Page 4 of 4 FirstFirst 1234
Results 46 to 51 of 51

Originally Posted by skicson make sure that on the download page, where the button is, ... Smartphone News forum

  1. #46
    jay_man33's Avatar
    jay_man33 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Nov 2007
    PIN/ID
    301DFD64
    Posts
    272

    Advertisement



    Quote Originally Posted by skicson View Post
    make sure that on the download page, where the button is, that you do the refresh on that page.

    Thanks! Worked like a charm.
    Best of Luck!

    JM
    301DFD64



  2. #47
    skicson's Avatar
    skicson no está en línea Developer
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    30
    Just FYI - got-2 beta v0.7.6 is on the site to download. The description/changelog is on our blog. Thanks!

  3. #48
    butterfly2's Avatar
    butterfly2 no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Jan 2006
    PIN/ID
    7FFBC4F3
    Posts
    1,339
    ok finally loaded app on bb....now i was trying to set new appt but how to i change the date to the future?? it's giving me today's dat but the appt is for november!! Any ideas??? I see a way to do it by changing the time but that's a lot of scrolling!!
    A woman's heart should be so hidden in Christ that a man should have to seek Him first to find her.
    Maya Angelou

  4. #49
    lilme08's Avatar
    lilme08 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    40
    If I create a task say I call it living room and for details have shop around I then add subtask and list things that I want for my living room. Not a problem. My question or concern is can I cross off one item at a time or do I have to make a separate subtask for items that I buy is I don't buy them all at once? Hope that make sense! Will someone post a screen shot of their task list as an example?
    TIA

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  5. #50
    janjoker's Avatar
    janjoker no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    1

    slow...

    I installed Got-2 and it worked immediately, showing all my task and calendar entries.
    But in my expirience it is a bit slow. It takes about 5 secs to open and when I press 'w' to switch to the other view it takes again a few seconds to switch. I also miss the Filter which I use in the original tasklist to filter on task categories.

    I see that it is communicating over the internet while it is opening the tasklist. Why is that? All data is local!

  6. #51
    skicson's Avatar
    skicson no está en línea Developer
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    30

    Update!

    Just want to let you guys know a new version of got-2 (0.8.0) is out there and available for download. You can read about the changes in our blog.

    Thanks!

Page 4 of 4 FirstFirst 1234

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •