Results 1 to 13 of 13

Ok First off Hello everyone Great Site! I have Just got a 8100 Pearl and ... RIM Desktop Software forum

  1. #1
    LionFish's Avatar
    LionFish no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    7

    I have Vista DM not installing AT ALL

    Advertisement



    Ok First off Hello everyone Great Site!

    I have Just got a 8100 Pearl and Tried to install the DM On my Vista home premium PC
    Having Vista sense it came out , I am aware of a few install Tricks or tips to get things going
    But this has me Stumped.

    I downloaded the 4.1 Sp1 Update that says Vista compatable
    I seen that it was a Self extracting EXE so i dug up the BlackBerry install.exe right clicked on it and clicked on the Run as ADMIN tab
    tried the install again to no avail.

    I keep on getting an ERROR message on the File copy stage I think the ERROR in a 3188 or something I cant remember the exact #

    But i can get it if it is nessacerry.

    Do you Guys have any Clues as to what i am doing Wrong here

    Thanks in advanced !

  2. #2
    shmengie's Avatar
    shmengie no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    519

    Re: I have Vista DM not installing AT ALL

    why don't you just run the full exe intead of extracting stuff yourself and see if that works...
    2 is not equal to 3, not even for large values of 2.
    - Grabel's Law

  3. #3
    LionFish's Avatar
    LionFish no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    7

    Re: I have Vista DM not installing AT ALL

    The only way i can access the Run as admin tab is by extracting it my self due to the Download being a Self extracting File

  4. #4
    Amigotek's Avatar
    Amigotek no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    21D7B3C6
    Posts
    1,569

    Re: I have Vista DM not installing AT ALL

    Did you try extracting everything first or were you trying to run it from the compressed file still?

    Zo

  5. #5
    LionFish's Avatar
    LionFish no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    7

    Re: I have Vista DM not installing AT ALL

    I extracted everything to a New folder and on the Desktop obtained Admin rights

  6. #6
    shmengie's Avatar
    shmengie no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    519

    Re: I have Vista DM not installing AT ALL

    i dunno what to say. i'm running vista and i installed the dm by just double-clicking on the exe.
    2 is not equal to 3, not even for large values of 2.
    - Grabel's Law

  7. #7
    LionFish's Avatar
    LionFish no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    7

    Re: I have Vista DM not installing AT ALL

    Re Doing the DL maby somthing got Screwey Ill keep you all posted

  8. #8
    LionFish's Avatar
    LionFish no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    7

    Re: I have Vista DM not installing AT ALL

    Heres the error I get

    Error 2738 could not access the VBscript runtime ...
    I tried to post a Screenshot But I cant Post a URL picture lol

    I re Downloaded DM 4.2 SP2
    That install try was done By clicking the Self extracting Link.

  9. #9
    shmengie's Avatar
    shmengie no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    519

    Re: I have Vista DM not installing AT ALL

    try this...
    2 is not equal to 3, not even for large values of 2.
    - Grabel's Law

  10. #10
    LionFish's Avatar
    LionFish no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    7

    Re: I have Vista DM not installing AT ALL

    Thanks man It is installing now not shure of any Future problems Ill post my Progress or issues later

  11. #11
    shmengie's Avatar
    shmengie no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    519

    Re: I have Vista DM not installing AT ALL

    good news! yeah, keep us posted...
    2 is not equal to 3, not even for large values of 2.
    - Grabel's Law

  12. #12
    LionFish's Avatar
    LionFish no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    7

    Re: I have Vista DM not installing AT ALL

    The Media magager Dosn't Work, It says I need to Connect Mu BB to the USB .. And it is.

  13. #13
    shmengie's Avatar
    shmengie no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    519

    Re: I have Vista DM not installing AT ALL

    i assume that you've rebooted?
    2 is not equal to 3, not even for large values of 2.
    - Grabel's Law

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •