Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 22 of 22

Originally Posted by glehman85 works for me on explore when you click DOWNLOAD PLUGIN? AFTER ... RIM Desktop Software forum

  1. #16
    carwash's Avatar
    carwash no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    24

    Advertisement



    Quote Originally Posted by glehman85
    works for me on explore
    when you click DOWNLOAD PLUGIN? AFTER you validate??
    because the page works for me to just not the download plugin link.......id supply the actual link but this site wont let new members post a link.....(dumb i think)

  2. #17
    carwash's Avatar
    carwash no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    24
    "http://download.microsoft.com/download/8/3/d/83d1fe15-fe0f-4bdf-b09c-4e3c49808ec7/WGAPluginInstall.exe"

  3. #18
    carwash's Avatar
    carwash no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    24
    there, remove the quotations and copy and paste

  4. #19
    carwash's Avatar
    carwash no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    24
    Quote Originally Posted by carwash
    "http://download.microsoft.com/download/8/3/d/83d1fe15-fe0f-4bdf-b09c-4e3c49808ec7/WGAPluginInstall.exe"
    anyone? id love to be able to get this to work

  5. #20
    Rcbjr's Avatar
    Rcbjr no está en línea Stack Pro
    Join Date
    May 2006
    PIN/ID
    PM - Ask
    Posts
    14,848
    Have you registered your copy of Windows with Microsoft yet? Try googling "WPA site:.microsoft.com"

    Rcbjr.
    You Ask, We Will Answer
    Can’t Install theme via DM?No Additional Apps Found for Your Device
    Links to Usefull KB Articles

  6. #21
    CoolFinalFan's Avatar
    CoolFinalFan no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    951

  7. #22
    carwash's Avatar
    carwash no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    24
    Quote Originally Posted by Rcbjr
    Have you registered your copy of Windows with Microsoft yet? Try googling "WPA site:.microsoft.com"

    Rcbjr.
    yes, three years ago lol.
    and no im not running a boot leg version, 100% store bought! lol

    i have had to validate plenty of times before for other things but it seems nothing wants to work when it comes to this BB.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •