Page 4 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 46 to 60 of 67

Is this compatible with AT&T curves? I go to the page and only see single ... Smartphone News forum

  1. #46
    slundy's Avatar
    slundy no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    26

    Advertisement



    Is this compatible with AT&T curves? I go to the page and only see single apps, no bundles
    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  2. #47
    Antgod's Avatar
    Antgod no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Nov 2007
    PIN/ID
    2148A220
    Posts
    320
    Quote Originally Posted by slundy View Post
    Is this compatible with AT&T curves? I go to the page and only see single apps, no bundles
    ~via BB (wap.pinstack.com)~
    Read post 38 that helped me out with the same problem
    " B safe "

  3. #48
    Dwaine12's Avatar
    Dwaine12 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jun 2007
    PIN/ID
    Good Try
    Posts
    443
    Hey maybe i'm blind, but where do i go to actually download this app, i went to M.Google.com. and it just gives me the "Google Mobile Products"..can any1 help a dude out..thanks

  4. #49
    Dwaine12's Avatar
    Dwaine12 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jun 2007
    PIN/ID
    Good Try
    Posts
    443
    yep i see it Post #38 Helped a lot thanks Pinstack

  5. #50
    j llama's Avatar
    j llama no está en línea Device Pro
    Join Date
    Sep 2006
    PIN/ID
    4U2ASKME
    Posts
    4,319
    Google just launched their own satellite...
    BlackBerry® Certified Support Specialist

  6. #51
    iamgoofy's Avatar
    iamgoofy no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    210ca18d
    Posts
    560

    Lightbulb google

    where did you get this info from? link please!
    Quote Originally Posted by j llama View Post
    Google just launched their own satellite...

  7. #52
    vince1's Avatar
    vince1 no está en línea Community Pro
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    Stack
    Posts
    3,676
    Same here, don't need it.
    Quote Originally Posted by Trottsky View Post
    It's really great, but seeing as I already have GMaps on my BB and google set as my home page. I don't really need it.

  8. #53
    o1sowise's Avatar
    o1sowise no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    259
    Thanks for the heads-up

  9. #54
    Jbee's Avatar
    Jbee no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Dec 2007
    PIN/ID
    3047D925
    Posts
    1,859
    I love the way it saves your searches just like the desktop app. (But you do have an option to clear-for those lacking memory. )

  10. #55
    jblackfish's Avatar
    jblackfish no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    11,116
    I love this version - it's cleaner looking; can't tell if its' any faster - and I love having the icon on the screen instead of having to go to bookmarks.
    For every complex problem there is a solution, that is simple, neat, .....and wrong! (H. L. Mencken) jblackfish(at)pinstack(dot)com

  11. #56
    HeavyComponent's Avatar
    HeavyComponent no está en línea Stack level 6
    Join Date
    Feb 2008
    PIN/ID
    TP2 :D
    Posts
    2,557
    Quote Originally Posted by c0rinne View Post
    Exactly, it's 3mb worth of stuff that I don't need. The plus side is that it reminded me that I could use google reader instead of viigo. Because it's a lot easier read than all the clicking you have to do with viigo, and all you need is a bookmark instead of a big application.
    Yeah, but I rather use Viigo as my reader.

    ---
    T-Mobile Curve 8320 - 4.5.0.69 OS Beta!
    [heavycomponent@tmo.blackberry.net]

    --HeavyC.

  12. #57
    yesimag's Avatar
    yesimag no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    31
    Heres a link to the google satellite launch for those of you who were wondering:

    http://news.cnet.com/8301-1023_3-10028842-93.html

    As for the app, I don't see the need for it.

  13. #58
    jscottbarnes's Avatar
    jscottbarnes no está en línea Stack level 5
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    No-More
    Posts
    1,273
    this is flat out nice... consolidating these was a BIG help


    ------------
    ~ jscott
    iPhone 3G & BOLD



  14. #59
    jwarnoc's Avatar
    jwarnoc no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Sep 2007
    PIN/ID
    305753FF
    Posts
    55
    I keep getting error 503, as someone else said earlier. Otherwise I can access the Internet with no difficulty. I've got a VZW 8830 with 4.2.2.196. Does this program not work with that OS?

  15. #60
    Brandxman's Avatar
    Brandxman no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    16
    hate to say it, I'll take Yahoo! Go over this one. they do basically the same, except Yahoo seems to have built all the features into one app, Google basically just launches individual apps that you have to have installed anyway. now if this is a stepping stone to a more complete product, ok fine, otherwise just adding more icons to an already cramped screen.

    What I am really waiting for is a 3rd party vendor make their app compatible with the "switch application" feature, so i dont have to totally shut it down everytime i want to do something else on my BB

    --B

Page 4 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •