Page 20 of 32 FirstFirst ... 1516171819202122232425 ... LastLast
Results 286 to 300 of 469

Mine only works on a wifi... Smartphone News forum

  1. #286
    OutsideLookinIn's Avatar
    OutsideLookinIn no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jan 2008
    PIN/ID
    XxxXXxxX
    Posts
    58

    Advertisement



    Mine only works on a wifi

  2. #287
    Brian80's Avatar
    Brian80 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    257
    So I guess if you have T-Mobile the only way to get this to work is while on wifi so the 8100 users just got the shaft on this hopefully they figure out a way to get this to work.

  3. #288
    insrebel36's Avatar
    insrebel36 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    31
    I have a t-mobile 8320 with 4.2 OS and I was having the "step 4" problem. All I did was re-download the app without deleting it first and it works now.
    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  4. #289
    j llama's Avatar
    j llama no está en línea Device Pro
    Join Date
    Sep 2006
    PIN/ID
    4U2ASKME
    Posts
    4,319
    Quote Originally Posted by insrebel36 View Post
    I have a t-mobile 8320 with 4.2 OS and I was having the "step 4" problem. All I did was re-download the app without deleting it first and it works now.
    ~via BB (wap.pinstack.com)~
    So it you just copied over the existing installation and it worked fine...?
    BlackBerry® Certified Support Specialist

  5. #290
    zantopad's Avatar
    zantopad no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    157
    Quote Originally Posted by insrebel36 View Post
    I have a t-mobile 8320 with 4.2 OS and I was having the "step 4" problem. All I did was re-download the app without deleting it first and it works now.
    ~via BB (wap.pinstack.com)~


    I'm glad that worked for you... however, I also have a t-mo 8320 curve and this method did not work for me, neither did removing the application first. Once on wifi, I was able to get past step 4, but it appears like everyone has said that we on tmobile are limited to wifi for the time being....

    On the plus side it is a great app with a lot of potential, and did I mention its FREE?

  6. #291
    Brian80's Avatar
    Brian80 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    257
    intresting after about the 2 hrs I messed with it yesterday I will wait till someone else to try that to see if it works

  7. #292
    Detman101's Avatar
    Detman101 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2008
    PIN/ID
    317E9211
    Posts
    66

    Arrow

    So far, the only problems I'm having are:

    1. Locks up the phone when trying to compose and send a text message with VLingo. The only solution is to pull the battery.

    2. Cannot open applications on the Blackberry using Vlingo.

    3. The only things it seems to do well is Send Email and/or Internet Searches.


    But i'm sure that the point of releasing a beta is to get feedback like we are providing.

    I'm guessing that these problems will be resolved when the official program comes out.

    Thanks to the developers of this program. Keep up the great work, I know that RIM doesn't make it easy for you.


    Dm

  8. #293
    jacovou's Avatar
    jacovou no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Mar 2008
    PIN/ID
    25581E41
    Posts
    3
    Quote Originally Posted by Brian80 View Post
    is anybody else having a problem with this I keep getting request timeout on step 4
    I am also having the same problem.... very frustrating

  9. #294
    blondee028's Avatar
    blondee028 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Feb 2008
    PIN/ID
    23F0E835
    Posts
    127
    is it free or is there a cost

  10. #295
    melgr702's Avatar
    melgr702 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    194
    Quote Originally Posted by blondee028 View Post
    is it free or is there a cost
    This program is free...

  11. #296
    Brian80's Avatar
    Brian80 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    257
    the program is free if you can get it to work

  12. #297
    myet01's Avatar
    myet01 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    36
    Works great on my Sprint Curve and has for two days now! Thanks a lot. Sounds like a lot of you should make the move to Sprint.

    Tony

  13. #298
    Brian80's Avatar
    Brian80 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    257
    im done with sprint was with them for a year the service just didnt work for me. Ill wait till they fix the bugs for T-Mobile

  14. #299
    Pflugerbill's Avatar
    Pflugerbill no está en línea Stack level 1
    Join Date
    May 2007
    Posts
    17
    I'm on TMO and it doesn't even work on wifi.

  15. #300
    jrsbcc's Avatar
    jrsbcc no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    42
    Quote Originally Posted by cherrichiodo View Post
    nice post for your first one

    i guess if it didn't work for me i'd be frustrated too, but i wouldn't call it crapware and i wouldn't patronize anyone for just trying to help...
    LOL - great response

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •