Page 5 of 5 FirstFirst 12345
Results 61 to 74 of 74

Can anybody with an unlocked 8310 from ATT and now with Tmobile confirm if this ... Smartphone News forum

  1. #61
    jorgeg.ledes's Avatar
    jorgeg.ledes no está en línea Developer
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    324

    Advertisement



    Can anybody with an unlocked 8310 from ATT and now with Tmobile confirm if this works

    Thanks

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  2. #62
    xkon's Avatar
    xkon no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Feb 2007
    PIN/ID
    204aa020
    Posts
    3
    WOW. My years of third party apps for msn... finally over. I noticed a WLM 2.1 service book on my 8310 4.5 a few days ago - didnt have to load one on, i loaded 2.1 and it just worked. complete integration, and my avatar is the same... ill never be at my desk... i mean, leave my desk (shh, no one knows.)

    OP, thanks for this, seriously.

  3. #63
    Changris's Avatar
    Changris no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Feb 2008
    PIN/ID
    24b1356b
    Posts
    118
    YEEEEEAAAH I GOT IT TO WORK TOOO!!! thanx
    AKA: EP3

  4. #64
    MANX's Avatar
    MANX no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    27

    Thumbs up Working now in Telcel Mexico BB Curve 8300 OS 4.5 Beta

    Hi. Just to say that now its working this essential app. Just resend service books and reboot, and the WLM icon appears on my BB. Installed and voila! worked w/o major problems.

    3 days ago i talked to specialized BB tech in Telcel and says that this app isnt going to work on Telcel.... i think they had to read an learn more about the services they are providing... what a shame...
    MANX sends you regards from Mexico City.
    LG-E900h Windows Phone v 7.0.7004.0
    Carrier: Telcel Mexico 3G

  5. #65
    mattbrody's Avatar
    mattbrody no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Apr 2007
    PIN/ID
    2111E9AA
    Posts
    67
    Greeeeattt.... app... it was a long wait!!!!
    didnt have to do anything just download with my BB 8100 (Movistar, Venezuela) running .107 from Tmobile

  6. #66
    MANX's Avatar
    MANX no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    27

    Thumbs down Sunday works perfect...today i cant log in :(

    Sunday works perfect...today i cant log in

    Anyone experiencing this problem with WLM last version?
    Any toughts?

    In a Test, when logged to the PC and tried to log in BB, the PC MSN says inmediately that i log on on other computer, but in the BB the MSN keeps saying connecting and gives me a Cannot connect to server. I think in Telcel they block the service. GRRRRR!!!!

    Thanks.
    MANX sends you regards from Mexico City.
    LG-E900h Windows Phone v 7.0.7004.0
    Carrier: Telcel Mexico 3G

  7. #67
    Leetneo's Avatar
    Leetneo no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Aug 2007
    PIN/ID
    316D16C7
    Posts
    712
    Cheers man, that worked fine, now what dose winmo have on us? noda, hah!

  8. #68
    senone's Avatar
    senone no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    7
    Quote Originally Posted by acljoe View Post
    I have Sprint 8330 with 4.3.127 and have downloaded WLM v2.1.32.

    I am on a BES and also use BIS for my personal email, and I have 2 problems:
    1. I cannot get the Service Books pushed from the BIS for WML
    2. When I try to load the service books via the workaround, it prevents me from loading an service book backup/restore file becaus DM says "Databases that are unavailable in the list have been configured for wireless synchronization or wireless backup and are read-only. You cannot restore or clean them." Unfortunately, this service book file shows up as a read only file (grayed out).

    Any suggestions?
    turn off wireless sync (because your on a BES) restore the service.ipd then turn it back on. it will work

  9. #69
    jewelz34's Avatar
    jewelz34 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    4
    works like a charm on the telus 8330

  10. #70
    nemesis75's Avatar
    nemesis75 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    3
    Quote Originally Posted by mattbrody View Post
    Greeeeattt.... app... it was a long wait!!!!
    didnt have to do anything just download with my BB 8100 (Movistar, Venezuela) running .107 from Tmobile
    Got my BB 8320 T-mobilem working with Digitel. Just downloaded latest version of MSN live on my BB. It tells me to reboot. Should I? Any risks involved?

  11. #71
    nemesis75's Avatar
    nemesis75 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    3
    Pleaseeee help! I just bought my BB Curve 8320. I did not havethe latest MSN Live version so I decided to download teh latest version (blackberry.com/devicesoftware/entry.do?code=wlm20) on my BB. I read the agreement, said yes, and now my BB is asking me to reboot. Is this normal? Should I do something before this. I read the mattbrody`s post, I`m in Venezuela too but with Digitel. If I reboot, would I be taking risks? Please help!

  12. #72
    nemesis75's Avatar
    nemesis75 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    3
    Xorphan please help!

  13. #73
    esad_b's Avatar
    esad_b no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    9
    doesnt work... i cant evne install it from the bb browser it tells me on the bb browser i need service pack 2 and im in emulation: blackberry..

    Im running 4.5.0.52 and pearl 8100 with rogers..

    have all the service books but i cant get this crap to work

  14. #74
    aidevelopment's Avatar
    aidevelopment no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    1
    Not sure what's up. Download bar has been at 0%, and has been for the past half an hour. Telus 8330. Telus supports and advertises MSN messenger. Updated software from Telus, still not there. Any ideas?

Page 5 of 5 FirstFirst 12345

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •