Page 4 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 46 to 60 of 64

I am using it on 8703e not bad nice graphics a little on some things ... Smartphone News forum

  1. #46
    richardrblc's Avatar
    richardrblc no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Nov 2005
    PIN/ID
    22cf4edb
    Posts
    187

    Re: Just in! - RIM and Yahoo! Bring Yahoo! Go for Mobile 2.0 to BlackBerry

    Advertisement



    I am using it on 8703e not bad nice graphics a little on some things but nice app~via BB (wap.pinstack.com)~

  2. #47
    cp6169's Avatar
    cp6169 no está en línea Device Pro
    Join Date
    Mar 2006
    PIN/ID
    3056468b
    Posts
    14,661

    Re: Just in! - RIM and Yahoo! Bring Yahoo! Go for Mobile 2.0 to BlackBerry

    I just downloaded it fine. Very nice addition to my 8703e.

  3. #48
    reemberry's Avatar
    reemberry no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    51

    Re: Just in! - RIM and Yahoo! Bring Yahoo! Go for Mobile 2.0 to BlackBerry

    ~via BB (wap.pinstack.com)~did I say this is very very very nice!

  4. #49
    ajmctaggart's Avatar
    ajmctaggart no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    168

    Re: Just in! - RIM and Yahoo! Bring Yahoo! Go for Mobile 2.0 to BlackBerry

    One of the best mobile apps I've gotten yet!

    Google...I'm weaiting

  5. #50
    mcgowan08's Avatar
    mcgowan08 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Nov 2006
    PIN/ID
    24053627
    Posts
    435

    Re: Just in! - RIM and Yahoo! Bring Yahoo! Go for Mobile 2.0 to BlackBerry

    Nice program, two minor complaints. The size of the icon on my device is HUGE compared to other icons, why is this? Little slow but worth the tradeoff for the great features.
    PIN - 24053627

  6. #51
    crupp's Avatar
    crupp no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    99

    Re: Just in! - RIM and Yahoo! Bring Yahoo! Go for Mobile 2.0 to BlackBerry

    Great program couple impressions:

    1. If you try and exit the program by using the side button or red (exit) button the app will freeze up. I have had to pull the battery 3 times. But, if you use the exit feature in the drop down menu it closes fine.

    2. SLOW! Possible solution...have the ability to only view and update the programs that you want ot utilize thus cutting down on the content being pushed. IE; deleting the stocks module and Flickr or at least be able to choose not to update, ala pocket express.

    This is a BETA so I'm sure that it will get refined.
    Having the latest electronics, not priceless

  7. #52
    StaceyRVC's Avatar
    StaceyRVC no está en línea Community pro
    Join Date
    Jun 2006
    PIN/ID
    Ask Me!
    Posts
    9,321

    Re: Just in! - RIM and Yahoo! Bring Yahoo! Go for Mobile 2.0 to BlackBerry

    C'mon yahoo! Make it work with the pearl!

  8. #53
    ljbyar's Avatar
    ljbyar no está en línea Device Pro
    Join Date
    Jun 2006
    PIN/ID
    Ask Me
    Posts
    7,818

    Re: Just in! - RIM and Yahoo! Bring Yahoo! Go for Mobile 2.0 to BlackBerry

    Quote Originally Posted by StaceyRVC
    C'mon yahoo! Make it work with the pearl!
    Very interesting how they advertise their product with a picture of the Pearl, don't you think?


  9. #54
    StaceyRVC's Avatar
    StaceyRVC no está en línea Community pro
    Join Date
    Jun 2006
    PIN/ID
    Ask Me!
    Posts
    9,321

    Re: Just in! - RIM and Yahoo! Bring Yahoo! Go for Mobile 2.0 to BlackBerry

    ummm yeah, since anyone that has pearl can't seem to get it... LOL

  10. #55
    potthoff's Avatar
    potthoff no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    398

    Re: Just in! - RIM and Yahoo! Bring Yahoo! Go for Mobile 2.0 to BlackBerry

    It amazes me that two powerhouses would not test this out before advertising it. I betcha heads are a rollin' somewhere.

  11. #56
    hayden's Avatar
    hayden no está en línea Stack Mod
    Join Date
    Jul 2004
    PIN/ID
    ask
    Posts
    12,440

    Re: Just in! - RIM and Yahoo! Bring Yahoo! Go for Mobile 2.0 to BlackBerry

    A few screen shots here

  12. #57
    jerrycrabb's Avatar
    jerrycrabb no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    AskMe4It
    Posts
    739

    Re: Just in! - RIM and Yahoo! Bring Yahoo! Go for Mobile 2.0 to BlackBerry

    I can't figure out how to change my default location it keeps giving me results near "Puchaczow." Where the hell it that?
    Build a man a fire and he shall be warm for the night. Catch a man on fire and he shall be warm for the rest of his life!

  13. #58
    DrSuha's Avatar
    DrSuha no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    162

    Re: Just in! - RIM and Yahoo! Bring Yahoo! Go for Mobile 2.0 to BlackBerry

    Well this sucks since I'm a Pearl user. When the hell is it going to be available to us ugh! First I had one of my Yahoo email accounts stop syncing with the Push email and now I can't download this. I'm starting to think Yahoo just doesn't like Pearl users. I have been looking forever for the interactive Yahoo maps because that's the one I have been using forever and it was only yesterday that I gave Google maps a shot. Google maps is great and all but I still like the simplicity of seeing the local businesses without having to search for them via Yahoo maps. As someone who has recently moved to TX I really need it!

  14. #59
    DrSuha's Avatar
    DrSuha no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    162

    Re: Just in! - RIM and Yahoo! Bring Yahoo! Go for Mobile 2.0 to BlackBerry

    Well that was quick. Not even 5 minutes after my above message did I try to download AGAIN but with success this time. I literally tried DLing it 2 minutes before I made my above post. I wonder if Yahoo peruse through this site

    So Pearl users DOWNLOAD AWAY!!!!!!

  15. #60
    bobmcelroy's Avatar
    bobmcelroy no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    24533BD3
    Posts
    267

    Re: Just in! - RIM and Yahoo! Bring Yahoo! Go for Mobile 2.0 to BlackBerry

    Quote Originally Posted by mistadobolin
    I can't figure out how to change my default location it keeps giving me results near "Puchaczow." Where the hell it that?
    I cant get my exact town
    There are 2. 1 is 10 miles away and 15 miles away
    i want the weather in my town bbweather is still the winner

Page 4 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •