Page 3 of 6 FirstFirst 123456 LastLast
Results 31 to 45 of 81

this sucks, us canadians always get the shaft!!!! never get to dl any of the ... Smartphone News forum

  1. #31
    niceone's Avatar
    niceone no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    28

    Advertisement



    this sucks, us canadians always get the shaft!!!! never get to dl any of the new cool apps

  2. #32
    jeffpettis's Avatar
    jeffpettis no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Apr 2007
    PIN/ID
    PM me!
    Posts
    329
    Is there any other way to DL this? I tried the text request and that didn't go thru and the m.tellme.com site is always busy. anything??~via BB (wap.pinstack.com)~

  3. #33
    Gman1108's Avatar
    Gman1108 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jun 2007
    PIN/ID
    Just ask
    Posts
    244
    Just downloaded tell me...looks n feels great....But i cant get it to work.

    It starts of searching for satelites, but after a while it says 'connection lost'.

    Does anyone else have this and do you know how to fix? I tried going outside, refreshing the GPS. I get that bit from the GPS setting on my BB 8310, so I go back to the TellMe app and start again, but still it fails.

    I'd love to get this working.

    Some help/advise would be just great!!

    Thanks.

  4. #34
    h3LIX's Avatar
    h3LIX no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Nov 2006
    PIN/ID
    HEAD
    Posts
    127
    Yeah, wierd, they support the vanilla 8100, but not the 8320...word.
    If you watch a game, it's fun. If you play it, it's recreation. if you work at it, it's GOLF!

  5. #35
    Gman1108's Avatar
    Gman1108 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jun 2007
    PIN/ID
    Just ask
    Posts
    244
    just sent off an email to the makers....I hope they come back with something, it'll be a shame to miss out on this useful app.

    I'll let you know if they come back with help...here's hoping..!!

  6. #36
    salbo's Avatar
    salbo no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Mar 2008
    PIN/ID
    31884ae9
    Posts
    125
    This looks like it beats my telenav but it doesnt say it is available for 8100 i will try dling and giving you guys the update. Great find

  7. #37
    gritsinct's Avatar
    gritsinct no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    Ask Me
    Posts
    491
    OK, I know I'm being contrary because I loved this app when I had it on my 8100 last year... but it wasn't available for my 8120 last I tried, and now that I know Microsoft is involved with it - I don't want it! No microsoft on my BB if at all possible!

  8. #38
    theonee198's Avatar
    theonee198 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    2
    Works Great on the 8830.....thanks

  9. #39
    Chavalo87's Avatar
    Chavalo87 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    16

    Still cant download TellMe

    ive been trying for like all day to download this stupid program on my curve and it says that the server is to busy when i click on the link. what could it be?

  10. #40
    naynay's Avatar
    naynay no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    27

    Tellme

    I keep getting the error that its busy too?!?! I am new to using the applications of my 8120, so I've tried a few. I tried Yahoo Go...it was supposed to tell me all this information with just a click of a button, BUT it's not that simple. Which is better the tellme or yahoo go?

  11. #41
    Justyn's Avatar
    Justyn no está en línea Stack level 6
    Join Date
    Jun 2007
    PIN/ID
    n/a
    Posts
    1,856
    Quote Originally Posted by beeshabo View Post
    I personally like Yahoo! oneSearch, it's sweet, and I use it EVERY DAY!! but this seems right up the same alley
    Yeah that's why i'm not gonna download it, i already have Yahoo One Search that does the same thing. I think a good app would be a FREE voice command your berry. Have it with certain commands...

    So you can be like "Change profile: Vibrate."

    And your profile would change.

    You can web browse by voice "Go To www.pinstack.com"

    Add appointments by saying "Calendar, April 28th, 4pm to 5pm, dinner meeting with Captian Obvious."

    That would be dope sauce!
    It's not an iPhone addiction, it's insomnia!

  12. #42
    naynay's Avatar
    naynay no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    27
    Is the yahoo go the same as yahoo one search? Does anyone else have yahoo go? Maybe I'm just not using it correctly?

  13. #43
    blaquegenius's Avatar
    blaquegenius no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2007
    PIN/ID
    316dfa3c
    Posts
    109
    I'll check this and Yahoo's onesearch, then compare. Good find.
    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  14. #44
    Chavalo87's Avatar
    Chavalo87 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    16

    TellMe direct link

    Doe s anybody have the direct download link for TellMe program i cant get to it. I have a 8310 curve. Please help people.

  15. #45
    ajdamac's Avatar
    ajdamac no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jan 2008
    PIN/ID
    32c6d491
    Posts
    65
    Yeah I keep getting the connection lost thing too. Let us know when you figure it out. ~via BB (wap.pinstack.com)~

Page 3 of 6 FirstFirst 123456 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •