Page 1 of 4 1234 LastLast
Results 1 to 15 of 47

i lost the CD, and now i cant transfer anything to my phone from my ... RIM Desktop Software forum

  1. #1
    them47's Avatar
    them47 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    69

    Lost my Blackberry desktop manager CD.

    Advertisement



    i lost the CD, and now i cant transfer anything to my phone from my computer,
    i tried downloading the software from the site, but it says an error keeps occurring...

  2. #2
    KalebsDad78's Avatar
    KalebsDad78 no está en línea Device Pro
    Join Date
    Jun 2006
    PIN/ID
    Just Ask
    Posts
    2,044
    Have you used that computer to transfer information before? If so, you don't need the CD if the DM is already installed.

    If not, what version of Desktop Manager are you trying to download? Do you have administrative rights on the computer? What phone & operating system are you running on your Blackberry? What is the error you are getting?
    New User? - Read the NEW USERS GUIDE

  3. #3
    them47's Avatar
    them47 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    69
    im trying to download the 4.2 software cause i have a blackberry pearl 8100 4.2...

  4. #4
    KalebsDad78's Avatar
    KalebsDad78 no está en línea Device Pro
    Join Date
    Jun 2006
    PIN/ID
    Just Ask
    Posts
    2,044
    You don't need 4.2. The desktop manager software version does not coincide with the Blackberry Operating System. Download 4.5 and see if that works for you. Make sure you uninstall any previous versions first, then do a restart of the computer, then install DM 4.5.
    New User? - Read the NEW USERS GUIDE

  5. #5
    hayden's Avatar
    hayden no está en línea Stack Mod
    Join Date
    Jul 2004
    PIN/ID
    ask
    Posts
    12,440

  6. #6
    them47's Avatar
    them47 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    69
    everythings going really slow in the browser, is this **** normal?

  7. #7
    brianjr1988's Avatar
    brianjr1988 no está en línea Device Expert
    Join Date
    Aug 2008
    PIN/ID
    just ask
    Posts
    832
    Quote Originally Posted by them47 View Post
    everythings going really slow in the browser, is this **** normal?
    its not going slow for me, but hayden also did a post about bugs and stuff so updates may be getting done

  8. #8
    them47's Avatar
    them47 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    69
    okay, i opened up the media manager and its all grey....i went to help and it says " Open blackberry desktop manager" okay..i already did...." Click on media manager " I DONT SEE IT!!!!!

  9. #9
    azstar's Avatar
    azstar no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    12,882
    Did you download a version with the media manager? The downloads have versions with and without it.
    Twitter? My Apps List

    Current SmartPhone: Motorola DROID Rooted, Running Project Elite v4

  10. #10
    them47's Avatar
    them47 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    69
    yeah, it said english, with media manager

  11. #11
    them47's Avatar
    them47 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    69

  12. #12
    azstar's Avatar
    azstar no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    12,882
    Have you tried restarting your computer?
    Twitter? My Apps List

    Current SmartPhone: Motorola DROID Rooted, Running Project Elite v4

  13. #13
    brianjr1988's Avatar
    brianjr1988 no está en línea Device Expert
    Join Date
    Aug 2008
    PIN/ID
    just ask
    Posts
    832
    if this is really vista and not a theme part

    http://www.howtogeek.com/howto/windo...tibility-mode/

    try doing that after u do the restart if it still does not work and see if it works k

    "C:\Program Files\Research In Motion\BlackBerry\DesktopMgr.exe"

    thats the path u need to go to do that

  14. #14
    EricaJ1073's Avatar
    EricaJ1073 no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    10,420
    This is beginning to happen to me quite a bit. I have to close out of, and restart, DM in order for it to start up correctly. It does take a few minutes but it will eventually work. I thought I was the only one who had this problem (on top of device problems LOL).


  15. #15
    them47's Avatar
    them47 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    69
    Quote Originally Posted by brianjr1988 View Post
    if this is really vista and not a theme part

    http://www.howtogeek.com/howto/windo...tibility-mode/

    try doing that after u do the restart if it still does not work and see if it works k

    "C:\Program Files\Research In Motion\BlackBerry\DesktopMgr.exe"

    thats the path u need to go to do that
    i cant find "C:\Program Files\Research In Motion\BlackBerry\DesktopMgr.exe" in "My Computer"

Page 1 of 4 1234 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •