Results 1 to 7 of 7

I have recently backed my phone up to a 4.2 desktop manager and installed a ... RIM Desktop Software forum

  1. #1
    sooner's Avatar
    sooner no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    1,092

    upgrade desktop manager

    Advertisement



    I have recently backed my phone up to a 4.2 desktop manager and installed a 4.6 desktop manager, how do I transfer my device to the new 4.6 version?

    iLord is DEAD!


  2. #2
    RogerG's Avatar
    RogerG no está en línea Stack Administrator
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    21,111
    Hey sooner,

    DM version shouldn't matter. It's going to read the same backup files as the 4.2 version.

    Hope this helps!
    Roger

  3. #3
    sooner's Avatar
    sooner no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    1,092
    Well my first problem was I WANTED a ou sooners theme, got one, had to zip it, but my 4.2 does not recognize it, I was able to un zip it, then I was told I had to have. A 4.5 or higher to load it so I backed up my 4.2 then installed a 4.6 and I can't even open it up there, I transfered all files to 4.6 but my apps on phone still says 4.2. Ahhhhh

  4. #4
    RogerG's Avatar
    RogerG no está en línea Stack Administrator
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    21,111
    I think we might be confusing Desktop Manager and Operating Systems here.

  5. #5
    RogerG's Avatar
    RogerG no está en línea Stack Administrator
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    21,111
    It sounds to me as if that theme is requiring you to have a 4.5 OS on your device.

    You can get the OS for the 8310 from here.

    Here are instructions on how to load the new OS onto your device.

    Once you do that I believe you'll be able to load your new theme.

  6. #6
    sooner's Avatar
    sooner no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    1,092
    I will attempt to do this when I get home, but how do I know what my device password is, I have an AT&t phone.Thanks, Corbin

  7. #7
    RogerG's Avatar
    RogerG no está en línea Stack Administrator
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    21,111
    Don't worry about that. It says if you are prompted for it. Doesn't sound like you have one set up.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •