Results 1 to 6 of 6

Just installed Desktop Manager 4.3 twice from 2 different links, and it does not show ... RIM Desktop Software forum

  1. #1
    rrrebo's Avatar
    rrrebo no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jun 2007
    PIN/ID
    240466CA
    Posts
    175

    Question No Media Manager in DM 4.3?

    Advertisement



    Just installed Desktop Manager 4.3 twice from 2 different links, and it does not show Media Manager. Any ideas? It's my work PC, WinXP SP2, and I had Media Manager in 4.2.

  2. #2
    XLiMBS's Avatar
    XLiMBS no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Sep 2006
    PIN/ID
    20F3D846
    Posts
    767

    Re: No Media Manager in DM 4.3?

    Did you uninstall 4.2 before installing 4.3?

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  3. #3
    DriftorX's Avatar
    DriftorX no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    ask me!!
    Posts
    466

    Re: No Media Manager in DM 4.3?

    i just installed 4.3 over 4.2 and was fine.. There is also a post somewhere here as well talking about this.

    http://blackberryforums.pinstack.com...available.html

  4. #4
    XLiMBS's Avatar
    XLiMBS no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Sep 2006
    PIN/ID
    20F3D846
    Posts
    767

    Re: No Media Manager in DM 4.3?

    It should be there then, since actually that release of DM 4.3 doesn't have a media manager, it just keeps the same one from 4.2.
    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  5. #5
    DriftorX's Avatar
    DriftorX no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    ask me!!
    Posts
    466

    Re: No Media Manager in DM 4.3?

    Yeah.. thats how mine was. But thats all i did was installed on top of 4.2 but there are others that had the same problem. Just check out that post above

  6. #6
    fstbusa's Avatar
    fstbusa no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Aug 2007
    PIN/ID
    3054210e
    Posts
    131

    Re: No Media Manager in DM 4.3?

    I installed it overtop of 4.2 and it did not have media manager. I reinstalled 4.2 and immediately installed 4.3 overtop once again and it worked fine.


    BUT I still keep getting a visual basic error when trying to launch roxio and I can't seem to figure it out.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •