Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 49

Doesn't work, it says that I need to go to blackberry.com/go/yahoo to register my handset.... Smartphone News forum

  1. #31
    taeisme's Avatar
    taeisme no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    594

    Re: Yahoo IM for all providers...Now Available

    Advertisement



    Doesn't work, it says that I need to go to blackberry.com/go/yahoo to register my handset.

  2. #32
    BryanSE79's Avatar
    BryanSE79 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Apr 2006
    PIN/ID
    304CDF5D
    Posts
    922

    Re: Yahoo IM for all providers...Now Available

    What provider do you have taeisme?

  3. #33
    BryanSE79's Avatar
    BryanSE79 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Apr 2006
    PIN/ID
    304CDF5D
    Posts
    922

    Re: Yahoo IM for all providers...Now Available

    nevermind taeisme, i just read you have cingular...Seems that they did not enable their service book yet. Give it time, it will come

  4. #34
    PapaMag's Avatar
    PapaMag no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Apr 2006
    PIN/ID
    Nadda
    Posts
    5,722

    Re: Yahoo IM for all providers...Now Available

    Thanks works great on my 7290

  5. #35
    melissaox's Avatar
    melissaox no está en línea Device Pro
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    5,344

    Re: Yahoo IM for all providers...Now Available

    Glad to hear it!
    Success is not final, Failure is not fatal, it is the courage to continue that matters.
    My Blog , My Flickr

  6. #36
    dlsolo's Avatar
    dlsolo no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Feb 2006
    PIN/ID
    Ask
    Posts
    457

    Re: Yahoo IM for all providers...Now Available

    time, time, time.... I want Yahoo IM!!! Cingular, please? Pretty please???

  7. #37
    PapaMag's Avatar
    PapaMag no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Apr 2006
    PIN/ID
    Nadda
    Posts
    5,722

    Re: Yahoo IM for all providers...Now Available

    I got it on my 7290 with tmo, wasn't listed but all works well thanks. Anyone care to add me feel free. cjmag51

  8. #38
    BryanSE79's Avatar
    BryanSE79 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Apr 2006
    PIN/ID
    304CDF5D
    Posts
    922

    Re: Yahoo IM for all providers...Now Available

    Should work for most, if not all, except Cingular right now.

  9. #39
    EricaJ1073's Avatar
    EricaJ1073 no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    10,420

    Re: Yahoo IM for all providers...Now Available

    It's officially out for Cingular now http://mobile.yahoo.com/

  10. #40
    melissaox's Avatar
    melissaox no está en línea Device Pro
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    5,344

    Re: Yahoo IM for all providers...Now Available

    Anyone with Cingular try yet?
    Success is not final, Failure is not fatal, it is the courage to continue that matters.
    My Blog , My Flickr

  11. #41
    taeisme's Avatar
    taeisme no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    594

    Re: Yahoo IM for all providers...Now Available

    It cool if you have something other than an 8700.

  12. #42
    kujo2499's Avatar
    kujo2499 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Apr 2006
    PIN/ID
    203de355
    Posts
    3

    Re: Yahoo IM for all providers...Now Available

    Yahoo IM Work out great with AIS(Thai carrier)
    Thanks
    Kujo
    ~~Posted via BB (wap.pinstack.com)~~

  13. #43
    gp3730j's Avatar
    gp3730j no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    5

    Re: Yahoo IM for all providers...Now Available

    ~~Posted via BB (wap.pinstack.com)~~fyi everyone , although US cellular is not listed , I downloaded it and it works just fine on my 7250

  14. #44
    snoweey's Avatar
    snoweey no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    23f389df
    Posts
    152

    Re: Yahoo IM for all providers...Now Available

    Anybody get this to work with Cingular. Without loading the tmobile servicebook

  15. #45
    cliffr39's Avatar
    cliffr39 no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Feb 2007
    PIN/ID
    317ASKME
    Posts
    3,064

    Re: Yahoo IM for all providers...Now Available

    Quote Originally Posted by snoweey
    Anybody get this to work with Cingular. Without loading the tmobile servicebook
    Yep I use it. I just went to that website ( http://www.blackberry.com/YahooDownload/index.do ), it prompted me to connect my BB and loaded up. Or you can do it OTA on your BB browser at http://mobile.blackberry.com/mss/extras
    ~A BlackBerry without a data plan is just a berry without the crack.~
    Links to common questions.

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •