Page 31 of 32 FirstFirst ... 26272829303132 LastLast
Results 451 to 465 of 469

Has any lost their themes since they have downloaded Vlingo? I am trying to figure ... Smartphone News forum

  1. #451
    MrJayDeeOne's Avatar
    MrJayDeeOne no está en línea Stack level 2
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    31A303F8
    Posts
    83

    Advertisement



    Has any lost their themes since they have downloaded Vlingo?
    I am trying to figure something out. I had a few themes, and they were listed properly. And then I noticed earlier this week the themes were only listed in the applications section, no longer in the themes section. And I downloade a few more and the same result occured. The themes I had did infact work, and the only thing new that I have done was add Vlingo, so I am trying to see if that has anything to do with it

  2. #452
    slh.trp's Avatar
    slh.trp no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    5

    still no joy

    Quote Originally Posted by lucky13mt View Post
    Try this.

    -Before uninstalling vlingo, go to its permissions and set everything to default.
    -Delete vlingo
    -Battery pull
    -Install vlingo beta fix
    DO NOT RUN VLINGO YET.
    -Set all its permissions to allow.
    -Battery pull
    -Run vlingo
    I dont know what else to try. Everything I've tried hasn't worked.
    Tmobile 8100
    OS 4.2
    vlingo Beta

  3. #453
    pmarshall's Avatar
    pmarshall no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    3,085
    I'm running 4.5 on 800 for tmo and with the new fix version everything runs beautifully. Couldn't get it to work on 4.2...so when I upgraded I installed out of couriosity and it went past step 4 and bingo..vlingo!

  4. #454
    mdjsimon's Avatar
    mdjsimon no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    12
    Quote Originally Posted by VETT98 View Post
    only work on newer blackberries, i guess like 4.3 ? worked great for 8130 and 8330, but not my att 8310?

    I had it working on os 4.2 with a 8100

  5. #455
    slh.trp's Avatar
    slh.trp no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    5

    What settings

    Quote Originally Posted by mdjsimon View Post
    I had it working on os 4.2 with a 8100

    Can you tell me what settings you had for APN and access routes. I've tried everything but can't get past Step 4 on a Tmobile 8100 running 4.2.

  6. #456
    mcm180's Avatar
    mcm180 no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Sep 2006
    PIN/ID
    mcm180
    Posts
    1,117
    Quote Originally Posted by HeavyComponent View Post
    Nice! Will give this a try.

    you're welcome .

    the best part of launchpads, aside from the fact that it doesn't take up memory .. it also eliminates a memory leak .. since apparently using "alt + esc" to toggle between your apps does.

    i'm in the process of formally reviewing this app so as to help out my bb community .. ..will keep ya posted.
    "Since we cannot know all that there is to be known about anything, we ought to know a little about everything." ~BLAISE PASCAL

  7. #457
    mcm180's Avatar
    mcm180 no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Sep 2006
    PIN/ID
    mcm180
    Posts
    1,117
    Quote Originally Posted by lucky13mt View Post
    FYI LaunchPad costs $.
    lots of things in life cost money. it's only like 5 dollars or maybe 6. geesh .. how do you think developers and programmers make money? We can't have everything for free...


    i'm sorry luck13mt, and this is TOTALLY TOTALLY not directed towards you ..


    it's more OF RANT OF MINE .. DIRECTED TO the stacks for everybody who may have thought the same thing .. there are seems to be lots of new stackers on here .. and it just seems to me ..that more and more people want more and more things ... for free.


    balance the universe . pay for an app every now and then. sometimes it's worth it.
    "Since we cannot know all that there is to be known about anything, we ought to know a little about everything." ~BLAISE PASCAL

  8. #458
    dallas1125's Avatar
    dallas1125 no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Jan 2008
    PIN/ID
    2576E92F
    Posts
    1,610
    Quote Originally Posted by mcm180 View Post
    lots of things in life cost money. it's only like 5 dollars or maybe 6. geesh .. how do you think developers and programmers make money? We can't have everything for free...


    i'm sorry luck13mt, and this is TOTALLY TOTALLY not directed towards you ..


    it's more OF RANT OF MINE .. DIRECTED TO the stacks for everybody who may have thought the same thing .. there are seems to be lots of new stackers on here .. and it just seems to me ..that more and more people want more and more things ... for free.


    balance the universe . pay for an app every now and then. sometimes it's worth it.
    I bought MiuTunes and it was completely worth it. I hate it too when people complain about buying a great appliance.

  9. #459
    geoffm's Avatar
    geoffm no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jul 2006
    PIN/ID
    203BD0EA
    Posts
    75
    whatever they done... it's working.

    Also got it working on an 8700 running 4.2

  10. #460
    jonnyxedge's Avatar
    jonnyxedge no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Nov 2006
    PIN/ID
    28A4ED28
    Posts
    3,945
    I only have issues with vlingo whenever I im connected to wifi EDGE. Whenever I am on EDGE or WIFI UMA I am okay. ~via BB (wap.pinstack.com)~

  11. #461
    cherrichiodo's Avatar
    cherrichiodo no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    ATA
    Posts
    17,164
    new update issued today

  12. #462
    jonnyxedge's Avatar
    jonnyxedge no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Nov 2006
    PIN/ID
    28A4ED28
    Posts
    3,945
    I already tried that update. That's the one I've had the better luck with. ~via BB (wap.pinstack.com)~

  13. #463
    meradu's Avatar
    meradu no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    1
    try to run .jad download of Vlingo and get message "Window cannot open this file" Any clues? Windows tries to find the program on the web and say's can't

    I'm hoping someone has some idea of where to go next. I'd really like to try this software as the voice recognition on my 8300 Blackberry is very unusable.

  14. #464
    Brian80's Avatar
    Brian80 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    257
    Have no problem on my TMO 8100 but on my 8320 cant get it in edge

  15. #465
    windows.i386's Avatar
    windows.i386 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    1
    i have bb pearl new version of vlingo works like a charm its fun man

    thank u

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •