Page 1 of 4 1234 LastLast
Results 1 to 15 of 46

Hi im new to this so if my thread is in the wrong section srry. ... RIM Desktop Software forum

  1. #1
    IRDanielC's Avatar
    IRDanielC no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    72

    HELP! plz

    Advertisement



    Hi im new to this so if my thread is in the wrong section srry.

    I downloaded the desktop manager and media manager and all that stuff so I could transfer media from my comp. to my bb. So when I finally get it up and running and I try to download a song an error comes up saying "the size limit for transferring files to device memory is 2.83 MB please use media card to transfer larger files" all songs with less than that work perfectly. I got my blackberry only about a month a go and am confused on how to fix this problem please help
    ~THX ^.^

  2. #2
    Lavagirl's Avatar
    Lavagirl no está en línea PINStacked!
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    AoleLava
    Posts
    10,877

    Re: HELP! plz

    This means you don't have enough memory on your BB for the files. You need to get an sd card to store media. This way you'll be able to hold a ton of music files, ringtones, video and pictures depending on the size of the sd card. Your profile isn't complete - if you could complete it so we could better help you, but I'm assuming since you'r in the 88XX forum that's what series you have?
    You can check newegg.com and amazon.com for these. You'll need a microsd card.

    *and Welcome to the Stacks!~
    See the Official Latest OS threads updated regularly for All Devices.
    Forum Rules
    PinStack Trust Guide


  3. #3
    eddie8's Avatar
    eddie8 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2005
    PIN/ID
    317eec66
    Posts
    125
    Went Amazon and got a 2gb shipped to my door door for 24 skins. Make sure you get the micro sd and not one that fits a canera. Good luck and welcome to the best bb site in the world.

  4. #4
    IRDanielC's Avatar
    IRDanielC no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    72

    Re: HELP! plz

    I do have an SD card and it still gives me this error message

  5. #5
    IRDanielC's Avatar
    IRDanielC no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    72

    Post help with Roxio

    I have an SD card and bb media manager the only thing is in the my devices tab i only have device memory there isn another slot for media card, and because of this i am not aloud to download any music over 2.83 MB. I have also noticed that my media card isnt showing up as a removable drive in My Computer.

    Please help me fix this problem

    ~thx

  6. #6
    cherrichiodo's Avatar
    cherrichiodo no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    ATA
    Posts
    17,164

    Re: help with Roxio

    have you enabled mass storage mode under options/media card?

  7. #7
    fritter's Avatar
    fritter no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Jul 2006
    PIN/ID
    Ask Me!
    Posts
    942

    Re: HELP! plz

    try using mass storage mode to transfer your files this works all the time but make sure its turned on by going to options\advanced options\media card and it should be there

  8. #8
    doughboy4life's Avatar
    doughboy4life no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    715

    Re: HELP! plz

    Also if ur going to store a lot of media i say go with the 2gb or 4gb this should last you a while.

  9. #9
    IRDanielC's Avatar
    IRDanielC no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    72

    Re: HELP! plz

    Quote Originally Posted by fritter View Post
    try using mass storage mode to transfer your files this works all the time but make sure its turned on by going to options\advanced options\media card and it should be there

    I have mass storage mode enabled and it still gives me this problem

  10. #10
    IRDanielC's Avatar
    IRDanielC no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    72

    Re: help with Roxio

    Quote Originally Posted by cherrichiodo View Post
    have you enabled mass storage mode under options/media card?

    yes.

  11. #11
    cherrichiodo's Avatar
    cherrichiodo no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    ATA
    Posts
    17,164

    Re: HELP! plz

    Quote Originally Posted by IRDanielC View Post
    I have mass storage mode enabled and it still gives me this problem
    use mass storage mode/windows explorer...NOT roxio media manager

    plug bb in to usb and when the window flashes what you want to do, say open to view (or something like that) once that is done, you can just drag the files over to your SD card mine even shows up in the directories as Blackberry

  12. #12
    cherrichiodo's Avatar
    cherrichiodo no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    ATA
    Posts
    17,164

    Re: help with Roxio

    responded to the other thread...will merge both.
    try and keep everything in once location ... its easiest to help that way

  13. #13
    GaryF's Avatar
    GaryF no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    May 2007
    Posts
    5,432

    Re: HELP! plz

    With Mass Storage Enabled you can simply treat your SD card like a removable drive - cut and paste, drag and drop, etc DIRECTLY to the Card - Media Manager is not needed....

    Try that and let us know if it works! (Make sure you put it in the correct folder )
    BlackBerry® Certified Support Specialist
    The Shark Tank

  14. #14
    IRDanielC's Avatar
    IRDanielC no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    72

    Re: HELP! plz

    A window is not flashing when I plug bb in and I dont know how to get to windows explorer. plz tell me how to make this happen

  15. #15
    glehman85's Avatar
    glehman85 no está en línea Device Pro
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    24989104
    Posts
    2,673

    Re: HELP! plz

    Quote Originally Posted by IRDanielC View Post
    A window is not flashing when I plug bb in and I dont know how to get to windows explorer. plz tell me how to make this happen
    do you have mass storage mode support on?

    nm, didnt read all the posts
    Last edited by glehman85; 01-24-2008 at 07:28 PM.

Page 1 of 4 1234 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •