-Mobile settings working with a Rogers OS on the phone. Then again I am not an expert yet on BB's.

  4. #19
    pkittie's Avatar
    pkittie no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    3

    Re: MicroSD Max size

    Hi- I'm a bit confused (this is my 1st BB), can I purchase any microSD's? Or do I have to get one that is specifically compatible with BB? On a link to this website, it states that the [specific] microSD won't be available to Nov. 7.

  5. #20
    sanfrancisco's Avatar
    sanfrancisco no está en línea Stacker
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    568

    Re: MicroSD Max size

    Quote Originally Posted by bob99smith
    Can T-Mobile USA customers install the same upgrade for 2.0 GB compatability? Has anyone tried this?
    Search the threads, there are lots of posts on installing the Rogers OS on to the Pearl T-Mo.

    Yes, you can, but you lose some features and the Rogers OS has some bugs.

  6. #21
    sanfrancisco's Avatar
    sanfrancisco no está en línea Stacker
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    568

    Re: MicroSD Max size

    Quote Originally Posted by pkittie
    Hi- I'm a bit confused (this is my 1st BB), can I purchase any microSD's? Or do I have to get one that is specifically compatible with BB? On a link to this website, it states that the [specific] microSD won't be available to Nov. 7.
    Any MicroSD will work. Try to find the best price on the Net. Best deals have been about $28 to $33.

    Beware that you do not mistakenly buy the MINI SD instead of the MICRO.

    I went through Amazon which led me to eSmartBuy. They are selling the Kingston 1GB for $28 right now.

    Best to stick to name brands, Kingston or SanDisk.

  7. #22
    jecocobean's Avatar
    jecocobean no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    3

    Re: MicroSD Max size

    Great information on Micro SD cards for the pearl 8100. I use a 1 GB card for now and thinking about getting a larger one down the road...

  8. #23
    EvolutionCSR's Avatar
    EvolutionCSR no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    1,711

    Re: MicroSD Max size

    Quote Originally Posted by bob99smith
    Can T-Mobile USA customers install the same upgrade for 2.0 GB compatability? Has anyone tried this?
    OS upgrades are device specific, just download and install it on your PC and then find and delete vendor.xml start DM hook up your BB and you should be prompted to update.

  9. #24
    pkittie's Avatar
    pkittie no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    3

    Re: MicroSD Max size

    Thanks, sanfrancisco (my most favoritest town in the U.S.).

  10. #25
    desjr7359's Avatar
    desjr7359 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Sep 2006
    PIN/ID
    23DECE1A
    Posts
    58

    Re: MicroSD Max size

    Under the new OS, just got the 2gig card to work. Will be much easier to carry what I want on my phone now.

  11. #26
    traveler23's Avatar
    traveler23 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    8

    Re: MicroSD Max size

    Had exactly the same problem- inserted a 2GB card and ended up with flashing red light and blinking screen. Very easy solution- uploaded the newer OS at the tmobile page and it took care of the problem immediately.

  12. #27
    COJO 24's Avatar
    COJO 24 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    23E89BE8
    Posts
    724
    I have a bb pearl with a v4.2.0.69 OS from cingular and i was wondering if a 2GB micro SD card will work for my phone?

  13. #28
    Rcbjr's Avatar
    Rcbjr no está en línea Stack Pro
    Join Date
    May 2006
    PIN/ID
    PM - Ask
    Posts
    14,848
    Yes, you can use a 2GB micro SD in your Pearl

    Rcbjr.
    You Ask, We Will Answer
    Can’t Install theme via DM?No Additional Apps Found for Your Device
    Links to Usefull KB Articles

  14. #29
    dochanson's Avatar
    dochanson no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    2

    Re: MicroSD Max size

    How about a 4GB?

  15. #30
    reddog187's Avatar
    reddog187 no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    STACK
    Posts
    8,907

    Re: MicroSD Max size

    I don't think so Dochanson. The last OS update just let us have 2GB. You could try.

Page 2 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •