Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17

When i installed the new 4.5 desktop manager, everything seemed to go fine. The only ... RIM Desktop Software forum

  1. #1
    godofwar0923's Avatar
    godofwar0923 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2008
    PIN/ID
    oicu812
    Posts
    11

    Question No Media Manager in 4.5 Desktop manager

    Advertisement



    When i installed the new 4.5 desktop manager, everything seemed to go fine. The only dilemma i have is that when i open the desktop manager there is no icon for the roxio media manager. i dont have a data plan yet so this is the only way i can transfer pictures and music files. If someone has a suggestion please let me know!

    Thank You...

  2. #2
    CurveBerry's Avatar
    CurveBerry no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    9
    I also have no data plan and I'm running into the same issues. I've just been going into my BB like I would go into one of my computer drives and transferring my media that way.

  3. #3
    ma077146's Avatar
    ma077146 no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Sep 2006
    PIN/ID
    3019F3E6
    Posts
    945
    There are two versions, one with, and one without the media manager. On the DM itself there is a link on the status bar at the bottom "Check for Updates". Click on it, and follow the prompts at RIM's download site. Download the DM with Media Manager, uninstall the old one, and install this one.

  4. #4
    ma077146's Avatar
    ma077146 no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Sep 2006
    PIN/ID
    3019F3E6
    Posts
    945
    I also just remembered that you can use the mass storage mode for a micro SD card. If you have a SD card, go to options and enable mass storage, then when you plug your Berry into your PC, you can transfer files in Micro$oft Window$ Explorer.

    If you have Linux or a Mac, I don't know if you can do it this way.

  5. #5
    thecoolfool's Avatar
    thecoolfool no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    132
    ^^^Co-sign ma077146. Reinstall it and when it asks how you want to install it select "Custom," hit next and make sure everything is installing. If it has a red X you should click on it and change it.
    Last edited by thecoolfool; 06-25-2008 at 05:48 PM.
    Holler at me if you need some fresh ringtones.

  6. #6
    CurveBerry's Avatar
    CurveBerry no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    9
    Thanks a bunch!

  7. #7
    cherrichiodo's Avatar
    cherrichiodo no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    ATA
    Posts
    17,164
    https://www.blackberry.com/Downloads...Y3unXgR9wcYpkA

    choose DM 4.5
    scroll all the way to the bottom where it says DM with Media Manager

  8. #8
    cherrichiodo's Avatar
    cherrichiodo no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    ATA
    Posts
    17,164
    you have two choices:

    BlackBerry Desktop Manager 4.5.0 B16 English Without Media Manager

    • File name: 450_b016_english_nomediamanager.exe
    • File size: 61.10036 MB
    • Date posted: 20-June-08
    BlackBerry Desktop Manager 4.5.0 B16 English - With Media Manager

    • File name: 450_b016_english.exe
    • File size: 192.31 MB
    • Date posted: 20-Jun-08

  9. #9
    ma077146's Avatar
    ma077146 no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Sep 2006
    PIN/ID
    3019F3E6
    Posts
    945
    Wow! the download with the Media Manager is 130 Meg larger than the download without!

    I hope you're not on dial up.

  10. #10
    nyc boy's Avatar
    nyc boy no está en línea Stack level 2
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    31017fd9
    Posts
    73
    i have a b 8330 curve by verizon wireless.can i use 4.5 software for my bb??

  11. #11
    rta53's Avatar
    rta53 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    9
    Quote Originally Posted by nyc boy View Post
    i have a b 8330 curve by verizon wireless.can i use 4.5 software for my bb??

    Yes you can use the desktop 4.5 with the 8330.

  12. #12
    nyc boy's Avatar
    nyc boy no está en línea Stack level 2
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    31017fd9
    Posts
    73
    ok i downloaded the 4.5 desktop manager into my pc.im running vista on my pc.im looking at peoples comments about the 4.5 and they say they r pleased with the new software and enjoy the new media player...i dont see nothing new???
    please help!!!!
    thanks

  13. #13
    granny's Avatar
    granny no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    3048BD00
    Posts
    11
    I have Verizon 8330 desk top manager 4.3 now, do I uninstall that version before I download the new version.
    Thanks Imo

  14. #14
    thecoolfool's Avatar
    thecoolfool no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    132
    Some people uninstall the old one first but its not necessary. When the new version is installing it will search for and uninstall the old version automatically.
    Holler at me if you need some fresh ringtones.

  15. #15
    granny's Avatar
    granny no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    3048BD00
    Posts
    11
    Thanks coolfool

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •