Results 1 to 10 of 10

Sorry if this question has an obvious answer, but I couldn't find anything on this ... RIM Desktop Software forum

  1. #1
    joe robot's Avatar
    joe robot no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    54

    can DM manage two phones with different OS?

    Advertisement



    Sorry if this question has an obvious answer, but I couldn't find anything on this matter using the search function.

    Currently I have an 8100 with 4.2 OS, and my girlfriend has an 8120 with 4.3 OS. My question is can I use her laptop, which contains Desktop Manager ver 4.3, to sync and manage my phone? Thanks in advance.

  2. #2
    jbean7916's Avatar
    jbean7916 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    245A99C3
    Posts
    324
    ~via BB (wap.pinstack.com)~in short, yes! It will ask you if you want to connect to pin XXXXXX each time you switch but a co-worker and I both back up to the same computer at work and I have an 8120 and she has an 8100

  3. #3
    EricaJ1073's Avatar
    EricaJ1073 no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    10,420
    I have both my 8100 and my 8120 backed up.


  4. #4
    joe robot's Avatar
    joe robot no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    54
    Awesome. Thanks for the reply guys.

    Erica. When you went from the 8100 to 8120, did you have to update your desktop manager?

  5. #5
    chokem's Avatar
    chokem no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Jan 2008
    PIN/ID
    nada
    Posts
    11,481
    I must have done something wrong, because I have 4.2.2 DTM on my PC (running XP), and I tried to downlaod the 4.0 DTM for an 8700 that I have, and I received a message saying that I had to delete the current DTM before I could install the 4.0. Does anyone know why?

  6. #6
    jbean7916's Avatar
    jbean7916 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    245A99C3
    Posts
    324
    ~via BB (wap.pinstack.com)~chokem, because it is the same program you cannot have 2 versions of DM on your computer.

  7. #7
    Don LuiG's Avatar
    Don LuiG no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Feb 2007
    PIN/ID
    ask
    Posts
    649
    It is best to remove the prevoios DM when your going to upgrade if you don't u might get some errors. I had 3 different models on my computer at once before and never really had any problems
    Each OS is designed so that DM recognizes each bb model when connected to the computer that's why u can't install OS from an 8100 on an 8300 for example if that ever happens maybe a computer or software glitch but that's rare
    Via BB (wap.pinstack.com)~

  8. #8
    EricaJ1073's Avatar
    EricaJ1073 no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    10,420
    ~via BB (wap.pinstack.com)~ I had already installed DM 4.3 when I was still on the 8100. No conflicts or problems at all.

  9. #9
    jonspydr1500's Avatar
    jonspydr1500 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    11
    The trick is in the install of the device OS. If you are not going to be installing apps via the Desktop Manage, then it will work without problems.

  10. #10
    joe robot's Avatar
    joe robot no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    54
    Thanks for the replies.

    One more question. My girlfriend has OS 4.3 installed in her computer. Would it be possible to also install OS 4.2 in her computer? That way I can also install apps into my phone, via the DM, on her computer. Or would installing two different device OS in one computer not work?

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •