Page 4 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 46 to 60 of 67

sucks with tmo. i had 10 hard resets (unprovoked, the phone just did it) every ... Smartphone News forum

  1. #46
    dj flyy's Avatar
    dj flyy no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jul 2007
    PIN/ID
    244ac444
    Posts
    231

    Advertisement



    sucks with tmo.

    i had 10 hard resets (unprovoked, the phone just did it) every 13 hours.

    support/service says they dont support it and thats why it wont work.....


    i was getting to LOVE it! :'(
    dj flyy

  2. #47
    pmarshall's Avatar
    pmarshall no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    3,085
    Quote Originally Posted by dj flyy View Post
    sucks with tmo.

    i had 10 hard resets (unprovoked, the phone just did it) every 13 hours.

    support/service says they dont support it and thats why it wont work.....


    i was getting to LOVE it! :'(
    Alot of people were having the same issue including me..my fix and seemed to be quite a few other was to totally delete your version of 4.5 and use jl to wipe ur device..redownload the newest 4.5 for ur device and go from there..depete vendor file and back up before you wipe. Try that if u want 4.5...I'm glad I did it..I love 4.5

  3. #48
    pmarshall's Avatar
    pmarshall no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    3,085
    Ps...when I meant totally delete 4.5 I meant from ue pc..sorry didn't specify

  4. #49
    dj flyy's Avatar
    dj flyy no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jul 2007
    PIN/ID
    244ac444
    Posts
    231
    what do you mean by JL?
    dj flyy

  5. #50
    Amigotek's Avatar
    Amigotek no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    21D7B3C6
    Posts
    1,569
    JL Commander. A nice little java program used to wipe out a unit to start fresh or solve boot problems.

    Zo

  6. #51
    mbranscum's Avatar
    mbranscum no está en línea Stack level 3
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    2161A8BC
    Posts
    255
    Guys, these arent the latest releases. I have .55 on my 8310.
    Follow me on Twitter

    Cool Smartphone User Guy

  7. #52
    iceyy's Avatar
    iceyy no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jul 2008
    PIN/ID
    247D7196
    Posts
    7
    Ugh, I just wish T-Mobile would release something. They said they havn't even heard of any news for the 8100, and recommended I update my phone through somewhere else. =\=\ I'm torn!!

  8. #53
    iceyy's Avatar
    iceyy no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jul 2008
    PIN/ID
    247D7196
    Posts
    7
    ^^^

    Scratch that, didn't realize I was on the first page. Ugh, I just wish T-Mobile would release something. They said they havn't even heard of any news for the 8100, and recommended I update my phone through somewhere else. =\=\ I'm torn!!

  9. #54
    puertoricokris's Avatar
    puertoricokris no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2008
    PIN/ID
    ask
    Posts
    87
    So anyone have an AT&T 8300 and put the new OS on it? plz let me know if it works...i really wanna update my OS but i wanna make sure it works. thanks

  10. #55
    qbangringo's Avatar
    qbangringo no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    302C0803
    Posts
    185
    ~via BB (wap.pinstack.com)~

    Anyone have a clue when cdma devices are going to be up for 4.5. ?

    I have a curve and my brother has an 8830. We both could use the update soon!

  11. #56
    antoinetteL3's Avatar
    antoinetteL3 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    269
    I have the 4.5 (55) on my blackberry. At first I had a couple of problems, my blackberry because when I needed to restart my BB it would give me the error app 523 everytime. I was freaking out, come to find out that I needed to take the media card out first and then upgrade to the new OS. Believe me, I was working on this for a couple days. I upgraded and love it very much!

  12. #57
    puertoricokris's Avatar
    puertoricokris no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2008
    PIN/ID
    ask
    Posts
    87
    Quote Originally Posted by antoinetteL3 View Post
    I have the 4.5 (55) on my blackberry. At first I had a couple of problems, my blackberry because when I needed to restart my BB it would give me the error app 523 everytime. I was freaking out, come to find out that I needed to take the media card out first and then upgrade to the new OS. Believe me, I was working on this for a couple days. I upgraded and love it very much!
    What kind of blackberry do you have?

  13. #58
    W!ndeX's Avatar
    W!ndeX no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Feb 2006
    PIN/ID
    30194e35
    Posts
    67
    Quote Originally Posted by fuentes01a View Post
    I'm tired of waiting.
    I love my 8130 but sometimes I wish I had the curve.

    ~via BB (wap.pinstack.com)~
    Well I have the Curve but it is the 8330 and no 4.5 Os released yet :cry:
    W!ndeX
    ASM for Bell Mobility
    Gatineau, Quebec, Canada
    8830 (Curve)
    Feel free to PIN 3026DC56

  14. #59
    genodelick's Avatar
    genodelick no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    24774EF6
    Posts
    136
    Ok, i've dowloaded the newest OS for my 8310. Itsocked with mexican company Telcel.
    What are the steps 4 getting this installed on my phone??
    Thanx a lot

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  15. #60
    puertoricokris's Avatar
    puertoricokris no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2008
    PIN/ID
    ask
    Posts
    87
    http://blackberryforums.pinstack.com...ad.php?t=76342

    there ya go man

    BTW just updated my Curve 8300 to 4.5.0.52 with at&t and it works awesome! loving it so far... I recommend it
    Last edited by puertoricokris; 08-04-2008 at 10:40 AM.

Page 4 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •