Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 71

the problems i have seen this time is that it only works 1 time after ... Smartphone News forum

  1. #31
    psyko825's Avatar
    psyko825 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Aug 2007
    PIN/ID
    30498697
    Posts
    116

    Advertisement



    the problems i have seen this time is that it only works 1 time after a battery pull then it reverts back to the request timeout. and it disabled my speaker as well. this release is better than the last, close but not quite there yet
    "CENSORED"

  2. #32
    cornelious0_0's Avatar
    cornelious0_0 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Feb 2008
    PIN/ID
    235B134C
    Posts
    673
    Same old issue, still stuck at step 4. I wasn't expecting much though, as vlingo support has already determined my issue to be carrier related.

    Don't know if I'll ever get to try it out but I'll keep a look out for future updates just in case.

    Thanks for the continued support vlingo, too notch for a piece of free software.

  3. #33
    lucky13mt's Avatar
    lucky13mt no está en línea Stack level 6
    Join Date
    Feb 2008
    PIN/ID
    N/A
    Posts
    2,818
    It works great.
    BlackBerry Rocks!<-Check it out!

  4. #34
    aflansburg's Avatar
    aflansburg no está en línea Stack level 3
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    2469F3D5
    Posts
    130

    You've got to be kidding

    Quote Originally Posted by macmood View Post
    is it impossible to have this program work just as any other? why is it so difficult? another bad release. works when it wants to, and when it does it disables my speakers eventually, forcing me to take out my battery. i must say i finally give up and will continue using my thumbs on my blackberry. appreciate everyones help troubleshooting. vlingo should of done a soft release and if they did, i dont know what to say. figures its a free application.
    I can't believe people will sit here and and whine and complain about something people have worked very hard on and on top of that, released to Pinstack users free. It friggin' pisses me off. Yeah so a few of us have issues. I had some at first. But for the love of God, you didn't pay for it so STOP ACTING LIKE A PISSED OFF CONSUMER.
    - berrythemes . com -

  5. #35
    aflansburg's Avatar
    aflansburg no está en línea Stack level 3
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    2469F3D5
    Posts
    130
    I was wondering, there's a bit of delay (I'm on Tmobile) while the request (I guess) is sent to the server (on BES). Is that something that was updated in the latest release?

    BTW. vlingo is suhweet!
    - berrythemes . com -

  6. #36
    leedslad1981's Avatar
    leedslad1981 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    24
    any ideas when this is going to be available for UK ?

  7. #37
    hood_rep's Avatar
    hood_rep no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    7
    Quote Originally Posted by hayden View Post
    version # is:
    1.0.0.12038
    Are you sure 1.0.0.12038 is the updated version? 1.0.0.12038 is the same release that was available last week, and still doesn't work with Rogers. I only managed to get it to work with Wi-Fi.

  8. #38
    frijolito's Avatar
    frijolito no está en línea Stack level 3
    Join Date
    May 2007
    Posts
    100
    Quote Originally Posted by leedslad1981 View Post
    any ideas when this is going to be available for UK ?
    You can use it now, but it really struggles with the accent unless you do your best yank impression. I'm hoping a Brit version will be out soon!
    International numptee & Connoisseur of Stella Artois

  9. #39
    merlinw's Avatar
    merlinw no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Aug 2005
    PIN/ID
    23E8081E
    Posts
    23
    on T-Mobile, so far it seems to work, playing with it now.

  10. #40
    oaussieo's Avatar
    oaussieo no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    6

    yes

    Quote Originally Posted by Bolomite View Post
    While it is working, I have had some random problems that other people have mentioned, such as loss of speaker during phone call or vlingo telling me it can't hear me after a few commands.
    Yes I to am getting the msg "I did not hear you, please make sur ethe phone is close to you mouth" msg...

    But let me say I have played with it for a while and really like it, it is a small thing to deal with
    Last edited by oaussieo; 07-03-2008 at 12:52 PM.

  11. #41
    jforce1's Avatar
    jforce1 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    58
    Its still not working for me. I keep getting the request timeout error. I'm running 4.5.0.37 on an 8100.

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  12. #42
    gitchies's Avatar
    gitchies no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jul 2007
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    235
    Is this the new version 1.0.1.12576
    i'm on Rogers using 8320. os 4.5.0.46...it was working before but on via wifi.....

  13. #43
    Amigotek's Avatar
    Amigotek no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    21D7B3C6
    Posts
    1,569
    Quote Originally Posted by hood_rep View Post
    Are you sure 1.0.0.12038 is the updated version? 1.0.0.12038 is the same release that was available last week, and still doesn't work with Rogers. I only managed to get it to work with Wi-Fi.
    According to the info on the download I am installing as we speak, the new version is 1.0.1.12576.

    Zo

  14. #44
    ohthejon's Avatar
    ohthejon no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    1
    sorry, too quick to release again. seems to work at first, but then if you leave it alone, it will give "request timed out" error again. wait a little longer, and the problem solves itself. very inconsistent. when it works, it works well. it's accurate and learns very quickly. then randomly, it will shut off my sound input and output to the point where callers can't hear me and i can't hear them, which can't be solved without a hard reset.

    at least its a small step ahead, from not working at all to working occasionally... i sent them feedback and explained all these problems but they released anyway with the same problems. this is what betas are for...

    but then again im running 4.5.0.37 on a 8100 tmo so it could just be me.

  15. #45
    gitchies's Avatar
    gitchies no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jul 2007
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    235
    Yeah....i think only able to get it to work via Wifi....anyone else on rogers or tmo able to get it working without using wifi?
    thanks
    ben

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •