Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 67

Firmware for BlackBerry 8100 - Version 4.5.0.55 from A1 (Camera fix)... Smartphone News forum

  1. #31
    irombeach's Avatar
    irombeach no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    217

    Advertisement



    Firmware for BlackBerry 8100 - Version 4.5.0.55 from A1 (Camera fix)
    ____________________
    All my FREE BB themes on
    http://irombeach.nxserve.net/news.php
    'Works in progress'
    ____________________


  2. #32
    trinidude's Avatar
    trinidude no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2007
    PIN/ID
    3102A66F
    Posts
    115
    i have 8700g but the new os is for 8700f ..... if i download it .. any risk of destroyin my bb?

  3. #33
    mdvreyes's Avatar
    mdvreyes no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    21
    Being that I can't wait anymore for AT&T I am thinking about upgrading to 4.5 via another carrier's release for my 8300. From what I am reading (e.g. GaryF's blog instructions) do I really need to have the latest DM version? I am still running DM 4.2 on my work computer as the DM upgrades do not support Outlook 2000.
    Anyone's prompt reply is greatly appreciated.
    Thank you.

  4. #34
    Amigotek's Avatar
    Amigotek no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    21D7B3C6
    Posts
    1,569
    No, you do not need to upgrade to the newest DM. I have upgraded multiple devices in our shop to 4.5 using DM 4.2. I use 4.2 because of stability and the ability to keep it from auto-starting (haven't found out how to disable the autostartup without modifying the windows startup file on DM 4.5).

    Zo

  5. #35
    chknlomein's Avatar
    chknlomein no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    24646FEB
    Posts
    286
    Quote Originally Posted by cuggi5 View Post
    Can sum1 answer my ?~via BB (wap.pinstack.com)~
    From what i can see, this IS the same OS 4.5 that people have still been uncovering issues in. You said you have T-Mo and this is still the official release from Vodafone. Not an official release from T-Mo.

    Hope that answered your qstn..if not, I could try again

  6. #36
    cuggi5's Avatar
    cuggi5 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    23f53efa
    Posts
    237
    ^exactly...i spoke with a tmo rep..and they said the latest version they have is still 4.2. so im not really sure if download loading a 4.5 from another carrier will mess up our bb. the rep said they would recommend it though. im really tired of waiting...but i see waaaay to many thread with people complainin about problems wit 4.5. so im really undecided.

  7. #37
    chknlomein's Avatar
    chknlomein no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    24646FEB
    Posts
    286
    yea dude i totally understand your situation. I also have been waiting for what seems like forever for an official 4.5 release from at&t...all these other betas and Vodaphone release are very tempting, but when you read through the threads, and compare the pros to the random and what seem to be annoying cons (that would be sure to piss me off royally after upgrading), its just not worth it to me.

    My BB works wonders for me as of now. Hopefully we wont have to wait much longer. With all of these rumored 3 or 4 new BB devices coming soon, some love from 4.5 would be GREAT. an OFFICIAL, from MY CARRIER too.

  8. #38
    dredwood's Avatar
    dredwood no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jun 2006
    PIN/ID
    31D16B02
    Posts
    93
    Once again no love for the 8130 users! Unfair wah wah wah. Lol

  9. #39
    BkLady388's Avatar
    BkLady388 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jun 2007
    PIN/ID
    Ask Me
    Posts
    88
    4.5.0.75 is the package version. The OS is 4.5.0.52 for TIM Italy

  10. #40
    puertoricokris's Avatar
    puertoricokris no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2008
    PIN/ID
    ask
    Posts
    87
    ok so i cant wait much longer lol...im giving in to the temptation of 4.5...so i have at&t but when i go to the link for the 8300 is says to choose device, i do so then it says download 4.2.x.x ...i thought this was 4.5?

  11. #41
    Amigotek's Avatar
    Amigotek no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    21D7B3C6
    Posts
    1,569
    No US carrier has officially released 4.5 yet. The official releases are all overseas.

    Zo

  12. #42
    nefer988's Avatar
    nefer988 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2008
    PIN/ID
    ask
    Posts
    40
    A friend of mine has an 8310 and came with the 4.5 version already with Claro in Puerto Rico USA. We are part of the US, so what's going on? Probably someone can figure out what's the problem, since Claro's blackberries come with this version and, as far as I know, the device is working properly.

  13. #43
    curthill's Avatar
    curthill no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    19

    8700c OS question

    OK My question is I have 8700c and I was trying to get the updated
    software 4.5 I get to the part where it wants all my info.
    when I get to the drop down for State and Country all it does is highlights.
    I know that sounds rediculus but its true.
    anybody got any ideas.

  14. #44
    Join Date
    Mar 2008
    PIN/ID
    LESS
    Posts
    1,757
    Thanks for sharing with us Hayden!

  15. #45
    boomer503's Avatar
    boomer503 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    13
    Any idea how a person on a Mac with no access to a PC can get the upgrade put on their 8820? -Boomer

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •