Results 1 to 12 of 12

Ok here is the deal. My Desktop manager works, sord off. It loads up, after ... RIM Desktop Software forum

  1. #1
    xplod4203's Avatar
    xplod4203 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    May 2006
    PIN/ID
    40119FB6
    Posts
    31

    Desktop Manager Problem

    Advertisement



    Ok here is the deal. My Desktop manager works, sord off. It loads up, after i connect my BB to it, its saying that its connected to the manager. But the area where all the options are for sync, ect. is grayed out. I can't select any of the options, they are just not clickable. So i uninstalled it, and tryed reinstalling it, but it gave me an error Error 1316. A network error occurred while trying to read from desktop manager .msi. the application will now roll back, ect.
    so after it rols back, the funny thing is that desktop manager still stays on the computer. But still i can't click on any of the options when i connect BB to it.

  2. #2
    hayden's Avatar
    hayden no está en línea Stack Mod
    Join Date
    Jul 2004
    PIN/ID
    ask
    Posts
    12,440

  3. #3
    Lewis's Avatar
    Lewis no está en línea Stack level 5
    Join Date
    May 2006
    PIN/ID
    207BBC6D
    Posts
    1,285

    Re: Desktop Manager Problem

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

    If you're on a BES you may not be able to use DM at all, depending on policies established by the BES admin.

  4. #4
    xplod4203's Avatar
    xplod4203 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    May 2006
    PIN/ID
    40119FB6
    Posts
    31

    Re: Desktop Manager Problem

    nope i am not BES its my home computer. This blows, i have been trying this thing for a week now, and its still aint working.

  5. #5
    williamlc21's Avatar
    williamlc21 no está en línea Stack Lead
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    653

    Re: Desktop Manager Problem

    Did you install from a disk or online? Try installing from a different source. Sorry your having this issue...
    "I'm the best there is. And even if you beat me, I'm still the best." -Fast Eddie Felson(The Hustler)

  6. #6
    xplod4203's Avatar
    xplod4203 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    May 2006
    PIN/ID
    40119FB6
    Posts
    31

    Re: Desktop Manager Problem

    no from online. i don't have a disk any more. it was an old version of DS, so i got rid of it.

  7. #7
    racinrocker's Avatar
    racinrocker no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Apr 2006
    PIN/ID
    24b4c6de
    Posts
    763

    Re: Desktop Manager Problem

    ~via BB (wap.pinstack.com)~i could ftp my dm software and you can dl from me if ya like?

  8. #8
    Rcbjr's Avatar
    Rcbjr no está en línea Stack Pro
    Join Date
    May 2006
    PIN/ID
    PM - Ask
    Posts
    14,848

    Re: Desktop Manager Problem

    xplod4203, Did you read the link in hydn's post? and try what was suggested?

    Rcjbr.
    You Ask, We Will Answer
    Can’t Install theme via DM?No Additional Apps Found for Your Device
    Links to Usefull KB Articles

  9. #9
    TechieGirl's Avatar
    TechieGirl no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    694

    Re: Desktop Manager Problem

    ~via BB (wap.pinstack.com)~also make sure all the registry keys have been deleted. PIN me if you need the locations. Make certain any antivirus software or firewalls are disabled when DLing and installing the software. I have seen it cause issues. Good luck

  10. #10
    user1313's Avatar
    user1313 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    2

    Re: Desktop Manager Problem

    "My Desktop manager works, sord off. It loads up, after i connect my BB to it, its saying that its connected to the manager. But the area where all the options are for sync, ect. is grayed out. I can't select any of the options, they are just not clickable."

    I have the same issue. I also reinstalled but the issue remains. Strange about it is, that the desktop manager worked fine until recently. I installed the desktop manager on my laptop then which is in the same corporate network under the same secpols and it works.

    Any solution to this?

  11. #11
    Rcbjr's Avatar
    Rcbjr no está en línea Stack Pro
    Join Date
    May 2006
    PIN/ID
    PM - Ask
    Posts
    14,848

    Re: Desktop Manager Problem

    User1313, Are you on a corporate BES also? If I understand this you are trying to sync with two PCs, a Desktop and a Laptop on the same corporate network, is this correct? Is the Desktop PC still connected the Network when you try to sync to the laptop?

    One thing to try is using a different USB port on the laptop, some laptops have a problem with USB ports and only certain ports will work with the BB.

    Also you might try disconnecting the desktop PC from the Network or Logging it off when you try to Sync the BB with the Laptop.

    I'm not the BES expert here so my suggestions may be off base but it won't hurt to try.

    Hope this helps
    Rcbjr.
    You Ask, We Will Answer
    Can’t Install theme via DM?No Additional Apps Found for Your Device
    Links to Usefull KB Articles

  12. #12
    Rob79's Avatar
    Rob79 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    1

    Re: Desktop Manager Problem

    Thanks for the fix, it was the registry keys for the installer that fixed my problem, which is not the original problem here, mine was opened up DM and it would ask for the blackberry 7250.msi file. This fixed it and just wanted to thank you and let others know this works for other symptoms then the original poster.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •