Page 4 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 46 to 60 of 67

How is the memory when using it? had to get rid of stuff on my ... Smartphone News forum

  1. #46
    mDRagON-'s Avatar
    mDRagON- no está en línea Stack level 3
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    215c161f
    Posts
    372

    Advertisement



    How is the memory when using it? had to get rid of stuff on my 8120 running low memory alot of the hour glass!

  2. #47
    trey0077's Avatar
    trey0077 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    14
    I have a Curve on AT&T running OS 4.5.0.52. The app downloads and installs but will not allow me to change the permissions on the required communication areas of phone, internet and carrier to Allow. Is anyone else having this problem and if so have you been able to fix it?

  3. #48
    thbassman's Avatar
    thbassman no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Apr 2007
    PIN/ID
    ASKME4IT
    Posts
    10,235
    Aww I missed it, maybe I can get in on the next one!
    THBASSMAN

    Carpe Diem!!

    thbassmanatpinstackdotcom

    Check this out!!! Mobiletropolis

    My TORCH Rocks!

  4. #49
    LeesaCart's Avatar
    LeesaCart no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    1
    Missed it! too bad! ~via BB (wap.pinstack.com)~

  5. #50
    misterrx's Avatar
    misterrx no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jun 2008
    PIN/ID
    31A53A3E
    Posts
    188
    I have not tried using it on 4.5 yet. I have vzw 4.2... CDMA.

    So far of all the things I have tried and used on my Curve, vLingo is my favorite.

    via BB (wap.pinstack.com)~

  6. #51
    misterrx's Avatar
    misterrx no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jun 2008
    PIN/ID
    31A53A3E
    Posts
    188
    I have not tried using it on 4.5 yet. I have vzw 4.2... CDMA.

    So far of all the things I have tried and used on my Curve, vLingo is my favorite.

    via BB (wap.pinstack.com)~

  7. #52
    Breezy279's Avatar
    Breezy279 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    93
    Help please.... I downloaded the file to my computer and moved the jad file to my media card like I had read to do to download it like an OTA and I am getting a "907 Invalid COD File not found" error message.
    Is it because vlingos site has closed downloading? Am I too late? I got the file the first day it was out and havent had time to play with it.
    Thanks!
    8900 with the stock OS ;)
    T-Mobile

  8. #53
    azstar's Avatar
    azstar no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    12,882
    I do think its because you are too late. How come you didn't just do the normal OTA download right to your BB that day? Do you have a data plan?

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  9. #54
    Breezy279's Avatar
    Breezy279 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    93
    Hah, didnt realize it was an OTA I guess. I was at work and dont have the new version of the desktop manager on my work computer. So I emailed it to myself.
    I am new to all this fun Blackberry stuff, so I'm learning as I go.
    Oh well, guess I have to wait till its out for real!!
    Thanks!!
    8900 with the stock OS ;)
    T-Mobile

  10. #55
    azstar's Avatar
    azstar no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    12,882
    Yeah, these BBs are tricky to figure out in the beginning.

    Hopefully this will be out of beta soon. My problems have been few and minor. Its a very nice upgrade.

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  11. #56
    Breezy279's Avatar
    Breezy279 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    93
    I'm excited for it because I had just downloaded vlingo before I undgraded to 4.5 and then it didn't work...so I'm looking forward to it.
    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  12. #57
    ego1138's Avatar
    ego1138 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    31
    I was one of the 200 to grab the latest beta you guys just put out. This morning, when trying to use Vlingo, it mentioned that I needed an update. So I pulled it down, but, after doing so, I get the following error:

    Error starting vlingoForBlackBerry_en: Module 'vlingoForBlackberry_en-4' attempts to access a secure API.

    Anybody have any suggestions? (I already checked in "security" and Vlingo is set to ALLOW on all)

    Thanks

  13. #58
    lucky13mt's Avatar
    lucky13mt no está en línea Stack level 6
    Join Date
    Feb 2008
    PIN/ID
    N/A
    Posts
    2,818
    Quote Originally Posted by ego1138 View Post
    I was one of the 200 to grab the latest beta you guys just put out. This morning, when trying to use Vlingo, it mentioned that I needed an update. So I pulled it down, but, after doing so, I get the following error:

    Error starting vlingoForBlackBerry_en: Module 'vlingoForBlackberry_en-4' attempts to access a secure API.

    Anybody have any suggestions? (I already checked in "security" and Vlingo is set to ALLOW on all)

    Thanks
    I didn't have that problem. You should send feedback through vlingo if you can at least open it. If not go to their website www.vlingo.com.

    I have noticed it is a lot faster.
    BlackBerry Rocks!<-Check it out!

  14. #59
    Samba's Avatar
    Samba no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    60
    Quote Originally Posted by ego1138 View Post
    I was one of the 200 to grab the latest beta you guys just put out. This morning, when trying to use Vlingo, it mentioned that I needed an update. So I pulled it down, but, after doing so, I get the following error:

    Error starting vlingoForBlackBerry_en: Module 'vlingoForBlackberry_en-4' attempts to access a secure API.

    Anybody have any suggestions? (I already checked in "security" and Vlingo is set to ALLOW on all)

    Thanks
    I just downloaded the vlingo update. While doing the intial setup at the "web search concert tickets" (step 4) the phone suddenly rebooted on its own. When it came back I returned to step 4 of the vlingo setup and this time it said it had network connection issues. When I clicked on the 'network help' url the phone was kicked into a reboot again! All my permissions are set to 'Allow' too. What is going on ?!?! Is there a way to downgrade now?

  15. #60
    ego1138's Avatar
    ego1138 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    31
    I cannot even open the application, so, sending feedback through that isn't an option. I've hit their website, but, do they have a preferred place to send support or feedback? I couldn't find one.

Page 4 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •