Results 1 to 6 of 6

Hi, I was wondering if when using Desktop Manager with my blackberry connected, when using ... RIM Desktop Software forum

  1. #1
    SylvrFalkon's Avatar
    SylvrFalkon no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    2

    Smile Desktop Manager - Internet Passthrough

    Advertisement



    Hi, I was wondering if when using Desktop Manager with my blackberry connected, when using the Internet, is it grabbing the data through my computer's internet connection, or is it using the wireless network and using up my bandwidth ( 1 MB for too much $$ ). Just curious, as I am planning on loading some BB's with just over 1 MB of data, and would prefer not to use the wireless.

    Thanks,

    James

  2. #2
    kayos72's Avatar
    kayos72 no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    3,504

    Re: Desktop Manager - Internet Passthrough

    slvrfalkon, welcome to the stacks
    while on the net and having your bb plugged in you should be using your wireless connection for the comp.
    not the bb unless you have it set up for tethering as a modem.
    hope this clears it up a bit if not post back!
    Been a long while since last login. Sorry all, adjusting to a new life is great and hell at the same time!!

  3. #3
    cherrichiodo's Avatar
    cherrichiodo no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    ATA
    Posts
    17,164

    Re: Desktop Manager - Internet Passthrough

    its using the wireless connection through your cell phone carrier...

  4. #4
    SylvrFalkon's Avatar
    SylvrFalkon no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    2

    Re: Desktop Manager - Internet Passthrough

    Is there any way I can force the BB to use the computer's internet so not to use all my bandwidth in the data provisioning download for my program and not use the wireless at all initially... so far this does not sound very promising... : (

  5. #5
    kayos72's Avatar
    kayos72 no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    3,504

    Re: Desktop Manager - Internet Passthrough

    sorry about the post I thought you were wondering if your comp was using bb data.
    and to answer your question correctly this time. no there is no way to use the computer internet for bb data.
    sorry
    Been a long while since last login. Sorry all, adjusting to a new life is great and hell at the same time!!

  6. #6
    cp6169's Avatar
    cp6169 no está en línea Device Pro
    Join Date
    Mar 2006
    PIN/ID
    3056468b
    Posts
    14,661

    Re: Desktop Manager - Internet Passthrough

    Welcome to pinstack SylvrFalkon, as mentioned above it is not possible. Any other Q's?

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •