Results 1 to 6 of 6

I got the bold and installed DTM 4.6 which came with it. Ever since then ... RIM Desktop Software forum

  1. #1
    taimur's Avatar
    taimur no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    60

    DTM 4.6 syncs time wrong

    Advertisement



    I got the bold and installed DTM 4.6 which came with it. Ever since then whenever I sync ANY BlackBerry the time changes to Entiwook (the last location in date/time)
    I installed previous DTM but still have the same problem.

    Any suggestions?

  2. #2
    jblackfish's Avatar
    jblackfish no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    11,116
    Overly simple but just to be sure, have you gone to options>date/time and set your location's time zone and saved it?
    For every complex problem there is a solution, that is simple, neat, .....and wrong! (H. L. Mencken) jblackfish(at)pinstack(dot)com

  3. #3
    taimur's Avatar
    taimur no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    60
    Yep
    Timezone is correctly selected on both computer and BlackBerry

  4. #4
    jblackfish's Avatar
    jblackfish no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    11,116
    Maybe it's a "Bold thing." Let's see if one of our new Bold users has any knowledge of this problem?
    For every complex problem there is a solution, that is simple, neat, .....and wrong! (H. L. Mencken) jblackfish(at)pinstack(dot)com

  5. #5
    taimur's Avatar
    taimur no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    60
    I tried 8120 and it had the same problem.
    I then tried sync on another computer and bold had no problems.
    I think it has something to do with dtm on my computer.
    Some settings probably need to be corrected but can't figue out which one and how.

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  6. #6
    taimur's Avatar
    taimur no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    60
    Oh I figured it out. Daylight savings time was not properly defined by windows which was causing problem. I changed the location to another country in same time zone and it works.


    ~via BB (wap.pinstack.com)~

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •