Page 11 of 32 FirstFirst ... 678910111213141516 ... LastLast
Results 151 to 165 of 469

Direct: carrier data network Proxied: BIS and BES... Smartphone News forum

  1. #151
    lucky13mt's Avatar
    lucky13mt no está en línea Stack level 6
    Join Date
    Feb 2008
    PIN/ID
    N/A
    Posts
    2,818

    Advertisement



    Direct: carrier data network

    Proxied: BIS and BES
    BlackBerry Rocks!<-Check it out!

  2. #152
    cbeslash's Avatar
    cbeslash no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Feb 2008
    PIN/ID
    26936cc9
    Posts
    648
    You know looking through options/advanced/service books i dont see anything for vlingo. After installing this app. Could it be just T-Mo being lazy and not sending the books?

  3. #153
    guyheavensent's Avatar
    guyheavensent no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Sep 2007
    PIN/ID
    717cff09
    Posts
    548
    Quote Originally Posted by mjwood0 View Post
    Yes. Got it this morning (the big announcement) and it's running just fine on my 8130 with 4.5.0.44 on at&t.

    There is a great tutorial for installation here.

    It contains the download links for both OTA and non-ota.
    not doubting you, just fixing the error, you dont have a 8130 on at&t

  4. #154
    planneau's Avatar
    planneau no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    1,029
    HELP!!!!

    Am stuck on step 4......Message said "request Timeout"

  5. #155
    papi66's Avatar
    papi66 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    3
    I have download it and still having the same problem. getiing stuck on step 4. What do i have to fix the problem?

  6. #156
    jeffallen8's Avatar
    jeffallen8 no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    Huh?
    Posts
    1,734
    Quote Originally Posted by sleepydumbdude View Post
    I get the
    error starting vlingoForBlackBerry_em: Module'vlingoFprBlackBerry_en-3' attempts to access a secure API.
    also, before I keep redownloading it has anybody got this error and actually got it to work from uninstalling and reinstalling.

    On a curve from att

    When I try to run vlingo, I get the message "Error Starting vlingoforBlackberry_en module vlingoforblackberry_en_2 attempts to access a secure API". <LI class=answer id=sec_api style="DISPLAY: block">This is a known problem. We are working on fixing it, but in the meantime we have a workaround that should get you going. The workaround is to download the sideload version of the application, and to install it using the BlackBerry Desktop Manager. The specific steps for doing this are:
    • Determine the Operating System version of your BlackBerry. This can be determined by going to "Options" in your Applications folder, and choosing "About". The first entry will show your phone model and operating system version. For example, BlackBerry 8130 smartphone (CDMA) v4.3.0.60- in this case the operating system version is 4.3.
    • Download the zip file below that corresponds to your BlackBerry OS:
      BlackBerry OS 4.2.x: vlingoForBlackBerry_en_42.zip
      BlackBerry OS 4.3.x: vlingoForBlackBerry_en_43.zip
    • Download the vlingo for BlackBerry application zip file for your operating system version and save it to your desktop.
    • Extract the contents of the zip file, saving the contents to your desktop.
    • Open the BlackBerry Desktop Manager.
    • Use a data cable to connect your BlackBerry to your computer. Wait for the Desktop Manager to indicate that the device has connected successfully.
    • Open the "Application Loader" icon. The Application Loader Wizard will appear.
    • Click Next.
    • From the list of installed applications, click "Add..."
    • From the file chooser, navigate to My Desktop, and select the .alx file that you downloaded from vlingo.
    • Click Open.
      • The new application is added to the list as "vlingo".
      • Note: If you are running Desktop Manager version 4.2, you may see an error indicating there are no applications to install. If this happens, you will need to upgrade to version 4.3.
    • Click Next.
    • Click Finish.
    • When you get "The loading operation was successful", click Close.
    • Disconnect the BlackBerry from your computer.
    • The Desktop Manager should now reboot your BlackBerry. If it doesn't, you should do this manually by removing and re-installing the battery.
    • Close the BlackBerry Desktop Manager.

    At this point, your installation is complete. The next (and last) step before you start using vlingo is to go through the setup process on your BlackBerry:
    • From your BlackBerry Home screen, press the Menu button.
    • Find the vlingo icon (a blue circle with a smaller white circle inside it) and click on it to begin the setup process.
    • Follow the on-device instructions to complete the setup process.
    • You're now ready to start using vlingo!

  7. #157
    peguero's Avatar
    peguero no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Jun 2006
    PIN/ID
    21958312
    Posts
    979
    This app sounds great but it doesn't seem to be working for everyone, as a matter of fact..it doesnt appear to be working at all.

    Im planning to wait until there are more successful installs
    5RAWMINUTES!

    "Things that you want to change in the world have to start inside yourself. You have to be thinking. You have to be resisting. You have to be talking."
    – George Carlin

  8. #158
    Morgase's Avatar
    Morgase no está en línea Stack Professional
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    ASKME4IT
    Posts
    1,118

    Smile

    Quote Originally Posted by sleepydumbdude View Post
    I get the
    error starting vlingoForBlackBerry_em: Module'vlingoFprBlackBerry_en-3' attempts to access a secure API.
    also, before I keep redownloading it has anybody got this error and actually got it to work from uninstalling and reinstalling.

    On a curve from att

    I was having the same issue. I decided to go home for lunch and try to do the desktop install.. That seemed to do the trick!!!

    RAWR!!! Loving it but now I have to go back to work!

    WOOHOO
    Sometimes at night, the Moon howls and the Wolves listen.

    ~Morgase~
    Device Pro, Bellshare Moderator

    For Bellshare support please go to:
    Bellshare Customer Service

  9. #159
    gregshk's Avatar
    gregshk no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    9

    I do not have internet access on my bb

    Hey guys thanks for all the info but is there another way as I do not have internet access?Is there a free conversion program that converts .jad to .COD.
    Thanks Greg

  10. #160
    hood_rep's Avatar
    hood_rep no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    7

    can't get pass step 4 ...

    Quote Originally Posted by macmood View Post
    youve gotta be kidding me, this was the mystery application all day yesterday that got 400+ replies?? an application that doesn't work for many, mission accomplished.
    very disappointing a lot of anticipation for a mediocre application that can't even run on most BBs

    i gave up after wasting an hour of my life trying to get past step 4.

  11. #161
    cherrichiodo's Avatar
    cherrichiodo no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    ATA
    Posts
    17,164
    you guys are UNBELIEVABLE! to say the least ... shameful if you ask me.

  12. #162
    mister_p's Avatar
    mister_p no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    22
    tmobile: should i do proxied or direct

  13. #163
    shftatsix's Avatar
    shftatsix no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Apr 2008
    PIN/ID
    242CE81D
    Posts
    96
    I installed this morning within 5 minutes of it coming out and had it set up within 10. I have noticed that every time i press the side key i get data transfers. Could it possibly be that these people stuck at step 4 are connecting to some alternate server to set up their phone, and since everyone and their brother are trying to download it and set it up today, maybe that server just got overloaded?

    considering there are 215+ ppl on this thread alone, im sure this theory is not too far fetched

  14. #164
    cherrichiodo's Avatar
    cherrichiodo no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    ATA
    Posts
    17,164
    Quote Originally Posted by shftatsix View Post
    I installed this morning within 5 minutes of it coming out and had it set up within 10. I have noticed that every time i press the side key i get data transfers. Could it possibly be that these people stuck at step 4 are connecting to some alternate server to set up their phone, and since everyone and their brother are trying to download it and set it up today, maybe that server just got overloaded?
    server overload is a possiblity. i see through reading that some tmobile users HAVE successfully installed, so can't be just a tmo issue.

    i would suggest for everyone to be patient and hopefully we can get a fix for this or figure out what is going on soon.

  15. #165
    buton's Avatar
    buton no está en línea Stack level 2
    Join Date
    May 2008
    Posts
    52
    it worked on my 8120 with the carrier telcel in mexico. but it worked with a wi-fi conection..... without it doesnt work because of the apn

Page 11 of 32 FirstFirst ... 678910111213141516 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •