Page 2 of 6 FirstFirst 123456 LastLast
Results 16 to 30 of 81

~via BB (wap.pinstack.com)~ Does not work on my 8310, as soon as I run the ... Smartphone News forum

  1. #16
    HICOMPCRX's Avatar
    HICOMPCRX no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jan 2007
    PIN/ID
    23EAD368
    Posts
    40

    Advertisement



    ~via BB (wap.pinstack.com)~
    Does not work on my 8310, as soon as I run the app. It reboots my device. Maybe due to me running 4.5 os?

  2. #17
    tnlf11's Avatar
    tnlf11 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jul 2006
    PIN/ID
    21A88930
    Posts
    44
    yeah, haven't used this one yet but use the yahoo one and it didn't work. have the 8320 and which yahoo's wesite says the curve works. Does anyone know if this is an OS thing or a tmobile thing?

  3. #18
    ceschab's Avatar
    ceschab no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    7
    Quote Originally Posted by HICOMPCRX View Post
    ~via BB (wap.pinstack.com)~
    Does not work on my 8310, as soon as I run the app. It reboots my device. Maybe due to me running 4.5 os?

    Works fine on my 8310 with 4.2 OS

  4. #19
    flash24's Avatar
    flash24 no está en línea Device Pro
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    3319688f
    Posts
    4,063
    Yea it could be because of the 4.5 OS

  5. #20
    snoweey's Avatar
    snoweey no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    23f389df
    Posts
    152
    anyone else just getting redirected to the main page with the m.tellme.com link

  6. #21
    Samba's Avatar
    Samba no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    60
    Quote Originally Posted by HICOMPCRX View Post
    ~via BB (wap.pinstack.com)~
    Does not work on my 8310, as soon as I run the app. It reboots my device. Maybe due to me running 4.5 os?
    My 8100 running the 4.5 OS also reboots when I try and launch the app .. i think it is a 4.5 OS issue ..

  7. #22
    javatyger's Avatar
    javatyger no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Aug 2007
    PIN/ID
    U5W15H
    Posts
    645
    Quote Originally Posted by MWPatterson View Post
    Not available for the 8703e. Will keep an eye out. Will try when I get my 8330 though.
    Don't bother; I have the 8330 and just tried to download it - "not available for my device yet" message. Must not recognize the new Curve yet. Figures. I'm sticking with Yahoo.

  8. #23
    Amigotek's Avatar
    Amigotek no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    21D7B3C6
    Posts
    1,569
    Quote Originally Posted by tnlf11 View Post
    yeah, haven't used this one yet but use the yahoo one and it didn't work. have the 8320 and which yahoo's wesite says the curve works. Does anyone know if this is an OS thing or a tmobile thing?
    If you are running anything above the 4.2 it could be an OS deal but 4.2 should run the yahoo program with no problem. There are known issues with wi-fi and yahoo not running correctly since yahoo's program doesn't run through RIM servers but through the APN backside of T-Mobile. It took 5 reboots before I was able to get it working correctly on my 8320 while I was at the CTIA show speaking with RIM, Yahoo, and the original programmers. My problem came out to be a permissions issue. The software was having a problem recognizing that it hadn't asked for permissions to be used and to use the network. Once it finally asked for permission to use the network and the permissions were set, it ran flawlessly. I passed on my observations to the programmer so there could be a possibility of solving the issue completely in future versions.

    Zo

  9. #24
    Chavalo87's Avatar
    Chavalo87 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    16
    I'm pissed for some reason I can't downdload the TellME program it says the server is to busy but I've tried a million times

  10. #25
    ssnxp's Avatar
    ssnxp no está en línea Device Pro
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    1,679
    Well.. I downloaded it and it's working great. Great find.

  11. #26
    pybe's Avatar
    pybe no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jul 2007
    PIN/ID
    2527E9B7
    Posts
    5
    ~via BB (wap.pinstack.com)~

    Downloaded and installed on my 8820 but when it runs it just says "lost connection" ......

    Any thoughts?

  12. #27
    mrfidget's Avatar
    mrfidget no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    77
    Definately gotta say that I like this a whole lot better than onesearch. It doesn't seem to bog my handheld down quite as much~via BB (wap.pinstack.com)~

  13. #28
    BBFixer's Avatar
    BBFixer no está en línea BES Pro
    Join Date
    Apr 2006
    PIN/ID
    4U2ASK
    Posts
    36
    Quote Originally Posted by snoweey View Post
    anyone else just getting redirected to the main page with the m.tellme.com link

    I am! Very frustrating. I am running app loader just to be safe. My co-worker right next to me has the exact same device(8310 OS 4.2) and loaded without any problems. Looks awesome though. I hope I can load it.

  14. #29
    twister16's Avatar
    twister16 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    2
    **** is sick as ****k but does it tell you when to turn and stuff like that?

  15. #30
    tnlf11's Avatar
    tnlf11 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jul 2006
    PIN/ID
    21A88930
    Posts
    44
    amigotek, thanks, I should have followed directions better I guess. Disabled wifi and everything worked perfectly. My bad, still a rookie.

Page 2 of 6 FirstFirst 123456 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •