Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 74

I keep gettin service not enabled for this handheld any help? I am running OS ... Smartphone News forum

  1. #31
    quassi61's Avatar
    quassi61 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Aug 2007
    PIN/ID
    21933bd3
    Posts
    68

    Advertisement



    I keep gettin service not enabled for this handheld any help? I am running OS 4.2.2

  2. #32
    Join Date
    Mar 2008
    PIN/ID
    LESS
    Posts
    1,757
    Actually if it was edited by a mod it would show it was edited, which it is not.

  3. #33
    gitchies's Avatar
    gitchies no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jul 2007
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    235
    Worked for me. Didn't have to get alx files. I'm using a 8320 on rogers, with 4.5.0.46

  4. #34
    Join Date
    Mar 2008
    PIN/ID
    LESS
    Posts
    1,757
    Yeah, but your on rogers

  5. #35
    The SPCS Guy's Avatar
    The SPCS Guy no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    30F558F8
    Posts
    232
    Cool BEANS...i GOT ON!

    I am not running the new 4.5 OS. I am running the New Sprint OS 4.3.0.127 or something like that, and this worked like a charm to the T!

    JE
    Last edited by The SPCS Guy; 07-02-2008 at 05:47 AM.
    - ** JE-TwiztedOne **

  6. #36
    muse's Avatar
    muse no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Nov 2007
    PIN/ID
    243FC6B2
    Posts
    29
    i cant get this to work at all....well more like it wont download. i am on the 8320 on tmobile. i did it all and nothing.still says the same thing for me that my device doesnt support it. think i will stick with the 2.0 ver
    Life is an dventure, live it as one. - me

    If your in Miami and need a photographer:
    www.musephotos.net

  7. #37
    jh101_7's Avatar
    jh101_7 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    24
    ~via BB~
    I was able to download it on my sprint pearl with 4.3.0.203 but it says service not available for this handheld. I need the service books I think.

  8. #38
    therock99's Avatar
    therock99 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2008
    PIN/ID
    2568333E
    Posts
    38
    so does this app work on os 4.2.2.116 ?

  9. #39
    CardiacSmashin's Avatar
    CardiacSmashin no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    35
    Does it work on a 8100, on os4.5.0.46...?

  10. #40
    GODLY 1's Avatar
    GODLY 1 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    30E95146
    Posts
    39
    Looks nice but not needed by me.

  11. #41
    hsinhengchu's Avatar
    hsinhengchu no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    1

    Telus BlackBerry 8330

    I had tried on my Telus Blackberry 8330, and it works ..... hooowaa!

    My OS is v4.5.0.33 (Platform 2.3.0.30) ...

    FINALLY ~ MSN WORKS ON TELUS BB

  12. #42
    bmwmpowerd's Avatar
    bmwmpowerd no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    3
    confirmed to work on a telus pearl with

    OS v4.3.0.65(platform 3.1.0.34)

    thanks a lot

    -Cam

  13. #43
    xaroc's Avatar
    xaroc no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jun 2008
    PIN/ID
    30544A9E
    Posts
    236
    im on telus BB curve 8330 4.3.0.124 ( stock OS ) and it worked perfectly for me , thank you so much. i had to use your restore file , and resend books , and worked flawlessly , you are my hero of the week lol ,cheers

    i tried my GPS, hoping some how it would fix that too for kicks lol , stil broken
    you never know , i had to try lol

  14. #44
    dtole's Avatar
    dtole no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    1,594
    Ok folks....I got it to work, the reals keys are:

    1) Use my Blackberry Browser to add the App
    2) Download the service book
    3) Using your desktop Manager, go to Backup/Restore, and restore the service book ".ipd" file, this is majorly important...
    4) Log onto your carrier's Blackberry Internet Service site(from your desktop computer) and resend the service books

    You should be straight from there...

    If you miss just one step, it won't work.

    I have a Sprint 8330 on 4.3 OS and 4.3 Desktop Manager

    Feel free to PIN with any concerns...
    D-Tole

  15. #45
    xaroc's Avatar
    xaroc no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jun 2008
    PIN/ID
    30544A9E
    Posts
    236
    i would like to make an addition to my other post , i had to go to E-mail setup and re-register my E-mail account in order to send e-mails again, i figured that out within 5 minutes, other then that its still working flawlessly , and to correct my previous post, i was watching TV and i turned on BB maps, and 45 seconds.. my GPS kicked on ( in doors ) my eyes almost popped out of my head, normally i need to run Telus navigator to get it to work... im not sure if its your service books that did it , or just a crazy flook, but im still very happy, thanks again

    PS: i had 4 days left of Jivetalk's free trial lol , this couldnt have come at a better time

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •